Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.786
Cevap
18
Favori
353.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • javi martinez'e 40 m. euro vereceklermiş.

bence gereksiz. boateng, badstuber, dante, van buyten var o bölgede.

lahm - boateng - badstuber - alaba

gerçi boateng'i alır 3-4 katlar martinez'de yine de bi ton libero var.
  • Su anda ayiptir soylemesi Munihte allianz arenayi geziyorum boyle muazzam bir stad olamaz beyler

adamlar cok acayip bir stad insaa etmisler etrafi olsun icerisi olsun yok boyle bir sey resimleri

turkiyeye donunce paylasicam bu arada listeye benide yazin Munihli olduk artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

javi martinez'e 40 m. euro vereceklermiş.

bence gereksiz. boateng, badstuber, dante, van buyten var o bölgede.

lahm - boateng - badstuber - alaba

gerçi boateng'i alır 3-4 katlar martinez'de yine de bi ton libero var.

javi martinezin asıl mevkisi dmc, dc değil o bölgede de schweinsteiger(daha çok b2b ama ) tymoschuk , gustavo , emre can bazen -asıl mevkisi amc - olmasına rağmen kroos u koyuyo o yüzden oraya bi transfer şart kroos amc oynamalı
  • Robben iyi vurdu frikikten
  • Allianz Arena Şahane bir stad hayran kaldım

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig
  • Allianz Arena

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Allianz Arena Şahane bir stad hayran kaldım

Hayran kalmamak elde mı?:)

Şampiyonlar ligi finalinde stadın muhteşem manzarası vardı. Bir taraf Chelsea'nin rengine diger taraf Bayern'in rengine bürünmüş . İnsan ağzı açık seyrediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle Muazzam bir stad burda müzesini geziyorum

• quote:

Kesinlikle Muazzam bir stad burda müzesini geziyorum

hocam ne kadar şanslı bir insan olduğunu düşündün mü hiç

inşallah bir gün bizede nasip olur orayı görmek ..bunun için çok uğraşyıyorum ama dediğim gibi nasip...

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Kesinlikle Muazzam bir stad burda müzesini geziyorum

hocam ne kadar şanslı bir insan olduğunu düşündün mü hiç

inşallah bir gün bizede nasip olur orayı görmek ..bunun için çok uğraşyıyorum ama dediğim gibi nasip...

Aslında o kadarda şanslı değilimdir....^^ fakat burayı görmek benim için gerçekten çok güzel oldu

Birde canlı bir maç izleyebilseydim tam olucaktı (: umarım sende en kısa zamanda gitmek nasip olur

• bencede çok şanslısın
  • Sezonun açılışını Furth deplasmanında yapıyoruz. Umarım iyi ve net bir skor alıp güzel bir başlangıç yaparız.

• İlk maçı 0 - 3 kazandı Bayern Munich şu anda onların meşhur bir caddeleri var orda sabaha kadar kutlama var

o koca yolu trafiğe kapatıp takım maç kazandımı kutlama yapıyolar

Bu sene Bundesliga I de Banko şampiyon Bayern Munich
  • quote:

İlk maçı 0 - 3 kazandı Bayern Munich şu anda onların meşhur bir caddeleri var orda sabaha kadar kutlama var

çok iyi başladık.İnşallah hocam dediğiniz gibi gerisi de bu şekilde devam eder ve şampiyon oluruz.

Ama gidişatı çok iyi buluyorum ben.Dortmund maçında da takımı sezon başı olmasına rağmen çok diri bulmuştum.Bu arada Mandzukic yine gol attı.Gol attığında acayip seviniyorum.Bu arada Robben harika gol attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 25 Ağustos 2012; 22:42:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

quote:

İlk maçı 0 - 3 kazandı Bayern Munich şu anda onların meşhur bir caddeleri var orda sabaha kadar kutlama var

çok iyi başladık.İnşallah hocam dediğiniz gibi gerisi de bu şekilde devam eder ve şampiyon oluruz.

Ama gidişatı çok iyi buluyorum ben.Dortmund maçında da takımı sezon başı olmasına rağmen çok diri bulmuştum.Bu arada Mandzukic yine gol attı.Gol attığında acayip seviniyorum.Bu arada Robben harika gol attı.

Bu sene Munih harikalar yaraticak ligde bu sefer sampiyonluga cok inaniyolar muazzam bir taraftar destegi var kendi gozumle gormesem hayatta inanmazdim (:

• Bayern Münih resmi sitesinde çok ilginç Şampiyonlar Ligi kuraları yazılmış,çizilmiş.Bayern Münih'i ölüm grubunun içine koymuşlar.

Bayern Münih
    Manchester City
    Juventus
    Malaga

ayrıca bunların yanında da birçok tehlikeli takımdan da çekiniyormuşuz.Shakhtar,Olympiakos,Paris Saint Germain'in çıkmasını istemiyorlar.Bunların arasında Galatasaray da varmış.İstanbul devi diye bahsetmişler Galatasaray'dan.

'There are plenty of dangerous floaters as well, including Shakhtar Donetsk, Olympiakos Piraeus, Paris St Germain or Istanbul giants Galatasaray. On the other hand, Munich could face surprise French champions Montpellier, or top Danish outfit Nordsjaelland, both like Malaga debutants in Europe's elite club competition.'

Haber kaynak:http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/news/2012/36637.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 29 Ağustos 2012; 17:58:52 >

• Javi Martinez B.Münih te
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

Javi Martinez B.Münih te

Javi Martinez resmen bize kaçtı.Kulübünden izin almayarak Münih'e gelmiş ve sağlık kontrolünden geçmiş.Camiamıza hayırlı olsun.

Gerçi biraz fazla para bayıldık.

• 40 Nilyon inanılmaz fazla.
    Açıkcası ben çok buldum parayı; ağzım açık kaldı ilk görünce.
  • 40M Euro çok değil mi ya Javi Martinez için.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.