dogruymus hergun gorustugun.yardımlasıp.para alıp verdigin kisilerle bir sure sonra ara bozuluyor.hep oyle oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fazla samimiyetten maraz dogar atasozu

-
-
Her anlamda fazla samimi olmamak gerekiyor insanlarla. Genel olarak insanlardan uzak duran biriydim ve bir insan için bu özelliğimi bırakmaya çalıştım. Ve beni o insan hariç kimse yarı yolda bırakıp hayal kırıklığına uğratmadı şimdiye kadar. Çünkü kimseye böyle bir hak vermedim, kimsenin beni üzmesine izin vermedim. Kime güvenip samimi oluyorsanız ona sizi hayal kırıklığına uğratma ve üzme hakkını da veriyorsunuz, o yüzden samimi olacağınız insanları düzgün seçmek gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir arkadaş vardı kardeşim olarak görürdüm yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hep ben arardım falan neyse bir gün dedim hep ben arıyorum bir salayım ne olacak o gündür görüşmüyoruz
insanlıktan nefret ettim iyice
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-50B517CF9
Her anlamda fazla samimi olmamak gerekiyor insanlarla. Genel olarak insanlardan uzak duran biriydim ve bir insan için bu özelliğimi bırakmaya çalıştım. Ve beni o insan hariç kimse yarı yolda bırakıp hayal kırıklığına uğratmadı şimdiye kadar. Çünkü kimseye böyle bir hak vermedim, kimsenin beni üzmesine izin vermedim. Kime güvenip samimi oluyorsanız ona sizi hayal kırıklığına uğratma ve üzme hakkını da veriyorsunuz, o yüzden samimi olacağınız insanları düzgün seçmek gerekiyorAltına imzamı atarım.Tamamen katılıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B7BA8EA93bir arkadaş vardı kardeşim olarak görürdüm yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hep ben arardım falan neyse bir gün dedim hep ben arıyorum bir salayım ne olacak o gündür görüşmüyoruz
insanlıktan nefret ettim iyice
ne zaman oldu bu olay hocam
anlatır mı ısın biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ıyılık yapıyon sonu gelmedımı kötu oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bne zaman oldu bu olay hocam
anlatır mı ısın biraz
Alıntıları Göster8 yıl önce tanışmıştım okuldan.Evime çağırırdım falan baya yakındık.Neden olduğunu bilmiyorum ama o hep diğer insanlara yönelme eğilimindeydi bunu şu an anlıyorum.Bir şey söylüyorum dinlemiyor,herhangi bir yere çağırmıyordu,nedenini sormaya utandım.Adam yerine koymuyordu ama anlaşıyorduk zaman çok hızlı akıyordu eğleniyorduk.Sonra bir daha aramadım o da bıraktı.
-
Bunun nedeni erken samimi olmanız. Bir kaç yıl arkadaşlık yaptığınız insanlara kardeşim demezseniz böyle bir şey yaşamazsınız. Sağlam bir arkadaşlık için 8-10 yıl gerekli.
En Beğenilen Yanıtlar

Her anlamda fazla samimi olmamak gerekiyor insanlarla. Genel olarak insanlardan uzak duran biriydim ve bir insan için bu özelliğimi bırakmaya çalıştım. Ve beni o insan hariç kimse yarı yolda bırakıp hayal kırıklığına uğratmadı şimdiye kadar. Çünkü kimseye böyle bir hak vermedim, kimsenin beni üzmesine izin vermedim. Kime güvenip samimi oluyorsanız ona sizi hayal kırıklığına uğratma ve üzme hakkını da veriyorsunuz, o yüzden samimi olacağınız insanları düzgün seçmek gerekiyor
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X