Sıfır araçta motor ariza ışığı acaba neden yanar ? Telefon ettim aksam oldugu icin , sabah servise bi alacaklar ancak yakıt asiri az olduğunda ya da asiri doldugunda da yanar dediler. Bayideyken de yaniyormus ben fark etmemisim cektigim videoda gordum tesadufen. Dedikleri gibi yakittan olabilir mi ? Vuruntu sarsinti bir ses sorun hic yok ama sizce nasil,bir yol izlemeliyim? sifir aracta neden motor ariza isigi yanar diye dusunup ona gore mi hareket etmeliyim ? arac degisim vs yoksa sorun kucuk olabilir takmamaki miyim ? Motor konusunda fazla bilgim yok o sebeple sizleri rahatsiz ediyorum .Saygilar. DÜZENLEME: Sabah çalıştırınca isik gitmisti. Yine de servis bakti hic bir sorun cikmadi. Benzin asiri konulduğunda da olur , arac siz alana kadar cok uzun sure yattigindan da olur vs givi soylediler. Allaha sukur hic sorun yok. Tesekkurler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 14 Aralık 2023; 10:16:24 > |
Sıfır araçta motor arıza ışığı - Cozuldu
-
-
Marka model?? -
Chery Omoda
-
Yakıttandır büyük ihtimalle, aynı şey benimde başıma geldi. Farklı bir yerden yakıt alıp depoyu doldurun aracı birazda devirli sürün 3 bin devire kadar.sorun geçecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_mafia -- 13 Aralık 2023; 23:17:26 > -
Tesekkurler hocam insallah ondandir
-
Motor arıza ışığı mı yoksa sarı ünlem işareti mi?
Sarı ünlemse yakıt azalınca da yanıyor. -
( Sarı ) Motor Işığı hocam
-
Servise giderseniz neden yandığı bilgisayara bağlayınca belli olur. Ara ara oluyor gruplarda yazanlar oluyor. Genelde soket gevşekliği nedeniyle yanıyor. Yerine oturtunca düzeliyor. -
Cok tesekkurler hocam
-
İyi geceler ya biraz sizin sorunuzdan alakasız olucakta,araç nasıl gidişi çekişi v.s memnun musunuz kaç tlye mal oldu?
-
Yol bilgisayarından bakabilirsiniz hangi hatayı vermiş araç -
Arac muhtesem hocam. Dizayn, gidis, verdigi hissiyat , şıklık vs. Yakit olarak da 5 10 km kullandim anlik tuketim olarak 7.2 7.8 arasi degisti. Bununla ilgili ilerde bilgi vereyim yaniltici olmasin .Daha yeni arac bir de. Daha taninan ve prestijli markaya sahip tanidiklarimizin kafasi karisti bi düşündüler almayi hepsi. Cok sukur bakalim kaza bela olmasin da herkesin gonlune gore nasip etsin.
-
bir araba nasıl yakıtın fazla koyulmasına izin verir ki ? en dandik arabada bile pompa tık diye atıyor fazla koyulmasını onlemek için.
herhalde sadece çin malı araçlara özgü bir durum. n eyse gelmiş geçmiş olsun.
-
Aynen aynen hocam cok kotu çin malı arabalar yanasmayın sağ olun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X