quote:Orjinalden alıntı: ssaamm quote: GS FB Galatasaray'ın gol attıktan sonra çalan müziği de ekleyin. Ben Gs nin gol yedikten sonraki müziği dinlemek istiyom
yok yav ne gülmesi boşver öyle bi müzik yok ama avutsunlar quote:Orjinalden alıntı: ssaamm Gülecek miyiz ?
Valla ister gülün ister ağlayın ben çok seviyom o müziği gs liler kendi kendine söylenio gol yedikten sonra
quote:Orjinalden alıntı: ssaamm Ben senin avatara çok gülüyorum. Açılımı ne o üç harfin?? valla benim aklıma geliyo ama o değildir her halde yoksa nie koysunki
quote:Orjinalden alıntı: tembeler quote:Orjinalden alıntı: ssaamm Ben senin avatara çok gülüyorum. Açılımı ne o üç harfin?? valla benim aklıma geliyo ama o değildir her halde yoksa nie koysunki a.q yazınca ceza veriyorlar da buna niye ceza yok? Hıı yönetim??
quote:Orjinalden alıntı: ssaamm quote:Orjinalden alıntı: tembeler quote:Orjinalden alıntı: ssaamm Ben senin avatara çok gülüyorum. Açılımı ne o üç harfin?? valla benim aklıma geliyo ama o değildir her halde yoksa nie koysunki a.q yazınca ceza veriyorlar da buna niye ceza yok? Hıı yönetim?? Tepemi attırma şurda espiri yaparak bir şeyler paylaşıyoruz.Ama işinize gelmiuoya hemen laf atın.