Uzun yıllar 2.'lik için yarıştıkları Valencia'dan 1 puan almanız büyük şans. Dua edin Soldado beceriksizdi bugün. Atletico Madrid ve Valencia ile 2.'lik yarışında tekrardan başarılar diliyoruz.
Santander'e takılan takım mı şampiyon oldu?
quote:
Orijinalden alıntı: _ AWESOME _
quote:
Orijinalden alıntı: Vaudeville
Uzun yıllar 2.'lik için yarıştıkları Valencia'dan 1 puan almanız büyük şans. Dua edin Soldado beceriksizdi bugün. Atletico Madrid ve Valencia ile 2.'lik yarışında tekrardan başarılar diliyoruz.
Küme düşene maç kaybeden şampiyon olabiliyorsa Santander'e takılan da olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: Katalan!
Valencia yememiş içmemiş Barcelona'ya hazırlanmış. Hayatlarının futbolunu oynadılar. Messi'de kariyerinin belkide en kötü futbolunu oynadı fakat yine 2 asist yaptı, böyle ilginç bi adam. Ayrıca Messi'nin 89. dakikada verdiği pas olayı bitirdi, yok böyle bi pas, daha da kimse ben asist yapıyorum demesin... Messi'ye hiç tartışması olmayan, %100 iki penaltı çalınmadı, 4 dakika uzatma verilen maç 3.30 da bitirildi, saçma sapan ofsayt kararları verildi vs... Hakemin tarafı zaten belliydi... Messi'nin o iki verilmeyen penaltısının hiç tartışılacak yanı yok, ikisininde verilmemesi imkansız. Tam İniesta'nın maçıydı fakat şanssızlık işte... Fakat işin iyi tarafı, berabere kaldığımız takım La Liga'da bizden sonraki en güçlü ekip. Sağlık olsun.
Messi kariyerinin en kötü futbolunu mu oynadı? Burada Barçanın savunuculuğunu bu futbol bilgisinde ve anlayışında birisi üstlenmişse vah haline diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sfr+10
quote:
Orijinalden alıntı: Step-Speed
messiye 2süper asist 2de verilmeyen penaltı yazın
fazlalık aldıklarından düşersiniz
orasını bilemem dostum açıkçası benim için farketmez çünkü ben sizin kadar tek yanlı fan değilim bugün oyundan gayet zevk aldım
quote:
quote:
quote:
orasını bilemem dostum açıkçası benim için farketmez çünkü ben sizin kadar tek yanlı fan değilim bugün oyundan gayet zevk aldım
Valencia yememiş içmemiş Barcelona'ya hazırlanmış. Hayatlarının futbolunu oynadılar. Messi'de kariyerinin belkide en kötü futbolunu oynadı fakat yine 2 asist yaptı, böyle ilginç bi adam. Ayrıca Messi'nin 89. dakikada verdiği pas olayı bitirdi, yok böyle bi pas, daha da kimse ben asist yapıyorum demesin... Messi'ye hiç tartışması olmayan, %100 iki penaltı çalınmadı, 4 dakika uzatma verilen maç 3.30 da bitirildi, saçma sapan ofsayt kararları verildi vs... Hakemin tarafı zaten belliydi... Messi'nin o iki verilmeyen penaltısının hiç tartışılacak yanı yok, ikisininde verilmemesi imkansız. Tam İniesta'nın maçıydı fakat şanssızlık işte... Fakat işin iyi tarafı, berabere kaldığımız takım La Liga'da bizden sonraki en güçlü ekip. Sağlık olsun.
bu cidden komik olmuş be dostum bu messinin kariyenin en kötü maçı ise diğerlerinde ne olur tahmin edemiyorum 2 süper asist-1 adet yılın assisti olacak pas (villa sağolsun ) --2 verilmeyen net penaltı--messinin ayağına top değmeden posizyona giremeyen bir barcelona (BAR-CE-LO-NA )
Ve diyorsun ki kariyerinin en kötü maçı
quote:
Orijinalden alıntı: bandista
quote:
quote:
quote:
pardon ama çözemedim olayı ? amacın nedir ? dalga geçmek ise başkası ile dalga geç ben şimdiye kadar kimse ile dalga geçmedim ve benimle de dalga geçilmesinden hoşlanmam..
quote:
pardon ama çözemedim olayı ? amacın nedir ? dalga geçmek ise başkası ile dalga geç ben şimdiye kadar kimse ile dalga geçmedim ve benimle de dalga geçilmesinden hoşlanmam..
Mazlum'un yerine Real Madrid'i koy sen de eğlenirsin.. Şaban da Valencia.. Seninle dalga geçmedim yani..
Messi'nin bu kadar çok pas hatası yaptığı bir maç hatırlıyor musunuz? Ben hatırlamıyorum. Bolca da top kaybetti, geçmiş maçlara oranlarsak çalım konusunda kötüydü... Kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı pozisyon zaten inanılmaz... Yine diyorum Messi en kötü maçlarından birini oynadı ama yinede dünyanın en büyük futbolcusu olduğunu gösterdi, 2 asist yaptı ve o 89'da verdiği pas inanılmazdı. Bugün Messi gününde olsaydı rahat 2 gol fazla atardık. Verilmeyen 2 net penaltıya diyecek birşey yok zaten.
o mazlum yerine koyduğun takım hala futbol tarihinin en iyi takımı unutmayalım barcelona ise messi sayesinde son 10 yılın tartışmasız en iyi takımı
quote:
o mazlum yerine koyduğun takım hala futbol tarihinin en iyi takımı unutmayalım barcelona ise messi sayesinde son 10 yılın tartışmasız en iyi takımı
Kafan çok güzelmis canım, güle güle kullan.
quote:
quote:
Mazlum'un yerine Real Madrid'i koy sen de eğlenirsin.. Şaban da Valencia.. Seninle dalga geçmedim yani..
adam apaçık real madridle dalga geçiyor. 2 deplasma maçı oynadınız 4 puan kaybettiniz 3 deplasman maçı oynadık 5 puan kaybettik dalga geçeceksek beraber geçelm birader. kendi durumunuzu görün öyle dalgnızı geçin hiç yakıştıramadım bu arada @Step-Speed sonuna kadar haklısın. sevgili barça taraftarları rakibi hafife almayın. kim olursa olsun.2 bişr hercules vakası yaşayabilirsiniz. iyi forumlar.
quote:
quote:
Kafan çok güzelmis canım, güle güle kullan.
insanlarla kafa bulmak da moda oldu söylediğim de ne yanlış var çözemedim neyse sende kafana göre takıl
quote:
La manunun premier ligteki başarısından banane ? Barca 2 finalde yedi manuyu.Son beş sene 3 kere şampiyonlar ligi 2 kerede süper kupa kazandılar.Bunun ötesi yok.Yerel ligler bunun bir ölçütü olamaz.
Barcelona her türlü son 10 seneye damgasını vurmuştur.
Şu yorumunla gösterdin ki apaçiden başka bir şey değilsin. Son 10 seneye damga vuran güzelim Barcelona'n son 12 sezonda 15, son 6 sezonda 14, yani bahsettiğin 10 senelik sürecin ilk 4 senesinde sadece 1 kupa kazanmış. Ama damgalarını vurdular. Evet. Çok mantıklısın. Çok.
İmlâ.
quote:
Orijinalden alıntı: Odinn#21
quote:
quote:
Küme düşene maç kaybeden şampiyon olabiliyorsa Santander'e takılan da olabilir...
Hiç sanmıyorum. %1
quote:
quote:
quote:
quote:
Hiç sanmıyorum. %1
bkz: "ummadığın taş baş yarar"
quote:
quote:
La manunun premier ligteki başarısından banane ? Barca 2 finalde yedi manuyu.Son beş sene 3 kere şampiyonlar ligi 2 kerede süper kupa kazandılar.Bunun ötesi yok.Yerel ligler bunun bir ölçütü olamaz.
Barcelona her türlü son 10 seneye damgasını vurmuştur.
Şu yorumunla gösterdin ki apaçiden başka bir şey değilsin. Son 10 seneye damga vuran güzelim Barcelona'n son 12 sezonda 15, son 6 sezonda 14, yani bahsettiğin 10 senelik sürecin ilk 4 senesinde sadece 1 kupa kazanmış. Ama damgalarını vurdular. Evet. Çok mantıklısın. Çok.
İmlâ.
son 10 yılın açık ara en başarılı takımı barcelonadır bunu inkar eden futbol izlemesin takip etmesin derim bu konuda yine kabullenmeyerek fanatik olduğunu gösteriyorsun dostum o yüzden seninle tartışmaya girmeyeceğim futbol otoritelerinin çoğunluğu kabullenmişken hala bunun aksini inkar etmek kadar saçma bir mantık göremiyorum manu da 2incidir bu alanda
Maçın anca son 5-10 dakikasını izleye bildim.Genel olarak nasıl gecti oyun?
quote:
Orijinalden alıntı: The forgetten sands
Maçın anca son 5-10 dakikasını izleye bildim.Genel olarak nasıl gecti oyun?
Çok keyifliydi. Maçın son 10-15 dakikasına kadar Valencia Barça ile kafa kafaya oynadı. Hele ilk devre Alves'in kanat otobana döndü.