< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (2220. sayfa)
-
-
jordi albayla kilidi acti sonunda barcelona. 1-0 onde sevilla karsisinda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gaviiiiiii aslan parcasi atti yine.
basit maç olacak dedik hocam da biliyor olmalı ki stopere alonsoyu çekmiş, challange izlenir
-
city maçında kollandıklarında bu manchester'ın kara yüzünün hakem ititrmesiyle ilerleyeceğini anlamıştık bu maçta da tuzu biberi oldu, basketbolculara bunak trafforda derslerini vereceğimize inancım tam
-
Alex Ferguson döneminden ligde kollamalarla en az 5 haksız premier lig şampiyonluğu yaşadılar. Arapların satın alması haberleri üzerine olay, uefa turnuvalarına sıçramış gözüküyor
-
Barça pep guardiola gelene kadar, ben avrupada tekrar birşey yapacağını sanmıyorum o gelse bile zor gerçi bu halde gelmez bence şu an.
Xavi şimdi yine elenecek 2 sezondur avrupadan hemen elenme soru işareti?
2 takımda esit oynamış yani evinde bu kadar fırsat verirsen İngiltere de tur hayal. Zaten Barça deplasman da tur atlayan bir takım değil en büyük hep sahasında oynardı boşa turlar vermedi kac kere skorlardan.
O değilde maçı 90dk izlemedim ama pedri 5.5 puan ile en kötü puan almış buda gösteriyor ki dandik oynamış yine bir iyi takım karşısında bu çocuktan bence birşey olmaz, gavi kadar ağırlık koyamıyor o kesin fiziksel 2 sene önce de aynıydı. Çok abartılıyor abi barça bunlara kaldıysa zaten avrupada kupa felan unutsun yok iniestaymis felan o adam ne paslar atar top sürerdi ek olarak.
Maçı 90 izlicem deprem felan bakamadım barça ligte bile zor atiyor gol zaten laliga seviye çok düştü 3 puan alıyordu l.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abartma abi. La Liga karton lig. Lig perfonmansiyla gaza gelmemek lazim. Barca taraftarlarina kalsa her sene SLyi aliyorlar. Önce SLde büyük maclarda takim o isigi veriyor mu diye bakmak lazim bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnarummathebest -- 18 Şubat 2023; 11:53:25 > -
haberlerLigdeki takımlar imzaladı! Barcelona küme düşme cezasıyla karşı karşıyahttps://www.haberler.com/spor/barcelona-tarihindeki-en-sikintili-gunleri-15650578-haberi/
Ne düşünüyorsunuz dostlar, bakanınız var mı habere? Özetle Barselona'nın 2016-2018 yıllarında Hakem Teknik Kurulu'nun başkan yardımcısı'nın şirketine yaklaşık 2m€ para gönderdiği ortaya çıkmış.
Başkan yardımcısı, 2m€ değerinde "SÖZLÜ OLARAK DANIŞMANLIK HİZMETİ VERDİK" demiş.
Baya baya tescilli şike gibi, ama bakalım ceza verebilecek mi İspanya.
-
Bir sey olmaz. La Ligadan ve ispanyadan bahsediyoruz, dünyanin en saibeli ligi, takimlari ve ülkesi.
-
Şike olayları büyüdü
laportadan "ben şike yaptıysam kendim içinmi yaptım tabiki barça için yaptım" demesini bekliyorum
-
Sadece Real imzalamamış. Acıma yetime derler ama İspanya'da böyle bir söz yok demek ki. Ya da Perez amca duymadı.
Valla hocam şikenin acıması mı olur bilmiyorum, Perez'in kafa gidik heralde Yahu insan yalandan da olsa bari göstermelik bir şey satar, ne bileyim stadın bakımını yaptık şunu bunu ettik der bari, 2m€'ya sözlü danışma kim inanır. Neyi danıştılar o kadar paraya, nasıl bir danışma gerçekleşti, hayatın sırlarını mı paylaştınız ne yaptınız.
-
İmzalamama işi Perez'in, Barcelona'yı ilk koruması değil ki. Adam sürekli Barça için olumlu konuşuyor. Lewandowski transferi için tebrik etti hatta Messinin Barçada kalabilmesi için fedarasyonla bile görüştü. İspanya futbolunun kalkınması için Real Madrid ve Barcelona rekabetine ihtiyacı var. Hem saha içi hem de saha dışı sebeplerden dolayı El Clasico dünyanın en büyük derbisi. Barçasız bi laliga hiçbir şekilde izlenmez, ligin alman liginden de hiçbir farkı kalmaz. Perez dedemin kanıtlayacak hiçbir şeyi kalmadı tarihin en büyük takımında tarihin en iyi başkanlığını yapıyor. Adam artık İspanya futbolunu kalkındırma peşinde, her olayda Barcelonanın arkasında durma sebebi de bu. EPL kulüpleri ekonomi piyasasını bu kadar çorba etmişken Barçayı ligden düşürmek İspanyol futbolunu bitirir. Böyle ağır bi cezayı göze alabileceklerini düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kaç para verdiniz bu sefer hakeme şikeciler?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı haberleri 1-2 seneye Şampiyonlar Ligi, Avrupa ligi için de görürüz.
VOLEtwitter“Barcelona'nın, Hakem Kurulu'nda başkan yardımcılığı yapan Negreira'nın sahibi olduğu şirkete 1.6 milyon euro ödeme yaptığı ortaya çıkmıştı. Eğer karar kesinleşirse: 📌 Barcelona küme düşürülecek. 📌 5 sezon da La Liga'dan men edilecek.”https://twitter.com/VOLEapp/status/1628131428385886214 -
Ula şu takım ne hallere düştü be.
Al sana xavi.
Xavi'nin çapı ne ki barcelolanın başına geçebiliyor? Qatar liginde aldığı şampiyonluklar mı?
-
-
Messi ve yancılarının aldığı aşırı yüksek maaşlarla kulübü sömürmesi yaptırdığı aşırı yüksek maliyetli yanlış transferler ile kulüp uçurumun eşiğinde hatta uçurumdan aşağı düştü. Ekonomik olarak batıklar. İki senedir Avrupa kupalarında yoklar zaten. Şike olayı da patlak verirse Barcelona 20 yıl kendine gelemez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X