Şimdi Ara

FBI KİMMİŞ MİT VARKEN..:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkeoloji kazısında mağarada insan fosili bulunmuş.arkeologlar fosil hakkında yorum yapamamışlar.bunun üzerine FBI devreye girmiş.adamlar mağaraya fosilin yanına inmişler.10 dk sonra dışarı çıkıp açıklamaya başlamışlar : "Bu fosil bir insana ait.adam tahminen 2000 yıl önce ölmüş.başka yorum yok..."
    olayo öğrenen CIA kolları sıvamış.olay yerine gelmiş.mağaraya girmişler.10 dk sonra dışarı çıkıp :"bu fosil insana ait.cinsiyeti erkek.tahminen 2500 yıl önce ölmüş.uyruğu yunan olabilir.başka yorum yok.."
    bunun üzerine MİT olay yerine gelmiş.elemanlar mağaraya inmiş. 10 dk olmuş ,15dk..,yarım saat bizimkilerden ses yok..2 saat sonra nihayet dışarı çıkmışlar.mit amiri bi sigara yakmış şöle bi gerilmiş kasılmış falan sonra başlamış anlatmaya :" efendim bu adam 300 sene önce ölmüş.anne adı leyla.baba adı kamil.4 çocuğu var.emekli.kalp krizinden ölmüş..."
    bunun üzerine herkes merakla sormuş. bu bilgilere nerden ulaştınız ?
    - fosili konuşturduk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orge -- 18 Haziran 2006; 14:33:51 >

• Bir tane de ben yazayım bari.
    KGB,CIA,MİT toplanmışlar bir araya. Hangi teşkilatın daha iyi alduğunu anlamak için yarışacaklar.
    Afrikanın bir bölgesindeler. Görevleri bir saat içinde bir fil bulup getirmek. Önce CIA ajanları gidiyor. Bir saat sonra elleri boş dönüyorlar. Sonra KGB ajanları gidiyor ve kırkbeş dakika sonra onlarda elleri boş dönüyorlar. Zira çevrede hiç fil yok.
    Sonra bizimkiler gidiyorlar. Yarım saat sonra, sürükledikleri bir zürafayla dönüyorlar... Zürafanın bacakları kırılmış, ağzı yüzü darmadağın, sayıklıyor zavallı;"Ben filim... Vallahide filim... Billahi de filim..."

Edit: FBI'ı CIA yaptım. Doğrusu budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Âmil -- 18 Haziran 2006; 22:00:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: devartoi

Bir tane de ben yazayım bari.
    KGB,FBI,MİT toplanmışlar bir araya. Hangi teşkilatın daha iyi alduğunu anlamak için yarışacaklar.
    Afrikanın bir bölgesindeler. Görevleri bir saat içinde bir fil bulup getirmek. Önce FBI ajanları gidiyor. Bir saat sonra elleri boş dönüyorlar. Sonra KGB ajanları gidiyor ve kırkbeş dakika sonra onlarda elleri boş dönüyorlar. Zira çevrede hiç fil yok.
    Sonra bizimkiler gidiyorlar. Yarım saat sonra, sürükledikleri bir zürafayla dönüyorlar... Zürafanın bacakları kırılmış, ağzı yüzü darmadağın, sayıklıyor zavallı;"Ben filim... Vallahide filim... Billahi de filim..."

helaall vallahide güzell...billahide..
  • hehe valla komedi yaw
  • aynısının ramses versiyonlusunu falan biliyorum genelde mantık aynı ana güzeldi yinede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • puahahaha,muahahhaa,zuahahhaa,ehuhahu,ehehehehe,hehe,hihihihih,kikikikikik yeter mi?
  • ahahaha süper
  • Ben filim
  • mit,cia,kgb ve mossat tekrar en iyinin kim olduğunu anlamak için afrikaa toplanmışlar görevleri bir papağan bulamkmış önce cia gitmiş bir iki saat aramış bir şey bulamamışlar sonra kgb ardından mossat gitmiş ikisin de eli boş dönmüş.bizim mitten adamlar gitmiş bir saat geçmiş arkadan gelmişler yanlarında bir adam geliyorlar adamın azı burnu kan mit konuş demiş adam ben papağanım ben pağanım ben papağanım demiş.

(uyarlama dır emeğe saygı)
  • Harbidende MIT ler böle işkennceylemi işlerini yaparlar hep ? eğer öleyse

• quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

Harbidende MIT ler böle işkennceylemi işlerini yaparlar hep ? eğer öleyse

Olm Adam Casussa Mit Naapsın Birde Adam Konusmuosa naapsın adam Euheuheuhue

Helal Olsun Kardeş Komedi

• eskiden böyleydi ziyad bey köşkü vardı ordan kimler geldi kimler geçti ne işkenceler oldu gerçi heryerde var bunlardan
  • süperrrrrrrrrrrrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.