Şimdi Ara

FB tribün hakkında bir bakabilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin iyi forumlar Fenerium üst b veya h bloktan kombine almayı düşünüyoruz da arkadaşımla yer hakkında ve görüş açışı hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görüş açısı güzel orda oturunca çok kalabalık olmayan maçlarda yan tribünlerede geçebilirsiniz ama Fenerium üstte 1250tl ve 1450 TL'lik yer yoktu geçen pazar günü ben kombine alırken en az 2000tl ve üstü yerler vardı onlarında üst 2 sıradan yer kalmıştı 1 haftada oralarda bitmiş olabilir

• yanlısım olmasın ama bıttıgını gormustum. beyaz kagıt cekmıslerdı
  • İkiside yer olarak birbirinin simetriği. Zaten kombine alsan bile gidip yer değiştirebiliyorsun fenerium tribününün üstünde. İstersen git en ortaya otur. Fenerium tribünü daha sakindir daha efendi adamlar gelir.

Deplasman tribünü ne tarafta tam bilmiyorum. Maraton ile Migrosun arasında diye hatırlıyorum. Onu da dikkate al uzak yere almandaha avantajlı.

--------------Maraton
    -kale arkası + -kale arkası
    --------------Fenerium

bu şekilde baktığın zaman stada

+ olan yer fenerbahçe kulubesi
    - olan yer deplasman kulubesi yani fenerbahçe kulubesine yakın olan tarafa oturman oyuncuları görmen için daha iyidir. Oyuncu değişkliği maç öncesi ısınma vb. H daha avantajlı gibi gözüküyo ama dediğim gibi fenerium trüibününde yer değiştirebilirsin üst katta
  • 1250 ve 1450 tl lik yer bulamamistik, hem maraton da hem fenerium da

• Hocam üstlerde bu şekilde. Ben okul açıktan aldım çünkü demirin yüzünden tribünleri göremiyorsunuz. Atmosferi etkiliyor fakat kale arkaları öyle değil biraz da okul açığın canlı olmasından dolayı okul açığı tercih ettim
     FB tribün hakkında bir bakabilir misiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.