Bildirim
fax gönderimi
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sabit hattını bilgisayara bağlayınca neden fax gönderemiyosan bu da o yüzden -
quote:
Orijinalden alıntı: UML
Sabit hattını bilgisayara bağlayınca neden fax gönderemiyosan bu da o yüzden
Sayende ışığı gördüm. . . -
Zorlu bi yol tercih etmişsin fax göndermek için
Bisürü yurtdışı fax hizmeti veren site var, google hesabına bağlayıp google docs'dan falan da yollanıyo, para vermem zaten bikaç defa kullancam diyosan para ödemeden de 3-5 fax bedaava veriyolar üye olana bi araştır aklıma gelmedi, 1-2 sene önce kullanmıştım. -
İşimle alakalı bir durum nedeniyle bundan sonra her hafta 2-3 fax çekmem gerekecek.
O nedenle de şu an ek ödeme yapmadan tek çözümüm cepten fax işini çözmek gibi görünüyor.
Aslında problem şu;
dial up bağlantı yapamıyorum.
eskiden *99# gibi numaralar vardı. internetten bulabildiklerimi denedim.
problem android le ilgili (com portu ayarlanamadığı için) diye birkaç yerde görmüştüm.
Şimdi eski tip bir Nokia buldum. onunla biraz çalışacağım. belki problemi çözer.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X