Şimdi Ara

Fbli matematik öğretmenin öğrencilerine yaptığı aşağılama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ForzaBesiktas190325 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu profildeki kişi kendisi itiraf ediyor ki öğrencileriyle dalga geçmiş Beşiktaşlılara hakaret etmiş.Arkadaş ben de dalga geçerim arkadaşlarımla onlar da geçer de çoluk çocuğu böyle köşeye hiç sıkıştırmadım.Üstelik bunu sınıfın önünde öğretmen nasıl yapar aklım almıyor.Kararı ben veriyor olsam diplomasını yırtar atarım.Kendisi daha iyi bir insan olmayı becerememişken çocuklara ne öğretecek ki.Bunu Fblileri kötülemek için yazmadım.Eminim Beşiktaşlı ya da Gslı olup da böyle çıldıran kişiler vardır onların hepsinin ruh hastası olduğunu düşünüyorum takım önemli değil.Öğrencilerine tinerci diyen birinin diplomasını yırtacaksın bu kadar net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 22 Şubat 2018; 21:17:56 >

• Beşiktaşlılarla kötü bir anısı mı var acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kişi çıkıp telefondan Vardar ovası çalamamış mı?
  • hocam delilde var gerekli yerlere sikayet edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı şeyleri o kadar abartıyorsunuz ki... Olcan'ın frikikten gol attığı, Gaziantepspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği bir maç vardı 7-8 sene önce. Ertesi gün ilk dersimize fanatik Fenerbahçeli bir hocam giriyordu. Sabah derse giderken 100 gram Antep fıstığı alıp öyle gitmiştim. Öğretmen masasının üzerine bıraktım. Sınıfa girer görmez Antep fıstıklarını görüp bana döndü adam "Keşke Antep Baklavası getirseydin." demişti hatta.

Üzerimde Galatasaray ceketi falan varken tahtaya soru çözmeye kaldırmazdı mesela beni. Sınıfta benden başka kimse çözemezse "Ceketini çıkar, öyle gel tahtaya." derdi. En iyi anlaştığım 2-3 hocadan biriydi. Derslerini iple çekerdim. Verdiği ödevleri yaptığım nadir hocalardandır.

Belki kadının öğrencileriyle arasında böyle bir ilişki var. Olayları tamamiyle kavramadan insanları yargılamayı ne kadar çok seviyorsunuz...

• bu gidişler seneyede onların başına gelecek hatta daha kötüsü gelecek
  • Flavis Ruber kullanıcısına yanıt
    Sen yazdığı şeyleri okumadın herhalde.Ben de hocalarımla takılırdım ama kimse bana Tinerci demedi.Hain demedi.Şimdi düşün o yaşları geçtin oğlun eve geliyor baba öğretmenim bana fetöcü dedi diyor.Ne yaparsın?Ya Fbliye şikeci dense.Yapmayın bu basit bir takılma değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

Bazı şeyleri o kadar abartıyorsunuz ki... Olcan'ın frikikten gol attığı, Gaziantepspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği bir maç vardı 7-8 sene önce. Ertesi gün ilk dersimize fanatik Fenerbahçeli bir hocam giriyordu. Sabah derse giderken 100 gram Antep fıstığı alıp öyle gitmiştim. Öğretmen masasının üzerine bıraktım. Sınıfa girer görmez Antep fıstıklarını görüp bana döndü adam "Keşke Antep Baklavası getirseydin." demişti hatta.

Üzerimde Galatasaray ceketi falan varken tahtaya soru çözmeye kaldırmazdı mesela beni. Sınıfta benden başka kimse çözemezse "Ceketini çıkar, öyle gel tahtaya." derdi. En iyi anlaştığım 2-3 hocadan biriydi. Derslerini iple çekerdim. Verdiği ödevleri yaptığım nadir hocalardandır.

Belki kadının öğrencileriyle arasında böyle bir ilişki var. Olayları tamamiyle kavramadan insanları yargılamayı ne kadar çok seviyorsunuz...

Hocam ben de böyle düşünüyordum ama kadın twitinde "hainler" falan da demiş o zaman durum değişiyor ve senin söylediğin gibi normal bir tatlı atışma olmamış gibi duruyor.

• Öğretmen olmak, cahilliği alıp, götürmüyor. Allah akıl fikir versin bu kadına.

• Bunlar ogretmen oluyorsa kapatalim bu ulkeyi...

Iyi oldu 5 degil 10 atsinlar diyebilirsin ama hainler vs bunlar ayiptir. Yeri geliyor bizde iyi oldu vs diyoruz ama kalkipta kimsenin taraftarina hakaretler yagdirmiyoruz tabi sahsim adina...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamam peki deki trip -- 22 Şubat 2018; 23:49:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş çevresi için geyiğine yazmıştır. Çok takılmamak lazım. Lakin yine de sosyal ortamlarda böyle şeyleri de paylaşmamaya özen göstermelisiniz.
  • Ben sasirmadim baba fb li oglu besiktasli 3 4 yasindaki cocugun ustundeki formayi cikartmaya calisiyor. Cocuga siddet uyguluyor

Gsli ler neyse de bu fblilerin hepsi boyle. Dune kadar bununda vardir pp sinde bayern resmi

• hem fb hem de gs yi mi tutuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Ben sasirmadim baba fb li oglu besiktasli 3 4 yasindaki cocugun ustundeki formayi cikartmaya calisiyor. Cocuga siddet uyguluyor

Gsli ler neyse de bu fblilerin hepsi boyle. Dune kadar bununda vardir pp sinde bayern resmi

Zorla formayı mı çıkarıyor ? Fanatiklik gerçekten kötü birşey. Alt tarafı bir spor bu.

• Çok takılmamak lazımmış. Siz de bu rezil öğretmen(!) gibi fanatik ya da holigansınız değil mi lan? Böyle bir varlıktan hiçbir öğrenciye fayda gelmez. Bu ve bunun gibiler boş insan. Bomboş.
  • twitterını gizlemiş profiline de "5iktasli ezikler giremez 😂" yazmış. bir sıkıntısı olduğu açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Ben sasirmadim baba fb li oglu besiktasli 3 4 yasindaki cocugun ustundeki formayi cikartmaya calisiyor. Cocuga siddet uyguluyor

Zorla formayı mı çıkarıyor ? Fanatiklik gerçekten kötü birşey. Alt tarafı bir spor bu.

Evet hocam bir kac tane.boyle olay oldu. Formayi yirtmaya calisan, bir daha giymeyeceksin diye bagirip duran adamlar var. Hatta bazilarina kulup forma yolladi beyaz showa falan cikan vardi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Evet hocam bir kac tane.boyle olay oldu. Formayi yirtmaya calisan, bir daha giymeyeceksin diye bagirip duran adamlar var. Hatta bazilarina kulup forma yolladi beyaz showa falan cikan vardi

Parti falan olsa neyse ama altı üstü bir futbol takımı. O maç kazanırsa veya şampiyon olursa senin eline para vs. birşey geçmiyor, kulüple resmi olarak bir bağlantın yok. Biizm ülke böyle maalesef. Sporu bile kavgaya çeviriyoruz.

• quote:

Kafaya bakar mısın
    İyi insan kötü insan dengesiz insan heryerde var. Bunun fenerlisi gslisi yok. Hocayla öğrenci arasında yapılan bu takılmaları herkes arkadaşıyla eşiyle dostuyla yapıyor. Bazısı var bu sınırı aşıp örnekteki gibi hakarete varıyor. İşte bunun gslisi fblisi yok.

Bulmuşsunuz bir konu "gsliler neyseymiş de fenerliler hep böyleymiş" hemen sataşacak yer arıyorsunuz. Yarın maçın gerginliğine veriyorum.

• ben bu zihniyette bir insanın öğretmenlik yapmaması gerektiğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.