Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.786
Cevap
18
Favori
352.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

C. Pizarro'yu da almışız yeni gordum. Dikkat etmemistim once.Ne gerek vardı aynı tarz bu kadar cok oyuncu almaya? Mandzukic Gomez ve Pizarro. Ne yapmaya çalışıyor bunlar?

hücumu bu derece kuvvetlendirmek önemli olduğu kadar şunuda unutmamak gerekirki defans bu durumda arka planda kalmamalı..yoksa attığımız kadar yedikten sonra bu çabaların hiçbir anlamı kalmaz..
  • Mechaniker neden banlandı yahu. Forumda sevdiğim kişilerden biriydi. Renkdaşımdı ayriyetten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden gitti hakikaten Mekhaniker?
    Bir de belirli bir tarihe kadar mesaj atamaz şeklinde göstermiyor.
  • Hakkaten neden banlandı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Connor.Kenway -- 10 Temmuz 2012; 18:47:17 >
  • Bayern Münih kapalı gişe

Bayern Münih, gelecek sezon için 17 iç saha maçının da biletlerinin tükendiğini açıkladı.

Bayern Münih kulübünden yapılan açıklamada gelecek sezon için satışa çıkarılan tüm iç saha maç biletlerinin tükendiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Bundesliga'yı Borussia Dortmund'un gerisinde ikinci sırada tamamlayan Bavyera ekibi, iç sahada oynayacağı 17 lig maçının da tüm biletlerini satmayı başardı.

24 Ağustos'ta yeni sezonu açacak olan Bayern, 69 bin kişilik Allianz Arena Stadyumu'nda tüm maçları kapalı gişe oynayacak. Ayrıca Alman ekibi, 39.500 kombinenin tamamını satmayı da başardı.

--

Vay be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Bayern Münih kapalı gişe

Bayern Münih, gelecek sezon için 17 iç saha maçının da biletlerinin tükendiğini açıkladı.

Bayern Münih kulübünden yapılan açıklamada gelecek sezon için satışa çıkarılan tüm iç saha maç biletlerinin tükendiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Bundesliga'yı Borussia Dortmund'un gerisinde ikinci sırada tamamlayan Bavyera ekibi, iç sahada oynayacağı 17 lig maçının da tüm biletlerini satmayı başardı.

24 Ağustos'ta yeni sezonu açacak olan Bayern, 69 bin kişilik Allianz Arena Stadyumu'nda tüm maçları kapalı gişe oynayacak. Ayrıca Alman ekibi, 39.500 kombinenin tamamını satmayı da başardı.

--

Vay be.

Almanlar Tum Avrupa liglerini geride birakti seyirci ortalamasinda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Bayern Münih kapalı gişe

--

Vay be.

mia san mia...

• forumumuz niye bu kadar sakinleşti..adminimizi geri istiyoruz..sonra da mümkünse adminden yeni sezon için güzel bir imza bekliyoruz
  • Mekaniker de gitti. Sanırım bu konuya ben ve matrix'ten baska uğrayan kalmaz.:(

Mekhaniker'in banini lütfen acın sayın admin :(

• quote:

Mekaniker de gitti. Sanırım bu konuya ben ve matrix'ten baska uğrayan kalmaz.:(

Mekhaniker'in banini lütfen acın sayın admin :(

adminimizin bir an önce kurtulmasından yanayım ancak olmayacaksa bari konunun ölmemesi adına admin değişsin..güzelim takımımızın konusu ölmesin
  • Ekleyin doğma büyüme Münihli olarak aranızdayım.
    Dipnot : Finali kaybedince ağladım varsın gerisini siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

Ekleyin doğma büyüme Münihli olarak aranızdayım.
    Dipnot : Finali kaybedince ağladım varsın gerisini siz düşünün.

ben bir diğer şl kupasını alana kadar ağlayacağım..bir de burdan düşünün..

• Benimde mesajım bulunsun Fenerbahçeden sonra aşırı sempati duyarım Bayern Münihe.
  • bu konuya yeni bir imza yapsak güzel olur aslında.

Matrix sen de değiştir şu final imzasını artık.
  • Daha yarim saat olmadı süper kupa finali başlayalı 2-0 öndeyiz Dortmund karşısında :)

• Mac neden Bayern'nin sahasinda??

Final belli olmadan karar verildi herhalde?

• 2-0 yeniyoruz. Öbür yandan Galatasaray da 2-1 yeniyor. City de yendi ve iddaa da tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Mac neden Bayern'nin sahasinda??

Final belli olmadan karar verildi herhalde?

hiçbir fikrim yok.

2-1 aldık.Maçın son bölümlerinde biraz mahkum oynadık ama yendik ve Mandzukic'i çok beğendim.
  • Konuyu ben devraldım,bundan sonra konu ile ben ilgileneceğim.
  • quote:

Konuyu ben devraldım,bundan sonra konu ile ben ilgileneceğim.

hayırlı olsun hocam hoşgeldin..gelmenle kupa almamız bir oldu ..devamı da gelir inşallah..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.