Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.605
Cevap
12
Favori
162.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vaudeville senin gibi insanlar Turklukten anlayamayacagi icin pek bisey anlatamazsiniz.

Sizin gibi tipler Yabanci ulkelerin takimini destekler, kendi ulkelerinin takimina ukala gozle bakarlar.

Icinizdeki mod su

" Ay aman Turkiye cok banal, ben aptalmiyim Turk takimlarini tutayim, benim aslan gibi INTERIM var MADRIDIM var " modu

Vaudeville, sen 4 gun tatildeydin, sana bi 4 gun daha tatil yakin boyle giderse.

Elin italyan takimina KLUBUM diyin, sizin gibi tipleri tarih sayfasinda cok gorduk.

Nevzat sende bi garipsin kusura bakma

Klup MIlan i temsil etmiyor sehri temsil ediyor demissin.

Milan ne? Sehrin icinde ufak bi kasaba mi?

Gercekten beni tanimadan benle agiz dalasina girmeniz dusundurucu.

Neyse, sizde bu yabanci aski oldugu surece ( sempati degil ask ) sizi yabancilar guzel kullanirlar omrunuzde.
  • Hocam şu anda örnekte olduğu gibi adam bana büyük ihtimalle verip veriştiriyor.
    Ama bloklu olduğu için tınımda bile değil.
    Gördüğün üzere çok kebap yani.
  • @ vaudeville

Yalniz adamin icinde uhde kalmis.

Ataturk cocugu degilsin sen iste.

Seni elestirenleri BLOKLA, daha sonra gel onun hakkinda bu forumda yaz.

Super :)

ANkaradasin galiba, git bi Anitkabiri falan gez. Turkluk nedir, cumhuriyet nedir ogren.

Senin gibi tipler karsit dusunceleri bloklar kendi ufak dunyasinda daha sonra ezilerek yasarlar.
  • Ha bu arada Turquia.
    Sırf tuttuğum takım yüzünden Türklüğüme hakaret ettiğin için şikayet edildin.
    Türklüğü senden öğrenecek değilim arkadaşım.
    İyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Ha bu arada Turquia.
    Sırf tuttuğum takım yüzünden Türklüğüme hakaret ettiğin için şikayet edildin.
    Türklüğü senden öğrenecek değilim arkadaşım.
    İyi günler dilerim.

Turklugu git sen Ispanyollardan ogren

Ama iste senin gibiler kendilerini asla savunamazlar, sikayet ederek baskalari beni savunsun derler.

Toplumda ileri cok fazla gidemiyeceksin
  • Kovulduğu bi yere neden zorla girmeye çalışır bir insan onu da anlamıyorum.
    Hani yüzsüzlüğün de seviyesi vardır dostum.
    Cidden ne dersen de umursamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Kovulduğu bi yere neden zorla girmeye çalışır bir insan onu da anlamıyorum.
    Hani yüzsüzlüğün de seviyesi vardır dostum.
    Cidden ne dersen de umursamıyorum.

Offffff

KOVULDUGUM YER

Neresiymis o?

Forumda acilan konularin patentini aliyosun galiba?

Forum adminlerine ve forumdakilere boylelikle hakaret etmis oluyosun, ama sen bunu malesef anliyamiyacak bir insansin. Cok uzucu gercekten...

Bide icin icini yiyo.

Beni blokladinmi naptin? Kac mesaj once umursamiyodun bnei noldu? Neden devamli cevap veriyosun o zaman?

Neden sana soyliyim, cunku sinir krizi gecirisoyun ekranda. Bununda nedeni haksiz olan kendini savunmandir.

Ayrica CUMHURIYET COCUGU olan her insan karsi fikiri dinler, o fikri savunur veya karsi gelir ama DINLER...

Senin gibiler icin CUMHURIYET fazla...

Kendi toz pembe dunyanda iyi eglenceler sana Vaudeville Cumhuriyetinde.

Nufus: 1

• Hayır anlamadığım şu.
    Cumhuriyeti savunuyorsan neden onu satanlara karşı savunmuyorsun da Real Madrid'i tutanlara karşı savunuyorsun?
    Nasıl bi mantık bu onu hala anlamış değilim.
    Kovulduğun yerden kastım ise blok. Benden kovuldun yani yazma bana diyorum.
    Ama buna rağmen sen uzattıkça uzatıyor, benim sinir krizi geçirdiğime dair hayaller kuruyorsun.
    Hadi canım, hadi düzgün işlerle uğraş hadi.
  • @Turquia, seni tanımıyorum kusura bakma ama artık iyice saçmalamaya başladın. Sorduğun, yönelttiğin tüm mesajlarına saygıyla cevap verdim, Senin ne anlatmaya çalıştığını anlıyorum, sen yanlış düşünüyorsun. Her şeye Türklük penceresinden bakıyorsun. Derdin benim tuttuğum takımla değil Türk gençliği ile. Yabancı hayranlığıyla. Bu konuyu tartışmanın yeri burası değil, Kültür ve Bilim bölümü.

Şu Milan meselesine gelirsek sen ısrarla Inter in Milanın yan kulübü gibi görmek istiyorsun. Inter; Milan kulübünü değil, Milano şehrini temsil ediyor. O yüzden Internazionale Milano adı. Şimdi daha açıklayıcı oldu heralde. Sizinle ağız dalaşına girmedim. Siz gelip Inter i küçük düşürmeye çalışırken ben Galatasaray ı kötülemedim. Takımıma yönelttiğiniz eleştirileri cevapladım

Daha önce kaç kez söyledim futbol bir oyundur, tutkudur diye. Sporu niye savaş alanı olarak görüyorsun ? Sanki iki takım savaşa katılmış Birisi Türkler diğeri İngilizler ben ingilizleri destekliyorum gibi bir senaryo ortaya atıyorsun. Bak sana belki de bilebileceğin bir örnek vereyim;

Tugay Kerimoğlu Blackburn Rovers ta yıllarca futbol oynadı , takımın kaptanlığını yaptı. Jübile maçında ise tüm stad tıklım tıklım dolu. Düşünebiliyor musun, tüm ingiliz taraftarların elinde Türk bayrağı. O satdyum Kırmızı - Beyaz renge bürünmüş, binlerce Türk bayrağı, bizim bayrağımız dalgalanıyor. Ve Tugay gözyaşlarıyla tribünleri selamlıyor futbola veda ediyor.

Ben demiyorum ingilizlerle canciğer olalım, geçmişte bize yaptıklarını unutalım, Çanakkale savaşındaki insanlık dışı uygulamalarını unutalım. Ama futbol farklı bişey bunu da yukarıdaki örneği göz önüne alarak düşünün. Bundan sonra konuya cevap yazmazsanız sevinirim, konu futbol bölümü konusu.

• Oncelikle sizleri tebrik ediyorum...

7-8 ay once veya 1 yil once JUVENTUS konusunda yaptigim oyunlara geldiniz.

Tebrikler

Manyakmiyiz beyler. Istiyen istedigi takimi tutar.
  • Nevzat hocam,böyle bağnaz insanlarla mümkün mertebe tartışmaya girmemek gerekir.Sen onu bile yapmayacak olgunluğa erişmişsin belli ancak diğer arkadaş tartışmaya direk girmiş.

Bu tarz yobaz,osmanlı zihniyetindeki insanlarla ne futbol,ne basketbol ne de başka bir spor dalı muhabbeti yapılamaz.Adamın düşünce şekli zaten törpülmemiş cinsten.Utanmasa cihat diye bağıracak adam.Nasıl bir zihniyettir anlamak mümkün değil.

Sen Türkiye'de herhangi bir takımda oynayan oyuncu için (misal lugano ya da alex ya da hagi,isimler sadece örnek) bu eleştirileri yapabilir misin? Hayır çünkü sen at gözlüklüsün.

Bak çocukluğumu hatırlatırım mahallede top oynarken arkadaşlarım topu aldığında "hagi,hagi gidiyooor" derdi kendi kendine. Bu çocuğu kenara çekip diyebilir misin ki "sen nasıl Türksün ?,niye Türk futbolcu ismi söylemiyorsun ?" diye . Hayır diyemezsin,çünkü bu spordur.Burada ırk - din - tercih hiç önemli değil.Burada önemli olan sevilmektir,sempati duymaktır,sevmektir.

Adam isterse "İnter benim ailem,benim aşkım" der. Sen buna karışamazsın. Türklüğü bu cümlelerle ölçemezsin. Üstte bir dünya yazı yazmışsın askerlikle ilgili ama at gözlükleriyle hiçbir şeyi göremediğini düşünüyorum.Senin gibi cahil,yontulmamış insanlar yüzünden hala internet ortamında yabancı insanlara karşı "biz osmanlıyız asarız keseriz" tipinde çoluk çocuk hatta adam yaşına gelmiş boş vasıfsız insan dolu.

Hiçbir hayat amacınız ve vizyonunuz olmadan,sağdan soldan duyupta öğrendiğiniz şeylere tamamen "kutsal" mantığıyla yaklaştığınız ve bir kere bile oturupta adam gibi detaylıca araştırmadığınız şeyler yüzünden bu cehalettesiniz.Tek yönlüsünüz.Asla olgunlaşamayacak cahil kesimlerdensiniz. 21.yy'da hala yontulmamış düşüncede olan bağnaz,yobaz,pislik heriflersiniz.

Burada Türklük,Müslümanlık diyipte karşınıza çıkan ilk kadının arkasından 15dk bakarsınız.Ortaçağdan kalma yobazlar.

Futbolun içinde bu tarz şeyler arayamazsın.Benimde takımım İnter,ben de bu takıma aşığım,bu takıma istediğim gibi hitab ederim.Sen,benim ya da bir başkasının kurduğu spor ile alakalı ya da tuttuğu takım ile alakalı bircümleye karışamazsın,paşa torunu olsanda karışamazsın,hint fakiri olsan da karışamazsın.Burası dünya,öldüğünde cennete "ne kadar Türkmüş bir bakalım" diyerek almayacaklar seni.Allahın yobazı.

Şunu da söyliyeyim,askere gidecek olmamın tek sebebi,ya da bu durumu kabullenmiş olmamın tek sebebi ; bu zamana kadar bu toprakları canıyla kanıyla koruyan insanlara duyduğum saygıdandır.Ne bu devleti sevdiğim ne de bu ülkenin cahil,fesat vatandaşına sempati duyduğumdan ,hiçbirinden değil,sadece askerlik yapıpta şehit olmuş gazi olmuş insanlara duyduğum saygıdan gideceğim askere.

Anlayacağın dilden anlattığımı düşünüyorum.Daha da bu insanları rahatsız etme.

• Aftershave sende atlamissin

Ama Juventus konusundaki tepkiyi bulamadim. Ona uzuluyorum.

O konuya takilan daha fazla kisi vardi gerci.
  • İlkel güdülerini ve saplantılarını bastıramadığını düşünüyorum,kendi kendine oyunlar oynayarak bir şeyler yaptığını zannediyorsun.Egonu tatmin etmek için amaçsız şeyler peşindesin.Bu amaçsızca verdiğin mücadeledeki halin bile şuanki halinden daha aklı selim idi. Gerçekten vasıfsız ve amaçsız bir birey olduğunu kanıtlamış oldun,blok.
  • Tam tersi

ciddi ciddi Yabanci klupleri destekleyip Turk takimlarini 2. plana atan insanlarin hayrani degilimdir.

Ama bu beni ilgilendirmez sonucta.

Ufak bir oyun ve hepiniz dustunuz tuzaga. Buda insanlarin COK COK HASSAS oldugunu gosteriyor...

Ayrica senin gibi tipler BLOK demeyi cok sever. Bu insanlar genelde ukala olurlar ve kendilerini birsey zannederler.

SENI BLOK ETTIM BEN SENDEN USTUNUM diye dusunurler.

Halbuki madem blok ediceksin bunu soylemedende yapabilirsin.

Reklam yapmayi ve kendini guclu gosterme cabani anlayisla karsiliyorum ama bana sokmez guzelim.

Bunun disinda ALLAH ASKINA beni blok et.
  • Juventus forumundaki yazılarının hemen hepsini okudum. 1982 liymiş, sizin okumanıza gerek yok arkadaşlar, zaman kaybı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 27 Temmuz 2011; 21:03:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Juventus forumundaki yazılarının hemen hepsini okudum. 1982 liymiş, sizin okumanıza gerek yok arkadaşlar

Ben neden goremiyorum Juventus forumunu.

Linkini PMDen atarsan sevinirim..

Ayrica profilimdede 1982 li oldugum yaziyo.
  • Başka bölüme taşınmış olabilir Şu anda profilinde sadece adın yazıyor. Juventus konusunun linkini atmayayım arkadaşlar rahat etsin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia
    Ayrica senin gibi tipler BLOK demeyi cok sever. Bu insanlar genelde ukala olurlar ve kendilerini birsey zannederler.

SENI BLOK ETTIM BEN SENDEN USTUNUM diye dusunurler.

Arkadaş psikoloji dalında master yapıyor, tezi de bu.

Ayrıca senin gibi tipler karşıdakinin davranışlarını saçma sapan şekilde analiz etmeyi çok sever. Bu insanlar genelde fikirsiz olurlar ve her şeyi bildiklerini zannederler.

SENİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ UYDURUYORUM SENDEN ÜSTÜNÜM diye düşünürler.
  • Şu sıralarda Serie A 2011-2012 fikstürü çekiliyor. Tamamı belli olduktan sonra konuya yazarım
  • Inter bu sene şampiyon diye hissediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.