Şimdi Ara

Fiesta motor arıza ışığı hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Henüz iki aydır kullanmakta olduğum 2011 fiesta 1.25 lpg li arabam geçen gün aniden motor arızalı servise götürün hatası verdi. Normal arıza lambası zaten günü gününe yanıyordu . Neyse bir iki kontak kapat açyaptım düzeldi. Yine de özel bir servise gittim. Baktı arıza kodu veriyor akü ile klima ile alakalı falan silinmedi tabi arıza. Usta dedi bak yine yaparsa getir bakarız. Birgün sonra işlek bir yolda pat diye tekrar aynı uyarı çıktı. Araba gaz yememeye ve kendi kendine gaz verip almaya başladı ama hareket edemedim. Kontak kapat aç yaptım nafile. Zar zor kenara çektim. Ustayı aradım dedi gaz kelebeğidir. Usta geldi baktı gaz kelebeği değil dedi. Sağı solu kurcaladı olmadı. Beyine reset attı sorun çözüldü. Ama mutlaka getir bi bakalım neden olmuş diye. Ne oldu bende anlamadım. Bugün tekrar arızayı verdi ama bu defa araç normaldi hem arıza vardı hemde sorunsuz devam ettim. Yalnız şundan şüpheleniyorum. Benim arabayı alırken klimayı ac tuşundan değilde altına dandik bi siyah düğme takmışlar. Onunla açılıp kapanıyor. O düğme hep açık. Ben sadece klima üfleme düğmesini açınca direkt soğutma başlıyor. Geçen de bilgisayara bağladılar klima ile ilgili arıza veriyordu. Umarım elektrik sistemi ile ilgili bi arıza çıkmaz. Beyin falan dediler umarım başımı ağrıtmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhknr -- 30 Haziran 2019; 21:10:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.