Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.662
Cevap
64
Favori
1.500.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • futbola bu kadar para harcayan bir takım için 10 yıldır bu kupayı alamamak çok acı bir durum
  • Barça'nın dünyanın en zengin 2. takımı olmasına rağmen harcayacak para bulamadığından Madrid'in parasını kıskanmanızı doğal karşılıyorum.

Edit:
    Orijinalden alıntı:

Merhaba, bir mesajınız '' nedeniyle silindi. Bu özel mesaj sadece bilgilendirme amaçlıdır.

Silinen mesajınızın adı: "Cevap: FC Barcelona Taraftar Başlığı", içeriği aşağıdadır: <br /><br />Orijinalden alıntı: Vaudeville<br /><br />
    Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Yürüyüp yürümeme zamanımı sana sormayacağım.

O videoları devamlı neden veriyorsun 1000 kerede versen Realmadridin Barcelona çapında olmadığını dünyanın çoğu kabul etmişken sen neden anlamıyorsun.Yani Realmadride daha büyükmüş havası verip neden kendini küçük düşürüyorsun.Gece yine rezil olacaksın maç sonu zaten

Real Madrid'in davranışlarına laf edip kendi tuttuğunuz takıma bakmayı öğrenmediğiniz sürece o videoları yayınlamaya devam edeceğim. Sonuçta video paylaşmak gibi bir hakkım var buna engel olamazsınız, size hesap vermek zorunda da değilim.
    Maç sonu ben neden rezil olayım onu da anlamadım. Madrid ezecek sizi, siz eziksiniz kötü takımsınız pis kaka eh falan mı diyorum? Yoo.
    Real Madrid resmi olarak daha büyüktür. Yüz yılın en başarılı takımıdır. Barcelona'nın 3 yıl domine etmesi onu gelmiş geçmiş en büyük takım yapmaz. Barça'dan önce de domine eden takımlar vardı. Hepsi geldi geçti. Ama Madrid hala en başarılı takım olarak devam ediyor.
    Barcelona'nın daha çok uzun yıllara ihtiyacı var Madrid'i geçmek için.<br /><br />Konu linki:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=48139440

Hakkaten hazımsızlık kötü. Bunu bile siliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 17 Ağustos 2011; 19:35:55 >

• Aziz dostum Vaudeville anladığım kadarıyla henüz Barcelona'ya olan nefret ve kıskançlığı dolayısıyla yaşadığı psikolojik sorunları atlatamamış. Şimdi de çareyi rakip Barcelona taraftar başlığına saldırmakta bulmuş. Mourinho'nun ezik futbolu, Barcelona karşısında kendi evinde %30 zar zor topla oynama oranları, Barcelona karşısında yaşadıkları hezimetler çilekeş Real Madrid taraftarını ne hale getirdi. Arkadaşlar sizden ricam aziz dostum Vaudeville'ın söylediklerini alttan alınız. Real Madrid taraftarına bu zor dönemlerinde destek olmalıyız.
  • o yüzden da silva hüseyin kartal'a 94 milyon € verdiniz para ile rezil olmak bu olsa gerek o kadar parayı küme düşmüş takımlara gol atsın diye vermediniz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda9 -- 17 Ağustos 2011; 19:46:02 >
  • Beyler Vaudeville'i birakin kendisi konussun, FC Barcelona taraftar basligi yaziyor gelip yorum yapiyor.

Barcelona'li degilsen bizi rahat birak, kendi Real Madrid taraftar basliginda istedigin yorumlari yap
  • Vaudeville

Arkadaşım barcelona 3 yıldır domine ediyor ve dünyadaki futbol kamuoyuda gelmiş geçmiş en iyi takım diyor.Çoğu kişi bunada katılıyor(Örnek: Arsenal teknikdirektörü).Bundan öncede futbolu domine eden takımlar çıktı ama barcelonanın burada ayırıcı yönü maçları çok büyük oradan domine ediyor.Şampiyonlar ligi gibi bir turnuvanın finalinde bile rakip top oynayamıyor yada top ayağına bile gelmiyor.Barcelonayı gelmiş geçmiş en iyi takımlar arasında ayıran nokta bu.Kısaca şuan en iyi takımlar dediğimiz Realmadrid,Manu,inter vs vs gibi takımlar arasında bile çok büyük farklar olması.Yani rakip olarak kim gelirse gelsin şans verilmiyor.Barcelona 3 yılda futbolu domine etti ise tarihteki bütün takımlardan kat ve kat daha fazla domine etti.Bu yüzden futbol severlerin bir çoğu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi takımı diyor.Benim eniştem koyu Realmadrid taraftarı.Dediki 40 yıldır maç izliyorum çok büyük takımlar gördüm bunlar içinde 80lerdeki milan bambaşka idi ama bu barcelona sonrası ben 40 yıldır böyle bir takım görmedim.Milan en iyisi idi ama barcelona ondan da çok iyi çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Beyler Vaudeville'i birakin kendisi konussun, FC Barcelona taraftar basligi yaziyor gelip yorum yapiyor.

Barcelona'li degilsen bizi rahat birak, kendi Real Madrid taraftar basliginda istedigin yorumlari yap

Harbiden ya .Neden burada gelip tartışma çıkartma ihtiyacı hisseder bir insan bilmem.Ayrı açılmış bir fikir alışverişi konusu değil ki bu .Başka takım taraftarları niye gelip kışkırtıyorlar anlamış değilim.
  • Konuyu dağıtalım beyler boşverin onu...

Cesc akşam ki maçta oynayacak mı? bilgi var mı?
  • üyük ihtimamalle oynamaz ikinci yarı girebilir belki çünkü cesc bir real maçında forma giyerek başlamak isticekdir ilk 11 de zor yinede belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Konuyu dağıtalım beyler boşverin onu...

Cesc akşam ki maçta oynayacak mı? bilgi var mı?

Barcelona teknik direktörü, Fabregas’ı Real Madrid maçında oynatabileceğini belirtti.

Bu akşam İspanya Süper Kupası rövanş maçında Real Madrid ile Camp Nou’da karşı karşıya gelecek olan Barcelona’nın teknik direktörü Pep Guardiola, yeni transfer Cesc Fabregas‘ı sahaya sürebileceğinin sinyallerini verdi.

Real Madrid ile Barcelona, İspanya Süper Kupası ilk maçında Santiago Bernabeu’da 2-2 berabere kalmıştı.

Goal.com.tr
  • Keita bi çıksın da kim girerse girsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Evet 9 Şampiyonlar Ligimiz var ağırlığı fazla gelir.
    Okullar açılsa da kurtulsak sizden ne hoş olacak.

okuldan internete bağlanamaman ne kötü
  • Kadro iyi tek kötü yanı Puyol yok,bakalım neler yapacağız
  • Çok şükür Xavi var oh
  • Fabregas oynasın ya mükemmel oyuncu onun yapabildiği işi yapan bir elin parmaklarını geçmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 17 Ağustos 2011; 23:20:53 >
  • messi messi bu adam neyin nesi
  • Beyler takımın hızına yetişemiyoruz artık, yine kupa aldık. Vallahi ben oyuncularımızın kupayı kaldırırkenki fotoğraflarını bu konuya koymaktan yoruldum artık. Zahmet olmazsa bi arkadaş Süper Kupa töreninden birkaç resim eklesin.
  • Viva la Barcelonaaaaaaaaaaaaaa
  • Jose Mourinho Basin açiklamasi: Biz aslinda Galatasaray maçina isiniyorduk!

• Müthis maçdi helal Barça'ya

Iniesta ve Messi süperlerdi
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.