Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.770
Cevap
18
Favori
350.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayern çok iyi oynadı Gol yedikten sonra yine finalde maçı verdik dedim,Ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok.Drogba yine çıktı sahneye.

Bizde sizi tebrik ederiz,Mükemmel maçtı.
  • Geçmiş olsun beyler, Bayern'i destekliyordum, tek kale oynadılar ama olmadı, Robben'in penaltı kaçırması maçı döndürdü adeta. Neuer'e saygı duydum, soğukkanlılıkla penaltıyı attı. Şaka maka Bayern kupasız bitirdi be
  • futbolun ne denli ilginç bir spor olduğunu bir kez daha görmüş olduk.barcelonayı elesin diye dua ettim.evimizde kupayı alacağımdan çok emindim ve gerçekten bu mümkündü..sonuç: bayern baskın taraftır ama fırsatları inanılmaz şekilde teper ve 2-3 yıldır tespit ettiğim kritik ve çok can alıcı hatalar bu maçta tekerrür eder ve kaçınılmazı yaşayarak kupayı resmen evimizde ikram ederiz.. başka söze ne hacet.tebrikler chelsea..

münih taraftarı olarak vereceğim mesaj:bu iş burada bitmez..şeytan bacağı illaki bir gün kırılır(ister MAVİ ister kırmızı şeytan olsun) drogbalı, terryli, lampardlı, cechli chelsea ömründe ilk kez uluslararası bir kupa kazandı..bu da ilginç bir durum..Hayırlısı olsun..

• chelsea bala kupa kazandı be, oynamayarak kupa kazandı adamlar yazık.
  • Bazı maclar vardır ki, ne olursa olsun nasıl bir durumda olursan ol hata yapmamanı gerektirir. En ufak bir hatanın bile macı nasıl dondurdugune şahit olduk.
    3 kupayı da alır tahmin ettigim Bayern sifir kupa ile sezonu tamamladı. Beklentiler yüksek olunca insan cok üzülüyor.Hele ki Şampiyonlar ligi Kupası'nın kendi evinde ellerinin icinden kayıp gitmesi yokmu ?neyse umarım önümüzdeki sezon başarılı olur bizim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drogba için çok sevindim , adam çoktan haketmişti bu şampiyonluğu
    bayerndede robbene sinir oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Robben kaç oldu kaçırıyor neden ısrarla ona attırıyorlar penaltıyı anlamadım

sözleşmesinde özel madde var
  • 1999 yılı dahil finale dört kez çıktı Bayern. Üçünü izleyebildim, izlediğim üç final maçını da kaybettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

chelsea bala kupa kazandı be, oynamayarak kupa kazandı adamlar yazık.

He Chelsea'nin vurduğu toplar kendi kendine kaleye gitti.

Adamlar defansın Allahını yapıyor. Böyle bir defans kurgusu yok. Ne Barcelona, ne Riberyli Robbenli hücum oynayan Münih açamadı o kilidi.

Barcelona yapsa çok iyi, Chelsea yapınca auvv
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

chelsea bala kupa kazandı be, oynamayarak kupa kazandı adamlar yazık.

He Chelsea'nin vurduğu toplar kendi kendine kaleye gitti.

Adamlar defansın Allahını yapıyor. Böyle bir defans kurgusu yok. Ne Barcelona, ne Riberyli Robbenli hücum oynayan Münih açamadı o kilidi.

Barcelona yapsa çok iyi, Chelsea yapınca auvv

Chelsea haketti mi? Final'e çıkmayı başaran iki takımda kupayı her zaman hakeder. Sonuçta kimse babasının kararı ile final oynamıyor orada. Ancak Chelsea'deki savunma kurgusundan çok şanslarına dikkat çekmek istiyorum. Barça maçlarında direkte patlayan toplar ve kaçan penaltı (Hadi Bayern'in ki Robben'in yeteneksizliği artıkda , Messi'nin penaltısı şanssızlıktan başka birşey değil.) Chelsea'ye finali getirdi.
    Chelsea defans kurgusundan çok şansıyla finaldeydi. Bayern ise tam tersi. Direkte patlayan toplar , Kale önünden uzaya topu dikmeler ve tonlarca şanssızlık / beceriksizliğe rağmen finale çıktı. Ben bir Bayern taraftarı olarak 99'dan daha çok üzüldüm. Robben ile penaltıyı atamasak bile çok daha iyi pozisyondaydık. Ta ki Olic kaçırana kadar. Kupayı son penaltının son mm'lerinde kaybettik. Schweini'nin topu direkte patlayıp Cech'in arkasında kaldıya...

Kazanan Chelsea yerine Barcelona olsa daha çok üzülürdüm. Öyle ya da böyle Chelsea kupaya adını ilk kezde olsa yazdırmayı başardı o yüzden tebrik ediyorum.

• Pizarro ile 1 yıllığına tekrar anlaştık, defans ve orta saha eksikliklerimizide kapatmamız lazım.

Pizarro Gomezin yedeği değil bana göre ama Gomez bu kazmalıkla giderse ben bile yedeği olurum.

Bu arada Bayern oyuncularını oynatmayan Alman milli takımı hazırlık maçında İsviçreye 5-3 yenildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Pizarro ile 1 yıllığına tekrar anlaştık, defans ve orta saha eksikliklerimizide kapatmamız lazım.

Pizarro Gomezin yedeği değil bana göre ama Gomez bu kazmalıkla giderse ben bile yedeği olurum.

Bu arada Bayern oyuncularını oynatmayan Alman milli takımı hazırlık maçında İsviçreye 5-3 yenildi

Şampiyonlar ligi final maçından sonra sesin soluğun çıkmadı,hayırdır?.

2 sezon şampiyonlar liginde finale kal,ikisinde de kaybet,hala inanamıyorum.Championship managerda en son böyle bir olay başıma geldiğinde oyunu silmiştim.

• Bildin haberine çok güldüm:"Milli takım onbirinde 7 Bayernli var, Dortmundlu yok. Yoksa Löw ikincilik planlarımı yapıyor."

Neyse Bilbaolu Martinez ile ilgileniyoruz ama Real Madridde devrede.

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig

• sayın admin final 2012 imzasından sonra bize yeni sezon için yeni ve etkileyici bir imza planlarınız varsa memnun oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

sayın admin final 2012 imzasından sonra bize yeni sezon için yeni ve etkileyici bir imza planlarınız varsa memnun oluruz

admini banlamışlar dostum,biraz beklemen gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 10 Temmuz 2012; 18:41:35 >
  • üzüldüm ama sorun değil adminimize sahip çıkmalıyız. ezdirtmeyiz kolay kolay.Mia san Mia
  • Bayern Münih, Wolfsburg'un Hırvat oyuncusu Mario Mandzukic ile anlaştığını resmen açıkladı.

Turnuvanın iyi golcülerinden biriydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Bayern Münih, Wolfsburg'un Hırvat oyuncusu Mario Mandzukic ile anlaştığını resmen açıkladı.

Turnuvanın iyi golcülerinden biriydi...

evet bence güzel bir transfer oldu.umarım iyi değerlendirebiliriz..
  • Mandzukic yararlı olur inşallah. Turnuvada cok iyi oynadı, bitiriciligi ve pozisyon takibi yerinde bir oyuncu ama cok ağır kalıyor. Turnuvada parlayan sonradan sonen cok oyuncu gördük. Baros en yakın ornegi. Umarım fayda saglar. Gomez ile tarzları cok yakın beraber oynama şansları cok uzak ama takıma fayda saglar inşallah.

• C. Pizarro'yu da almışız yeni gordum. Dikkat etmemistim once.Ne gerek vardı aynı tarz bu kadar cok oyuncu almaya? Mandzukic Gomez ve Pizarro. Ne yapmaya çalışıyor bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 8 Temmuz 2012; 13:12:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.