Şimdi Ara

FAX MODEM ÇEVİR SESİ YOK(Kİ.Kİ kullanan varmı?)HATA GİDERİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar faxmodemle kontörlü internet bağlatısı kuruyorum ve bir türlü çevir sesi gelmiyor bir defasında kullanıcı adı ve şifre yanlış diye bir hata verdi ondan sonra ki.ki teknik servisini aradım problem olmadıklarını söylediler kullanıc adı ve şifre aktif dediler.hattım da çalışyor normal telefonla görüşme yapabiliyorum.Fax modemi değiştirdim yine aynı çevir sesi yok.Bu ki.ki nin alt yapısı kalmadı ama bunu yapmamızz lazım nasıl ederiz bilmiyorum.08225214508 nolu hattan çevirmeli bağlanıyorum.Şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskunking -- 12 Nisan 2008; 10:14:22 >

• Modeme gelen kablonun sağlam olduğundan emin ol ilk önce.Modemi değiştirmişsin ve sorun devam ettiyse olay işletim sisteminde bitiyor olabilir.
    İşletim sistemini yeniden yükle bakalım düzelecekmi.
  • çevir sesi gelmiyormuş
    bu durum büyük ihtimal ile bağlantılarla ilgilidir.
    modeme takdığın jack a normal bir telefon takıp bak bakalım çevir sesi varmı.
  • tamam arkadaslar ki.ki teknik destek olarak aradım hatanın kendilerinden olduğunu kabul etti.bana hata düzeldi demişlerdi ama malesef düzelmemiş dün saat 22 gibi denedim girdi.Teşekkürler cevaplayanlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.