Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.662
Cevap
64
Favori
1.500.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne fabregası ya Alcantara var 2 sene sonra iniesta'yı bile kesebilir
  • Cesc bitti gibi,stopere 1-2 takviye yapsak mükemmel olacak.Koskoca sezon Pique ve Puyol ile gitmez,mutlaka biri sakatlanıyor özellikle Puyol.
  • Defansta Masch. ve Abidal oynuyor al işte burdan yak
  • Puyol ve Pique sakattı zaten, kimi oynatacak ki başka? Mecburen o ikisi oynuyor. Busquets de yok galiba. Ama ilginç olan, Barcelona gibi takımda Puyol ve Pique'den sonra harbi bir stoper yedeği olmaması ve mecburen Busquets-Mascherano kim varsa stopere devşirilmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Puyol ve Pique sakattı zaten, kimi oynatacak ki başka? Mecburen o ikisi oynuyor. Busquets de yok galiba. Ama ilginç olan, Barcelona gibi takımda Puyol ve Pique'den sonra harbi bir stoper yedeği olmaması ve mecburen Busquets-Mascherano kim varsa stopere devşirilmesi.

Bende onu diyorum zaten,yukarıda yazdım ? Bu arada oynamadan 2-1 öndeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Puyol ve Pique sakattı zaten, kimi oynatacak ki başka? Mecburen o ikisi oynuyor. Busquets de yok galiba. Ama ilginç olan, Barcelona gibi takımda Puyol ve Pique'den sonra harbi bir stoper yedeği olmaması ve mecburen Busquets-Mascherano kim varsa stopere devşirilmesi.

Bende onu diyorum zaten,yukarıda yazdım ? Bu arada oynamadan 2-1 öndeyiz

Görmemiştim diğer mesajını kusura bakma.
  • DAVID VILLA
  • Çok güldüm lan .Adamların kabusu olduk resmen
  • CASILLAS her maçta Messi den gol yemek zorunda mı ya
  • Futbolun ufoları yeryüzüne indi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Futbolun ufoları yeryüzüne indi..

• Cesc resmi olarak açıklandı :D

• Hersey Camp Nou'daki maça kaldi...

Alexis Sanchez bana baya ümit verdi, biraz daha oynasin rahatlikla alisacak gibi takima
  • Abidal de driblingleriyle Messi'yi kıskandırdı
  • camp nou da bassar
  • Alexis Sanchez Marcelo'yu top etti ya ben en çok ona sevindim. Bu arada Real Madrid artık göz göre göre çirkeflik yapıyor. marcelo çaktırmadan Messi'ye çelme takıyor, Khedira kazması Abidal'in kafasına tekme atıyor, Pepe Dani Alves'e öldüresiye giriyor, Ramos yine Pedro'ya vuruyor...İğreniyorum takımdan. Bir de Barcelona oynuyormuş falan diyenler bu hareketleri ne olarak algılıyor acaba Street Fighter mI?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Alexis Sanchez Marcelo'yu top etti ya ben en çok ona sevindim. Bu arada Real Madrid artık göz göre göre çirkeflik yapıyor. marcelo çaktırmadan Messi'ye çelme takıyor, Khedira kazması Abidal'in kafasına tekme atıyor, Pepe Dani Alves'e öldüresiye giriyor, Ramos yine Pedro'ya vuruyor...İğreniyorum takımdan. Bir de Barcelona oynuyormuş falan diyenler bu hareketleri ne olarak algılıyor acaba Street Fighter mI?????

Futboldan gram anlamadığın yorumundan belli.Sağlam yazıyorsun.Çirkef Valdes baktı olacak gibi değil gol geliyor,narince koydu kolunu Ronaldo'nun bacağına,bunu niye yazmıyorsun a Bellamy

• Alexis Sanchez bence çok kötü oynadı.İkinci maçta Villa-Messi-Pedro üçlüsü oynamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Alexis Sanchez bence çok kötü oynadı.İkinci maçta Villa-Messi-Pedro üçlüsü oynamalı.

benCe o kadar da kötü oynamadı ama zamanla daha da iyi olacak. noucampta en az 3 fark atacağız
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.