Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.786
Cevap
18
Favori
353.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mericgenc

40M Euro çok değil mi ya Javi Martinez için.

Javi Martinez çok yetenekli ve istikrarlı bir oyuncu ama biraz ama para ödediğimiz konusunda size katılıyorum.Fakat oynadığı mevkide ihtiyacımız vardı gerçekten.Badstuber bazen inanılmaz hatalar yapıyor,markajı çok zayıf.İnşallah merhem olur yumuşak karnımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

quote:

Javi Martinez çok yetenekli ve istikrarlı bir oyuncu ama biraz ama para ödediğimiz konusunda size katılıyorum.Fakat oynadığı mevkide ihtiyacımız vardı gerçekten.Badstuber bazen inanılmaz hatalar yapıyor,markajı çok zayıf.İnşallah merhem olur yumuşak karnımıza.

Aynen iyi transfer ancak fiyat fazla, bunun da sebebi belli, Arap ve Rus başkanlar piyasayı çok yükselttiler, artık ucuza oyuncu alınmıyor. Badstuber daha çok genç , Bayern'in de en zayıf bölgesi savunmaydı gerçekten. Hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

quote:

Aynen iyi transfer ancak fiyat fazla, bunun da sebebi belli, Arap ve Rus başkanlar piyasayı çok yükselttiler, artık ucuza oyuncu alınmıyor. Badstuber daha çok genç , Bayern'in de en zayıf bölgesi savunmaydı gerçekten. Hayırlı olsun.

Teşekkürler hocam.

• Heynckes hemde önde basmak icin hemde gecen yil Bastinin yokluğunu cok fazla hissetmeleri nedeniyle üst düzey bir ortasaha oyuncusu istiyordu. Uzun zamandir Martinezle ilgileniyorlar. Bununla birlikte, Bilbao Barcelona ve Bayernin serbest kalma bedeli olan 40 milyon euroyu karsilamasini istiyordu. Martinez icin 40 milyon euro fazla ama alternatifsizlik ve Bilbaonun indirime yanasmamasi Bayerni 40 milyon euro serbest kalma bedelini karsilamaya itti.
  • Valencia,Lille ve BATE Borisov ile eşleştik.Valencia ile çok zorlu maçlar yapacağız.Lille de Fransa'nın tecrübeli bir temsilcisi.Hazard'ı kaybettiler.Bayern'in Lille önünde zorlanmayacağını düşünüyorum.BATE ise deplasmanda zorlu olacak diye düşünüyorum.Keza sahaları ve iklim şartları itibarı ile her zaman kuzey ülkeleri zor deplasman olmuştur.
    Şimdiden Bayern'imize hayırlı olsun.
  • Bu gruptan fazla zorlanma dan çıkarız diye düşünüyorum Valencia da eski valencia değil artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 30 Ağustos 2012; 20:29:57 >
  • Bayern rahat çıkar bu gruptan diğerleri kötü değil ama Bayern onlara göre fazla iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Bayern rahat çıkar bu gruptan diğerleri kötü değil ama Bayern onlara göre fazla iyi

inşallah.

İspanya Ligi çok zorlu ve kaliteli o yüzden Valencia her zaman ürkütüyor beni nedense.
  • Rahatlıkla gruptan çıkar diye düşünüyorum.Valenciada belki biraz zorluk olur ama.Ginede rahat çıkarlar
  • Bu hafta da en son maçı bize bırakmışlar arkadaş.
  • İki dakikada iki gol,Bayern Munich 32. dakikada 1-0 gerideyken 34. dakikada 2-1 önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

İki dakikada iki gol,Bayern Munich 32. dakikada 1-0 gerideyken 34. dakikada 2-1 önde.

3-1 oldu.aman Allahım tam bir füze ya. Muhteşem bir gol.Luiz Gustavo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel goller var maçta.Öylesine açmıştım halbu ki öyle sıkı takipçisi değilim Bayern'in.
  • Dakika 51.

Bayern 6-1 Stuttgart

Kaleyi topa tutuyoruz .

• Bu ne abi ? Stuttgart pisman oldu attigi gole

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Bu ne abi ? Stuttgart pisman oldu attigi gole

Atmayacaklardi o golü . 1 atana 6 bedava olur böyle .

• Bayern istese 7-8 atacak gibi aslında ama sanki atmıyorlar ? Yüklenmiyorlar 6'dan sonra.
  • Bu sene Bayern bomba gibi geliyor ilk hezimet geldi
  • quote:

Bayern istese 7-8 atacak gibi aslında ama sanki atmıyorlar ? Yüklenmiyorlar 6'dan sonra.

6'yi atınca haliyle rehavet oluyor tabi futbolcularda maalesef. Ama bu skora rağmen yine sağlı sollu saldırılar devam ediyor.

• quote:

Bayern istese 7-8 atacak gibi aslında ama sanki atmıyorlar ? Yüklenmiyorlar 6'dan sonra.

iddaa da +7 yi sınırını tutturdukları içindir belki de
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.