Fabregas yalan oldu onu bırak hiç kimseyi alamadık
Sanchez transferi kesinleşti mi ?
Niye hiç transfer yapılmadı şu ana kadar,transfer gerek takıma. Sanchez'de yalan oldu sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: -Username-
Niye hiç transfer yapılmadı şu ana kadar,transfer gerek takıma. Sanchez'de yalan oldu sanırım.
Yedek oyuncular süper ya ondandır.Ne güvenmiş arkadaş ilk 11 oyuncuya anlamadım gitti.Bazıları transfere gerek bile yok demiş ama öyle değil işte geçen yıl realmadrid maçlarını çok rahat kazanmadık.En az 2-3 tane kaliteli transfer lazım bu takıma.Çok iyi bir takım olabilir ama yedek kulübesinde güven verecek ve maçı çevirecek adam yok
Aynen öyle.Kadromuz derin değil.
beni de yaz
Alexis Sanchez açıklandı
Sanchez geldi .İlk transferi yaptık. Hadi bakalım sıra Fabregasta .
Bojan Romaya 12 Milyon Avroya satıldı.
Ama bizimkiler akıllılık edip 2012-2013 sezonu sonunda istersek 13 Milyon Avroya geri alırız maddesi koymuşlar.Güzel oldu bu .Hem kendini daha da geliştirecektir 11 oynayarak.
Fabregas gelmedikçe ben transferlere transfer demem
Bojan Krkic 12 M € ya AS Roma takımına transfer oldu.2yıl içerisinde geri almak istersek 13M € ya alabiliyoruz
Oha yine mi Madridle maç var . 17 Ağustosta Süper Kupa finali varmış.
Bojan olayı iyi oldu.Kendini pek geliştiremedi 17 yaşından beri forma şansı bulmasına karşın.Romada toparlarsa geri alırız. Fabregası unutun derim bu yıl hem bütçe el vermez hem de Arsenal.
Bunlar Sanchez dışında transfer yapacakmış gibime gelmiyor,mutlaka transfer lazım takıma. Fabregas bu senede yalan oldu,Arsenal inat etti bırakmıyor verin la adamı adam barçalı işte
En sonunda bonservisi bitecek beleşe gelecek onu düşünmüyorlar
Barca bir transfer ile geçen yılki gibi lig ve şampiyonlar ligini alacağını düşünüyorsa çok büyük yanlış yapıyor.Gözü kapalı barca fanı olabiliriz ama gerçekleride görmek lazım.Böyle bir yedek klübe ile her zaman içimiz rahat olmayacak