Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (2212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.653
Cevap
64
Favori
1.500.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22102211221222132214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bu barça mali anlamda ne kadar saçmalıyor son yıllarda

İnanılmaz boş oyunculara inanılmaz paralar..

Senin borcun var zaten 2-3 sene feda yap altyapı ağırlıklı takıl yanlarına 3-4 tecrübeli adam koy zaten ilk 3desin sonra yine sağlam hamleler yaparsın.

Bu klubu sağlam batıracaklar bu gidişle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Asgari ücrete zam gelince mecbur maaşı yükseldi ne var bunda DMC

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lewandowski ile 3 yillik sozlesme imzalandi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 34 yaşındaki Lewa'ya 50m vermek....

• Barçanın parası yok messi o yüzden gitti zort

Rafinga lewa ferran torres auba fati güzel hücum hattı

Arkada kessie busquet gavi pedri

Güzel kadro oldu bakalım

• Takimin yeni hedefleri: M.Alonso,J.Kounde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Koundeyi alırsın anlarım da. Marcos alonso dediğin adam albadan 1-2 yaş küçük sadece. Chelsea 18-20 den aşağı zor bırakır. Valla krizde ki Barcelona'nın transferlerine şaşırıyorum. Özellikle lewaya verdikleri bonservis ve maaşa.

• zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış

2021 ballondoru bozdurup, lewanın maaşını onla ödemeliyiz hak ettiği ödülü para olarak alsın  

• SKANDAL - ABD kampı için Barcelona takımı bugün uçacakken teknik direktör Xavi takımın uçağına alınmadı.

Al Sadd’da oynarken 3 kez Tahran’a giriş yapan Xavi, ABD uçağına alınmadı.

• efsane dünya şampiyonu Anotoly Karpov daha önce İran'daki bir satranç şampiyonasına katılmış olduğu için ABD'ye alınmamıştı. adam dünyaca ünlü birisi ama almadılar. ABD bu İran olayına kafayı fena takıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lewandowskiyi alınca Barça,messisporlular takıma dönmeye başlamış

• SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt
    Barcelona PSG eşleşmesi olursa direkt PSG destekler bu pessitaparlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz bu Barçanin basini taraftarlarina sağlam gaz veriyorlar. Geri döndük, uçucağiz, her şeyi kazanacağiz, süper kadro kuruyoruz vs. Pessiclerin geri dönmesina şaşmamali.

Harika kadroya bak. ŞLde büyük maçlarda yan pastan başka şey yapmayan Pedri, Milandan gelen Kessie, açik oyunda 6 golü olan Raphinha ve 34lük ŞLde büyük maçlarda hayalet olan 34lük Lewandowski.Birde benzemadan iyi diyorlar. Benzema lider adam ve savaşçi. Ha bu haliyle bile La Liganin içinden geçer fakat Benzema her türlü daha iyi.

Kounde ve Bernardo net katki verecek adamlar, onlara lafim yok, eğer alirlarsa.

Koeman geçenlerde çok güzel bir laf söylemişti. Barçalilar geçmişte yaşiyorlar, futbol kültürlerini kaybettiler, artik Tiki Takanin dönemi bitti futbol daha fiziksel ve daha hizli diyordu.

Barça hep Realin gölgesinde kalmaya mahkum. Messi Ronaldonun gölgesinde kalmaya mahkum olduğu gibi, Messi Ramosun gölgesinde kalmaya mahkum olduğu gibi.  

• Barcelona'nın Lewandowski'yi alması sonrası Nagelsmann, kulübün mevcut mali durumunda bunu nasıl gerçekleştirebildiğini sorguladı. Yaptığı açıklamada Alman teknik adam, "Dünyada hiç parası olmayan ama istediği tüm oyuncuları alabilen tek kulüp Barcelona. Bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Biraz tuhaf."

• raphinha çok feci sert şut çekiyor, kapalı savunmalara karşı güzel iş görecek gibi, gavi yine döktürüyor yiğidim

savunma da dökülmeye devam  

• vahşi adam da geldiğine göre bu sene zevkli geçecek, gavi ve kounde'nin döveceği adamları şimdiden düşünmeye başladım  

• gündüz halandla dalga geçtim geçmesine de lewa 30 dakikada 5 tane pozisyon harcadı, aman diyim sezon içinde kaçmasın

• Elric. kullanıcısına yanıt

lewa çok heyecanlı

• sakatlanmazsa dembele taşıyacak gibi bu sene

• Elric. kullanıcısına yanıt

evet gecen sezonun 2.yarısından sinyalini veriyordu zaten. aslında lewa da iyi. nerdeyse her pozisyonda var. mevki seçimi güzel. defansa yardıma geliyor. 34 yaşındaki bir oyuncu için çok haraketli. ben böyle beklemiyordum

• 
Sayfa: önceki 22102211221222132214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.