Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.662
Cevap
64
Favori
1.500.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye 8 m euroya, 2 sene sonra 12 m euroya geri alabiliyormuşuz.Kirala daha iyi o zaman niye satıyorsun?
    Altyapıdan epey adam çıkaracaklar bu sezon ama sadece Sanchezle olmaz.En azından 2 sağlam transfer daha şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

Seneye 8 m euroya, 2 sene sonra 12 m euroya geri alabiliyormuşuz.Kirala daha iyi o zaman niye satıyorsun?
    Altyapıdan epey adam çıkaracaklar bu sezon ama sadece Sanchezle olmaz.En azından 2 sağlam transfer daha şart.

Tamamen katılıyorum sana bilmiyorum benim gibi olan varmı kale bana hiç güven vermiyor yıllardır barcada.Valdes iyi kalecide kesinlikle bazı kaleciler komple maçı çevirirler ya öyle bir kaleci değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

Seneye 8 m euroya, 2 sene sonra 12 m euroya geri alabiliyormuşuz.Kirala daha iyi o zaman niye satıyorsun?

Tamamen katılıyorum sana bilmiyorum benim gibi olan varmı kale bana hiç güven vermiyor yıllardır barcada.Valdes iyi kalecide kesinlikle bazı kaleciler komple maçı çevirirler ya öyle bir kaleci değil

Daha önce de yazmıştım Valdez en fazla 2. kalecisi olabilir Barçanın.
  • Beni ekle hocam since 1988
    Ama yedek klubesini sevmem hocaam
  • Xavi: Cesc'in geleceği günü iple çekiyoruz, ve öyle görünüyor ki transferde son aşamalara gelindi.

Thiago gibi bir yetenek çıkmışken gereksiz olur,zaten şuan ilk 11'de oynayamayağına göre ? Fabregas alınacağına 2-3 tane kulübüye adam gibi transfer yapılsın bence.
  • Thiago da patlayacak zamanı buldu. Geçen sene oynasaydın ya hocam, şimdi Cesc e gerek kalmadı derdik.
  • Cesc gelsin.Thiago zaten daha 20 yaşında.Potansiyeli olsa da hep aynı performansı gösteremeyebilir.Yedek kulübesinin kötü olmasından bahsediyorsunuz.Thiago yedek bekler kötü mü
  • Fabregas'ın transferinden bir haber yokmu?
  • Fabregas geldi

Puyol ve Pique twitterdan hoşgeldin mesajları atmışlar bile.Birazdan açıklanır resmi olarak !
  • Cesc 2 gün sonra ki Real maçında oynar mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Cesc 2 gün sonra ki Real maçında oynar mı ki

17 sinde değil mi maç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

17 sinde değil mi maç ?

İlki 14, ikincisi 17 sinde. Geçen seneden beri çift ayaklı oynanmaya başlandı ya final.
  • Fabregas xavinin yerine oynar.xavi fabregas dinlenirken oynar thiagoda iniestada rotasyon yapar.Tamam bu cok
    zor bisey kabul ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

17 sinde değil mi maç ?

İlki 14, ikincisi 17 sinde. Geçen seneden beri çift ayaklı oynanmaya başlandı ya final.

Yok biliyordum da ilk maç 17sinde diye hatırlıyordum .Neyse .

• Fabregas gelirse en zayıf olan noktamız güçlenecektir.Bana göre defans önünde ve orta saha arasında destekleyici şekilde oynayabilir.Haber doğru ise gelmiş geçmiş en iyi takım olma işini garantilerler 2 yıl içinde.Fabregas şuan için avrupada barca için yapılabilecek en iyi transfer ve bu yılın en flaş transferide
  • beni de ekle hocam

bence barçanın fabregası da aldığına göre sadece 1tane kaliteli genç solbek ve 1de stoper yedeği lazım
  • Resmi haber daha gelmedi haber yalan çıkarsa şerefsizim yıkılırım artık
  • quote:

quote:

quote:

17 sinde değil mi maç ?

Ne maçı oynayacaklar bunlar hocam ?
  • İspanya Süper Kupası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Resmi haber daha gelmedi haber yalan çıkarsa şerefsizim yıkılırım artık

Pique ve Puyol twitterdan aramıza hoşgeldin demişler.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.