Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (2219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44.653
Cevap
64
Favori
1.497.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22172218221922202221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır izlediğim takım su maci izleyen barcaya acır yemin ederim, çocuk yuvası gibi pas vermeyi bilmiyor hucum etmeyi bilmiyor. Xavi de gram hocalık yok, topu alan aklı hemen geriye pas. Bayern maçı bıraktığı halde durum bu 3 pas yapan seviye olsa hemen gol yiyecek bayern.

Barca o kadar acınası haldeki seyirciler iyi isliklamiyor valla bu takım asla düzelmez hep ezik kalır daha imkanı yok oyunculara bakınca daha bktan oyuncular doldurmaya devam ediyorlar haha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt

fevri yorumlar takimin gelisme surecine zarar verir reisim. su an barcelona dogru yolda ilerliyor. gecen sene ligde zor mac kazanan takimin bu yil tak diye ucusa gecmesi beklenemez. ilerleme oldugu lig performansindan belli. barcelona iki senedir cl'de ölüm gruplarina dusuyor. bu sene icerdeki inter macinda tum iyi stoperleri sakat olmasa yine turu geçebilirdi. yapilanma sureclerinde buyuk resmi gormek lazim, sittin sene bi sey olmaz demek yerine eksikleri tespit etmek lazim. real 2009'da yeniden yapılanmaya basladiginda cl almak icin 5 yil bekledi. ha gruplarda elenmedi ama vurgulamak istedigim bunun bir surec oldugu. eldeki oyuncular bir sure kaybetmeli ki kazanmayi ogrenmeliler. de jong, pedri, gavi, kessie iyi orta sahalar. ama en ust seviye tecrübeleri yok. barcelona belli bir sure kaybetmeye alisacak cl'de, boyle boyle ilerleyecek. kadro genc, yapilanma sureci dogru, hemen basari gelsin diye moruklari doldurmadilar. sabir lazim

• Messi varken 8 yiyorlardı gelişme gördüm ben bu sene.

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

Işık vermiyor ustam isterse 10 yıl yapilansınlar başı kesik tavuk gibiler. Ligte iyi gidiyorlar ama birine sorsan şaşırır, la liga bu kadar kalitesiz mi der. Bu akşam bu kadar kötü futbol saçmalık rezil ediyor kendini sadece, metal sorunlar var oyuncular da barca da.

Kimle gelişecek dembele ile mi olup olacağı bu onun 2 devre oyundan öyle bir düştüki herkes küfür etti.

Bu seviyede yarışamaz barça asla oyuncular bir kere korkak risk alamıyor ve çok yavaş oynuyorlar.

Zaten levandowski ki olmasa ligte de o durumda olmazdı ee başka kim var?.

Rapinha kessie bilmem bir kaç daha birilerini aldılar sonuç kessienin bugün oynayisi görsen eleman ölü.

Pedri gabi kaldı elde onlarda olacak da edecekte ben ışık görmüyorum büyük takım böyle olmaz herkes oyuncu kaybediyor ama her zaman standartı var. Barça resmen köy takımı.

Uefada yine frankurt gibi hızlı presi oynayan takıma elenir.

Adamlar geri yana pas atmaktan hücuma gitmeyi bilmiyor ne saçma bir anlayış anlamadım, eskiden pozisyon yaratmak için olurdu müthiş pas trafik şimdi adamlar güvensiz bir oyun.

Aha da buraya yazıyorum barça yeni messi bulana kadar işi çok zor bu oyun şekliyle hele yakinda büyük oyuncular tercih etmez messi büyüsü sayesinde ediyorlar daha su an böyle aciz durumda kalırsa eldeki oyuncular bile gider.

• Müller Barcelona'yı karısı yaptı resmen. Normal bir durum bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcelona artık bu işi resmiyete dökmeli ve Bayern Münih ile resmi nikah işlemlerine başlamalı.

Düzgün bir eş olacaktır kocasına. İyi bir evlilik görüyorum

• Xavi gibi hiçbir başarısı olmayan çöp hocayı takımın başına getirirsen böyle rezil olursun adamlar choupo motingle falan içinden geçtiler senin evinde

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

Ahahahah. Pandemi dönemi maçıydı hocam o. Tek maç usülü oynanmıştı. Çok bir önemi yok ama Pique Umtiti'li defans hattı ile 8'de yersin 9'da. Gayet normal.  

• bayern cidden hiç zorlanmadı. xavi saçma sapan şekilde wonderkidlerden medet umuyor. hiçbiri düzenli gelişemiyoki.

dünyanın aktif en iyi forveti var ama kanatlara bak komedi. vermişler dembeleyi lewa gol atsın öylemi

• Barcelona'nın yıldız stoperi Gerard Pique, Barcelona'nın cumartesi günü Almeria ile oynayacağı maçın ardından futbolu bırakacağını açıkladı.

• Gerard Pique, Barcelona'dan alacak olduğu €30M tutardan vazgeçti.

• Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

Yahu sana ne barçadan kendi konuna gidip yakında kovulacak olan kondisyonerini övsene sen?

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

Bak işine, yallah öteye

• Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

"Bu cumartesi Camp Nou'daki son maçım olacak"

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan İspanyol stoper, "Barcelona bana her şeyi verdi. Barcelona'dan sonra başka takımda forma giymeyeceğimi her zaman söyledim, öyle de olacak. Bu cumartesi Camp Nou'daki son maçım olacak." ifadelerini kullanmıştı.

• Uzay futbolu oynayan barcelonadan şl gruplarından çıkamayan barcelonaya

• Ziromen kullanıcısına yanıt

Barca hep böyleydi. Müthis bir jenerasyon yakaladilar ki öyle bir jenerasyon 100 yilda bir gelir, onun da tekrar Barcaya denk gelmesi mucize.

Altin jenerasyon öncesi Barcanin interin gerisinde kalmasi normal bir durumdu. Kaldi ki interde iyi takim.

• Konu ölmüş.  Neredesiniz la çakma Barçalılar.

• Barcelona ligin ilk 17 haftasını 6 gol yiyerek geçti. Son 4 sezonda yediği gol sayıları: 36-38-38-38.
    La Liga rekoru 93-94 Deportivo ve 15-16 Atletico'ya ait. 38 maçta 18 gol yemişler.

• Barca messi varken iyiydi ağa sonra iyice bozdular o ayrı.
    Şimdi izlemesi inanılmaz zevksiz bakmayın siz kupa aldigina yha real o mac bilerek verdi son zamanlar hep yeniyordu cl maci olsa öyle mu olurdu acaba yada lig? Çok sallamadi.

İşin tek artısı levandowski ile yarışta Barca ama sonunu getiremez hep çömez takim gibi geliyor bana messi yokken xavi ile ne ilerleme var pek çözemedim bir kere pozisyon veriyor rakip fark etmeksizin ceza sahasına da sokuyor.

Manu yu felan eleyemezler hiç sanmam menüyü kupada elerse Barca düzeliyor derim seneye daha iyi olur derim, ama gol atan adam sayısı az tempolari iyi değil hucum performansları hoşuma gitmiyor. Bakacaz.

Pedri ile gabi de iniesta xavi yapmışlar. Dişli rakip olunca hemen eziliyorlardi büyük maçlarda tam not vermek lazim.

• yıl sonu sakatlıklar yüzünden şl den elendik. Xavi güzel takm kurmuş bu yıl şl'de finale kadar giderdik.

• 
Sayfa: önceki 22172218221922202221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.