Şimdi Ara

FB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ssaamm

Espri yapmış

Sagonun resmi olmasa neyse
  • Açılımı GENÇ FENERBAHÇELİLER.Daha da bir açılım isteyen varsa P.M den ulaşsın, açalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Açılımı GENÇ FENERBAHÇELİLER.Daha da bir açılım isteyen varsa P.M den ulaşsın, açalım.

• Kendiniz çalıp kendiniz söyleyin
  • quote:

Kendiniz çalıp kendiniz söyleyin

Noldu kurudun kaldın
  • Eğlencenizi bölmiyim Antep'den golleri yiyince hangi şarkıyı çaldınız ?
  • quote:

Eğlencenizi bölmiyim Antep'den golleri yiyince hangi şarkıyı çaldınız ?

6 tane atarken Gs ye de bir şarkı çalmadık ki biz.

• Aha ben de bunu bekliyordum, jokeri çıkardınız yine Merak etmiştim 6 ne zaman gelecek diye Hadi siz artık avunun durun

• quote:

Aha ben de bunu bekliyordum, jokeri çıkardınız yine Merak etmiştim 6 ne zaman gelecek diye Hadi siz artık avunun durun

Emeklemekle başlar hayatın yolları ayak nasır tutat madalyon çift taraflı

Umarım bu nedemek demezsin

• quote:

Aha ben de bunu bekliyordum, jokeri çıkardınız yine Merak etmiştim 6 ne zaman gelecek diye Hadi siz artık avunun durun

O zaman cevabını bildiğin soruları sorma.Joker değil o, sizin bittiğiniz bizim ise tekrar doğdumuz gün.

• quote:

Orjinalden alıntı: TechN1ck

quote:

Noldu kurudun kaldın

Pendikspor

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros -- 21 Aralık 2005 23:28:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

quote:

quote:

Noldu kurudun kaldın

Pendikspor

Yaf hatırlarsınız o sene yenildik doru ama yine aynı dönem Gs'di sanırım bi takımı en kötü halimizle yenmiştik?Hatrınıza geldi dimi heh ok

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

quote:

quote:

Noldu kurudun kaldın

Pendikspor

Yaf hatırlarsınız o sene yenildik doru ama yine aynı dönem Gs'di sanırım bi takımı en kötü halimizle yenmiştik?Hatrınıza geldi dimi heh ok

yinede pendikspor

• Antalya KepezSpor.
  • YIL 1911,YER FENERBAHÇE

Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin en unutulmaz olaylarından birisi 1910-1911 sezonunda yaşanmıştır. 12 Şubat günü Kadıköy'deki Union Club sahasında yapılacak maça, aşırı lodos nedeniyle bazı Galatasaray'lı futbolcular karşıya geçemez. 11 kişilik takımı tamamlayamayan Galatasaray, Fenerbahçe sahasındaki maça ancak 7 kişi çıkabildi. İnanılmaz bir inançla mücadele veren 7 kişi Fenerbahçe'yi kendi sahasında 7-0 yendi. Sarı Lacivertli takım da bu maçta kalecisi Ali Said'in sakatlanıp çıkması sonucu 10 kişi ve kalecisiz oynamak zorunda kalmış ve gol yiyenin kaleyi bir diger arkadaşına devretmesi şeklinde öteki futbolcularda bir bir kaleye geçmiştir. Bu inanılmaz zaferi kazanarak ezeli rekabetin en parlak sonuçlarından birini elde eden Galatasaray takımının o maçı hangi kadrosuyla oynadığını saptamak ne yazık ki mümkün olmamıştır. Bu konuda, kaynaklar arasındaki çelişkiler içinden çıkılabilecek gibi değildir.
    Yanlışı göze alarak verebileceğimiz kadro şöyledir: Ali Sami - Ali, Bekir Bircan, Horace Armitage, Celal İbrahim, İdris, Emin Bülent.

(Cem Atabeyoğlu, bu maçta kalede Ahmet Robenson'un oynadığını belirtiyor. Ayrıca, onun verdiği kadroda Horace Armitage ve Bekir Bircan yok. Emin Bülent de iki ayrı kişi olarak verilmiş Ancak, bütün bu isimlerin anılmış olması nedeniyle yine de belli bir sonuca varmış oluyoruz.)
    kaynak: Milliyet Haber

FB

hadi övünün 6-0 la

• tugay16, daha soğumadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

tugay16, daha soğumadı.

soğuturuz sen raadol..

şurda cevap veremeyince nasılda konuyu başka yerlere çekme gibi bir yeteneğiniz var gerçekten hayret..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Aralık 2005 1:22:08 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.