Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.665
Cevap
64
Favori
1.500.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke 7-8 puan fark atabilsek o zaman daha rahat ederiz maçlarda ama bu sene şampiyonluğu 1-2 puan belirleyecek gibi madrid bu sene sittin sene peşimizi bırakmaz en fazla 3-4 puan fark açabiliriz gibi
  • Önümüzdeki en az 10 maçı kazanmamız lazım erken puan kaybettik ve hiç hoş olmadı.Umarım bu galibiyet ile bir çıkışa geçeriz.Realmadridin en az 5 puan felan önünde olursak şampiyonluğa daha rahat gideriz.Bir zahmet bu sene 100 puana ulaşsınlar yoksa cidden saydıracağım.

Normal şartlarda bu sene takım geçen yıla göre çok daha güçlü bir takım.

Fabregas ve tiago(doğru yazmamış olabilirim) xavi ve iniesta sakatlıklarında birebir yerini doldurabilecek adamlar.Bir zahmet şu şilili ve özellikle 50 milyon euro verdiğimiz david villa iyi performans göstersinler.David geçen yıl resmen hüsrana uğrattı beni en azından barca o kadar para verince dünyadaki en iyi forvetlerden biri zannediyordum umarım bu sene kalitesini gösterir.şililide çok büyük beklentilerle geldi sakat ama bir şeyler bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drumesh

quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

quote:

sizin neyinizi kıskanacak millet... kaç kupayı hakederek aldınız... liseli ergenler gibi yorum yapıyosunuz... barça gibi bi takımın taraftarlarından anca böyle yorumlar beklenir zaten. aynen devam...

Kıskananlar çatlasın. Uzay takımı kaldığı yerden devam.

futbol değil ortada sıçan oynuyosunuz kelek takımlara kendi evinizde 8 atıp adam olduk sanıyosunuz deplasmanda berabere kalınca hata paptık rakip iyi oynamadı biz kötüydük... bak senn. hani nerde o uzay takımının uzaylı oyuncuları. mantıklı düşünme gel burda yorum yap. hakem faktörü var birader. uzayla alakası yok. işine geleni görmüyosun tabi

madrid gibi bi takımın taraftarlarından anca böyle yorumlar beklenir zaten. aynen devam...

yorumumda ne var birader söyle bende bileyim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sizin neyinizi kıskanacak millet... kaç kupayı hakederek aldınız... liseli ergenler gibi yorum yapıyosunuz... barça gibi bi takımın taraftarlarından anca böyle yorumlar beklenir zaten. aynen devam...

Kıskananlar çatlasın. Uzay takımı kaldığı yerden devam.

futbol değil ortada sıçan oynuyosunuz kelek takımlara kendi evinizde 8 atıp adam olduk sanıyosunuz deplasmanda berabere kalınca hata paptık rakip iyi oynamadı biz kötüydük... bak senn. hani nerde o uzay takımının uzaylı oyuncuları. mantıklı düşünme gel burda yorum yap. hakem faktörü var birader. uzayla alakası yok. işine geleni görmüyosun tabi

madrid gibi bi takımın taraftarlarından anca böyle yorumlar beklenir zaten. aynen devam...

yorumumda ne var birader söyle bende bileyim...

Levante nin 6 lig şampiyonluğu 3 te şl kupası var kelek değil tabi özür dileriz.
    Hey allahım yıl 2011 hala barcayi kotuleyen var.uyanın uyanın.mekik kalkali 5 yıl oldu.tutamazsınız.

• bu sfr+10'da katalan'ın realli versiyonu direk.
  • Barselona'nın gelecek hafta Valencia ve ondan sonraki hafta A.Madrid ile oyunları var.Güzel maçlar bizi bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

bu sfr+10'da katalan'ın realli versiyonu direk.

Böyle adamlar insanı Barcelona ve Real muhabbetinden soğutuyor zaten direkt. Neyse haftaya Barcelona-Valencia maçı nispeten daha güzel bir maç olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Böyle adamlar insanı Barcelona ve Real muhabbetinden soğutuyor zaten direkt. Neyse haftaya Barcelona-Valencia maçı nispeten daha güzel bir maç olabilir diye düşünüyorum.

neden soğuttum seni birader. üşüyosan bi doktora görün

@HeartQuake evet küçük takıma yenilmiş olabilir real deplasmanda. siz de berabere kalmadınızmı. neyi büyütüyosun onu anlamadım. siz anca mekikle uçarsınızx

• quote:

quote:

quote:

@HeartQuake evet küçük takıma yenilmiş olabilir real deplasmanda. siz de berabere kalmadınızmı. neyi büyütüyosun onu anlamadım. siz anca mekikle uçarsınızx

Al işte.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Al işte.

herkese veriyomusunuz siz böyle
    merak ettim milanlımısın barçalımı yoksa çift takımmı
    edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfr+10 -- 19 Eylül 2011; 21:57:09 >

• Adama bak la liseli gibi laf koyuyor kendi çapında seviniyor bir de, gerçi liseli fazla olur, 0-6 yaş bu.
  • quote:

Adama bak la liseli gibi laf koyuyor kendi çapında seviniyor bir de, gerçi liseli fazla olur, 0-6 yaş bu.

kaç yaşındasın da böyle konuşuyosun. lise biteli 7 yıl oldu. arkadaşa laf attıysam sana ne oldu bu arada
  • quote:

Kendinize gelin azizim. Şahsıma hakaret etmeyin. Şikayet edildiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalan! -- 19 Eylül 2011; 22:18:52 >
  • @ sfr+10

Senin seviyene inmeden son bir kez seni muhatap alıp mesaj atayım bu konuya. Milan taraftarıyım, hem de senin tahmin edemeyeceğin kadar. Barcelona konusuna yazan herkes de Barçalı oluyor zaten? Senin gibilerin Barcelonalı versiyonları da var bu forumda, sayenizde seviye falan kalmadı Dünyadan Futbol bölümünde özellikle de Real Madrid ve Barcelona'yı ilgilendiren konularda. Barcelona konusunda Barcelona-Valencia maçının haftaya olduğunu gördüm, böyle adamlar Real-Barça muhabbetinde seviye bırakmıyor, bir de Barça-Valencia maçı güzel olabilir haftaya dedik denk gelen adama bak arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 19 Eylül 2011; 22:21:14 >

• quote:

@ sfr+10

Senin seviyene inmeden son bir kez seni muhatap alıp mesaj atayım bu konuya. Milan taraftarıyım, hem de senin tahmin edemeyeceğin kadar. Barcelona konusuna yazan herkes de Barçalı oluyor zaten? Senin gibilerin Barcelonalı versiyonları da var bu forumda, sayenizde seviye falan kalmadı Dünyadan Futbol bölümünde özellikle de Real Madrid ve Barcelona'yı ilgilendiren konularda. Barcelona konusunda Barcelona-Valencia maçının haftaya olduğunu gördüm, böyle adamlar Real-Barça muhabbetinde seviye bırakmıyor, bir de Barça-Valencia maçı güzel olabilir haftaya dedik denk gelen adama bak arkadaş.

hacı uğraşma şunlarla gerek yok

• quote:

@ sfr+10

siz gelip real forumuna yazıyosunuz ki bizim de buraya yazma hakımız var.seviye filan kalmadi ki bu birtakım real barça taraftarının suçuysa herkesin suçu ne. birde real barçadan daha çok puan kaybetmiş olabilir ki hemen real forumuna atlayan kendini ispanyol sanan taraftar olarak nitelendirilen şahıslar psikolojik olarak sorunludur bence. ve son bir dipnot hakaret eder gibi laf söylüyosun. bu konuya gelip hakaret eden real forumuna gelip dalga geçen top olsun.başka da bişey demiyorum. ha bu arada bilip bilmeden kalbini kırdığım arkadaşlar varsa onlardan da özür diliyorum.iyi forumlar...

• Dünyanın en büyük futbolcusu Messi, egoistlere, kibir abidelerine inat yine kendine, karakterine yakışanı yapmış.

Leo Messi geçen yıl kendisini antrenmanda ziyaret eden Laurin sendromlu (iki bacağınıda kaybeden) 10 yaşındaki Soufian için özel bir kutlama yaptı. İkili Cuma günü Katalan spor kanalı Esport3'de tekrar bir araya geldiler ve Messi Osasuna maçında gol atarsa golü kendisine adayacağına söz verdi. Genellikle gol sonrası büyükannesi için ellerini göğe yükselten Messi Osasuna maçında gol sonrası bu sefer Soufian için bacaklarına dokundu.

Messi - Fabregas ikilisiyle ilgili bi istatistik;

Cesc ve Messi Barça'nın şu ana kadar attığı 24 golün 18'inde yer aldılar.
    Cesc'in Barcelona'ya gelmesi harika bir etki yarattı. 8 yıl sonra bir araya gelen ikili şu ana kadar 13 gol atıp, 10 asist yaptılar. Daha da yıkıcı olan 24 golün 18'inde ikilinin adı var. Messi'nin 9 golünün 3'ü Cesc tarafından hazırlandı.

• quote:

Dünyanın en büyük futbolcusu Messi, egoistlere, kibir abidelerine inat yine kendine, karakterine yakışanı yapmış.

Leo Messi geçen yıl kendisini antrenmanda ziyaret eden Laurin sendromlu (iki bacağınıda kaybeden) 10 yaşındaki Soufian için özel bir kutlama yaptı. İkili Cuma günü Katalan spor kanalı Esport3'de tekrar bir araya geldiler ve Messi Osasuna maçında gol atarsa golü kendisine adayacağına söz verdi. Genellikle gol sonrası büyükannesi için ellerini göğe yükselten Messi Osasuna maçında gol sonrası bu sefer Soufian için bacaklarına dokundu.

Messi - Fabregas ikilisiyle ilgili bi istatistik;

Cesc ve Messi Barça'nın şu ana kadar attığı 24 golün 18'inde yer aldılar.
    Cesc'in Barcelona'ya gelmesi harika bir etki yarattı. 8 yıl sonra bir araya gelen ikili şu ana kadar 13 gol atıp, 10 asist yaptılar. Daha da yıkıcı olan 24 golün 18'inde ikilinin adı var. Messi'nin 9 golünün 3'ü Cesc tarafından hazırlandı.

pm bak

• Barcelona'ya sempati duymak ve Türkiye dışında desteklemek ayrı birşey fakat bir Barca yada Real'i beğenip holiganlık seviyesinde savunmak bana saçma geliyor. Bende Barcelona sempatizanıyım ama Real Madrid'e karşı bir anti durumum yok iki kulüpte şu anda dünyanın ender bulunan kurumları saygı duymak lazım tabi ki birini destekemek insana haz verir ama aşırıya kaçınca komikleşiyor.

Örneğin Zidane'nın çok büyük hayranıyım fakat Barca sempatizanı olduğum için bu değişecek değil biraz objektif bakın artık konu futbol dışına taşıyor.
  • Neymar'ı realmadrid aldı galiba haberleri çıkmaya başladı ciddi olarak çok büyük bir hayalkırıklığı yaşadım.Messi ve ronaldo gibi en üste oynayabilecek bir oyuncuyu barcelonaya alabilsek son yılların en büyük transferini yapardık belkide son 10 yılın en iyi transferi olabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.