Şimdi Ara

FAZ SENSÖRÜ ARIZASI HAKK.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1998 model Fiat Bravo 1.6 otomatik sahibiyim. ( kullanılan motor aynı 2000 e kadar 100beygirlik marea ve brava ile aynı) Aracım Faz sensörü ve Lambda sensörü arızaları veriyor. Bunun sebebi ne olabilir? Fiyatları nelerdir? Bir de nasıl bir arızaya neden olurlar? Bilgi sahibi arkadaşlardan acil yardım bekliyorum. Bir Otodata 3.18 programını nereden bıulurum. Lisans gerektirir mi?

• Kardeş aksesuarcılardan yenisini alırsan 100 YTL ye alırsın..Tamiriyle falan hiç uğraşma..Bi daha hayır gelmez çünkü..Ama yinede sen bilirsin
  • Teşekkürler. Nerede bulurum bu dediğin adresi. Bir de lamda sensörü gerekebilir. Bu iki sensör birbirini tetikler mi?
  • Zaten faz sensörü ve lamdanın tamiri olmaz. Ayrıca aksesuarcıdada bulunmaz Parçacıdan temin edip ustana değiştirteceksin. 130 lira civarı lamda fazı bilmiyorum ama oda ona yakın rakamlardadır.

Not: Bizlere veya arabaya kızarmış gibi sormussun sorun yok dimi ???
  • İşin aslı sizlere yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ancak arabaya çok kızıyorum. bir türlü düzen tutmadı. Motor ısınana kadar araç titremeli düzensiz çalışıyor. Ayrıca bu süreçte frenlerde düzgün tutmuyor. Birmota götürdüm. Sentesi kaçık dediler. Bu sebeple de hem lamda hem faz sensörü arızası veriyor dediler. Sentesi kaçık araba her durumda düzensiz çalışır sadece soğukken değil. Hem soğukken frenin az tutması veya sıcakkende birkaç kez pompaladığımda veya abs devreye girdikten hemen sonra frenajda yaşadığım sorun aracın hava ile ilgili bir sorunu olduğunu gösteriyor. Ama bu durum nasıl olailir anlamıyorum. Bence ustalar da anlamıyor.
  • Sentesi kaçıksa ayarlasınlar işlerinin adı neymiş para isterken herşeyi biliyorlarya. Hangi şehirdesinki yardımcı olabilsek usta açısından. Antalya dersen yardımcı olurum
  • Adanadayım. Sente ayarı ile kalsalar iyi. Sente ayarlarken değişeli 4 km olan triger bilyalarını da değişmek zorundalarmış. Falan filan. Neyse zaten sente olmadığı kanısındayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oksijen ve vuruntu sensörü
    16 yıl önce açıldı
    Rezistans arızası mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.