Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.605
Cevap
12
Favori
163.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Candreva87

30-31 Temmuz tarihleri arasında İrlanda Dublin'deki turnuvaya katılıyoruz. Inter , Manchester City , Celtic , Airtricity Karması turnuvadaki takımlar. Bu da tanıtım videosu

Bu arada bu turnuva ve 6 ağustostaki Milanla oynanacak süper kupa finalindeki oyuncu listesi belli oldu. Kadroda Copa America da mücadele ettikleri için tatilde olan Cambiasso, Lucio, Maicon, Zanetti, Milito yok, kaleci Julio Cesar ise tatilden erken çağırıldı. Lucio ve Maiconun olmaması çok kötü olmuş

Kaleciler: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
    Defans: 2 Ivan Ramiro Cordoba , 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 39 Davide Santon, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino.
    Orta Saha: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 17 McDonald Mariga, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig, 77 Sulley Muntari.
    Forvet: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 30 Luc Castaignos.

Alıntıları Göster
    Dublin Super Cup turnuvasının ilk maçında Celtic ile karşılaşıyoruz. Maçın ilk yarısı Inter in Castaignos ve Pazzini nin attığı gollerle 2-0 bitti. Thiago Motta 42. dakikada ikinci sarı karttan saçma sapan bir kırmızı kart gördü. Bunun hemen bir para cezasıyla cezalandırılması gerekir. Gereksiz yere maçı ve takımı zora soktu

T.D. Gasperini 3 - 4 - 3 taktiğiyle oynuyor diziliş şöyle;

_________________Castellazzi____________________

______Ranocchia_______Samuel_______Chivu______

Santon_______Stankociç_______Motta_______Faraoni

________Pandev________Pazzini_________Castaignos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 30 Temmuz 2011; 19:28:14 >

• quote:

Dublin Super Cup turnuvasının ilk maçında Celtic ile karşılaşıyoruz. Maçın ilk yarısı Inter in Castaignos ve Pazzini nin attığı gollerle 2-0 bitti. Thiago Motta 42. dakikada ikinci sarı karttan saçma sapan bir kırmızı kart gördü. Bunun hemen bir para cezasıyla cezalandırılması gerekir. Gereksiz yere maçı ve takımı zora soktu

T.D. Gasperini 3 - 4 - 3 taktiğiyle oynuyor diziliş şöyle;

_________________Castellazzi____________________

______Ranocchia_______Samuel_______Chivu______

Santon_______Stankociç_______Motta_______Faraoni

________Pandev________Pazzini_________Castaignos

Alıntıları Göster
    Maçı 2 - 0 kazandık. İkinci yarı 10 kişi oynamamıza rağmen takım savunma anlamında iyiydi. Kaleci Castellazzi de 4 tane net pozisyonu önledi. Genel olarak Motta yı saymazsak iyi ibr maç çıkardık

• quote:

Maçı 2 - 0 kazandık. İkinci yarı 10 kişi oynamamıza rağmen takım savunma anlamında iyiydi. Kaleci Castellazzi de 4 tane net pozisyonu önledi. Genel olarak Motta yı saymazsak iyi ibr maç çıkardık

Alıntıları Göster
    Inter: 0 - 1 :Manchester City ilk yarı sonucu. Gol: 45+1 balotelli

Maça yine 3-4-3 taktiği ile başladık.

_______________________Julio Cesar_______________

______Ranocchia________Chivu________Biancetti_____

Altyapıdan bir oyuncu____Stankoviç________Sneijder_______Muntari

______Pandev__________Eto'o______________Alvarez_____

Manchester City tamamen as kadro ile çıktı. Forvet ikilisi Dzeko ve Balotelli ikilisi oynuyor.

Maçın gidişatında ise her alanda Manchester City nin üstünlüğü var. Dzeko nun Bir gölü ofsayt olmamasına rağmen verilmedi. İlk dakikalardan itibaren baskıları var. 3 tane net gol pozisyonları var Bizim ise cılız iki atağımız ya var ya yok. Genel olarak kötü oynamıyoruz ama City bugün ilk yarı bize göre üstündü. Özellikle defans hattı Eto'o , Pandev ve Alvarez' i adeta sindirdi.

Bu arada kupayı kazanmak için City i yenmek zorundayız. Turnuvada galibiyet:3, beraberlik:1, atılan gol başına:1 puan veriliyor.

• quote:

Inter: 0 - 1 :Manchester City ilk yarı sonucu. Gol: 45+1 balotelli

Maça yine 3-4-3 taktiği ile başladık.

_______________________Julio Cesar_______________

______Ranocchia________Chivu________Biancetti_____

Altyapıdan bir oyuncu____Stankoviç________Sneijder_______Muntari

______Pandev__________Eto'o______________Alvarez_____

Manchester City tamamen as kadro ile çıktı. Forvet ikilisi Dzeko ve Balotelli ikilisi oynuyor.

Maçın gidişatında ise her alanda Manchester City nin üstünlüğü var. Dzeko nun Bir gölü ofsayt olmamasına rağmen verilmedi. İlk dakikalardan itibaren baskıları var. 3 tane net gol pozisyonları var Bizim ise cılız iki atağımız ya var ya yok. Genel olarak kötü oynamıyoruz ama City bugün ilk yarı bize göre üstündü. Özellikle defans hattı Eto'o , Pandev ve Alvarez' i adeta sindirdi.

Bu arada kupayı kazanmak için City i yenmek zorundayız. Turnuvada galibiyet:3, beraberlik:1, atılan gol başına:1 puan veriliyor.

Alıntıları Göster
    Maçın ikinci yarısının 33. saniyesinde David Silva'nın olağanüstü asistiyle topla buluşan Dzeko maçı 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra maçın hakimi biz olsak da baskı sonuç vermedi. 90+3 te Ceza sahasına atılan uzun topta wright-philips topla buluştu ve yaptığı ortayı Chivu'nun rakibini seyretmesi nedeniyle 3 - 0 oldu vw maç bu skorla bitti. Bu maçta özellikle sert savunmay yapan takımlara karşı olan zaafımız iyice ortaya çıktı.

• quote:

Maçın ikinci yarısının 33. saniyesinde David Silva'nın olağanüstü asistiyle topla buluşan Dzeko maçı 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra maçın hakimi biz olsak da baskı sonuç vermedi. 90+3 te Ceza sahasına atılan uzun topta wright-philips topla buluştu ve yaptığı ortayı Chivu'nun rakibini seyretmesi nedeniyle 3 - 0 oldu vw maç bu skorla bitti. Bu maçta özellikle sert savunmay yapan takımlara karşı olan zaafımız iyice ortaya çıktı.

Alıntıları Göster
    Balotelliye bak sen hele.

Bu arada helal olsun Nevzat. Tek başına da olsu canlı tutuyorsun konunu

• quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

Balotelli 1 attı birkaç tane atağı da harcadı.

arada bazı arkadaşlar destekliyorlar , bazen onlar bazen tek devam ediyoruz işte konuya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

Balotelli 1 attı birkaç tane atağı da harcadı.

arada bazı arkadaşlar destekliyorlar , bazen onlar bazen tek devam ediyoruz işte konuya

Alıntıları Göster
    Gasperini 3-4-3 oynatırsa İnter'de bence yine hayal kırıklığı olur bu yıl.Kalmadı üçlü defans yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem

Gasperini 3-4-3 oynatırsa İnter'de bence yine hayal kırıklığı olur bu yıl.Kalmadı üçlü defans yani.

Gasperini için o yüzden Serie A'daki son 3'lü defans savunucularından denir ya zaten. Vazgeçeceğini sanmıyorum ben 3'lü defanstan, Genoa'da da hep öyle oynamıştı. Neyse umarım haftaya da böyle oynatır takımı. Bir de Ranocchia oynasın tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 31 Temmuz 2011; 23:01:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Gasperini için o yüzden Serie A'daki son 3'lü defans savunucularından denir ya zaten. Vazgeçeceğini sanmıyorum ben 3'lü defanstan, Genoa'da da hep öyle oynamıştı. Neyse umarım haftaya da böyle oynatır takımı. Bir de Ranocchia oynasın tamamdır.

3 lü defans oynatırsa ki öyle gözüküyor ___Ranocchia____Samuel____Chivu__ şeklinde dizilirler. Orada aksayan Ranocchia değil, Chivu. Bugün ilk golü kornerden yedik, ikinci golde David silvanın olağanüstü pası vardı 3 kişi oyundan düştü, o pas da Chivunun bölgesinden (bugün merkez stoperde oynadı) geldi. 3. golde Chivu adamını tutmak yerine seyretti. Aynı zamanda daha ağır ve hemen kendini rakibin önüne atıyor. Ranocchia, daha uzun, daha soğukkanlı , topu daha iyi oyuna sokabiliyor. Chivunun yerine Ranocchia nın oynamasını tercih ederim ben. Chivunun yerine de Cordoba güzel gider.

• quote:

quote:

quote:

3 lü defans oynatırsa ki öyle gözüküyor ___Ranocchia____Samuel____Chivu__ şeklinde dizilirler. Orada aksayan Ranocchia değil, Chivu. Bugün ilk golü kornerden yedik, ikinci golde David silvanın olağanüstü pası vardı 3 kişi oyundan düştü, o pas da Chivunun bölgesinden (bugün merkez stoperde oynadı) geldi. 3. golde Chivu adamını tutmak yerine seyretti. Aynı zamanda daha ağır ve hemen kendini rakibin önüne atıyor. Ranocchia, daha uzun, daha soğukkanlı , topu daha iyi oyuna sokabiliyor. Chivunun yerine Ranocchia nın oynamasını tercih ederim ben. Chivunun yerine de Cordoba güzel gider.

Alıntıları Göster
    Yok ben izlemedim bugünkü maçı ama Ranocchia tam saatli bomba ama be hocam. Geçen sezon falan nasıldı yani, o adam Serie A'nın en kötü transferleri arasında gösterildi hatta sezon sonu. Özellikle Schalke maçı, sanırım en kötü maçıydı. Belki de Inter'de yapamadı bilemiyoruz. Genoa'da oynarken övülen bir oyuncuydu, milli takıma kadar çıktı hatta iyice uçup yeni Nesta falan diyenler vardı. Yani sırf ben mi beğenmiyorum önyargıyla bakıyorum diye de düşünüyorum, hakkındaki olumsuz yorumlar da öyle çok az değil. Ama zamanla takıma daha da alışıp daha iyi oynayabilir, gelişebilir o ihtimal de her zaman var. Maçı izlemedim ama hayal edebiliyorum yani haklısın Chivu da çok aksıyor stoperde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 31 Temmuz 2011; 23:35:47 >

• quote:

Yok ben izlemedim bugünkü maçı ama Ranocchia tam saatli bomba ama be hocam. Geçen sezon falan nasıldı yani, o adam Serie A'nın en kötü transferleri arasında gösterildi hatta sezon sonu. Özellikle Schalke maçı, sanırım en kötü maçıydı. Belki de Inter'de yapamadı bilemiyoruz. Genoa'da oynarken övülen bir oyuncuydu, milli takıma kadar çıktı hatta iyice uçup yeni Nesta falan diyenler vardı. Yani sırf ben mi beğenmiyorum önyargıyla bakıyorum diye de düşünüyorum, hakkındaki olumsuz yorumlar da öyle çok az değil. Ama zamanla takıma daha da alışıp daha iyi oynayabilir, gelişebilir o ihtimal de her zaman var. Maçı izlemedim ama hayal edebiliyorum yani haklısın Chivu da çok aksıyor stoperde.

Alıntıları Göster
    Schalke maçını hiç sorma zaten. Stoperler Ranocchia ve Chivu ikilisiydi. O maçın o skorla bitmesinin nedenlerinden biri de oydu. Ranocchia, Materazzi gittikten sonra onun forması olan 23 numarayı giyiyor. Materazzi de benim yeni varisim diye bir açıklama yaptı onun için, saatli bomba terimin doğru olabilir bu yüzden

• Silva bügünku gibi oynarsa city coşar :)

Snejder Manchestere gidersem city ye değil ünited e giderim demiş bak sen şuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Silva bügünku gibi oynarsa city coşar :)

Snejder Manchestere gidersem city ye değil ünited e giderim demiş bak sen şuna
    Diyorum size Inter eski Inter degil ve olamiyacak.

Daha cok 3-0 lik yenilgi alirlar.

Sneijder da zaten Intere yakismiyor. Man Utd ta tam kendisini gosterir.
  • lucioya ne oldu ya, taş gibi stoper.

ama baska stoper gerekli intere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

lucioya ne oldu ya, taş gibi stoper.

ama baska stoper gerekli intere
    Takımdaki Brezilyalı ve Arjantinliler Copa America'da oynadıkları için tatildeler. Samuel ve Lucio dışında diğer stoperlerin eksik olduğu yönleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 1 Ağustos 2011; 21:18:06 >
  • quote:

Takımdaki Brezilyalı ve Arjantinliler Copa America'da oynadıkları için tatildeler. Samuel ve Lucio dışında diğer stoperlerin eksik olduğu yönleri var

Alıntıları Göster
    Hazırlık maçlarında izledim bazen İnter'i de sanki havasını kaybetmiş gibi geldi bana.Orta sahası çok dirençli değil biraz ağır adamlardan kurulu.Defans soru işareti ofans epey güçlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Hazırlık maçlarında izledim bazen İnter'i de sanki havasını kaybetmiş gibi geldi bana.Orta sahası çok dirençli değil biraz ağır adamlardan kurulu.Defans soru işareti ofans epey güçlü.

Alıntıları Göster
    Ritmimizi kaybettik tabiri çok da yanlış değil aslında. Bu takım yapabileceğinin en iyisini yaptı ve artık kadro yaşlandı. Takıma 4 tane genç oyuncu daha katıldı. Onların performansı kaderimizi belirleyecek. Hoca 3 - 4 - 3 sistemini deniyor. Defansta aslında fena değiliz, stoperler bizi bu sene de götürecek seviyede Takımın sorununun % 80 i orta sahadan ve pas trafiğinin yeterince gelişmemiş olmasından kaynaklanıyor. Thiago Motta ve Sneijder dışında pasör oyuncumuz yok.

Yeni transferlerden Alvarez i City maçında 3 forvetin solunda denedi ve orada hiçbir varlık gösteremedi. Zaten bu sistemde Sneijder ve Alvarez in yeri yok. İkisi de CAM tarzı oyuncu.

Diğer sorun ise forvette taş gibi bir adamımız yok. Eto'o çalımcı ama bir yere kadar, Milito formsuz ve hava toplarında iyi değil. Pandev topu çok iyi saklıyor ama kırılgan, Pazzini fiziği zayıf. Yeni transfer Castaignos kanat forvet olarak tam aradığımız isimlerden biri. Biraz daha tecrübe kazandığı zaman kalıcı olacağını düşünüyorum. Forvetteki sıkıntıyı çözecek isim Tevezdir. Kontraatak, hız, teknik, güç, hava hakimiyeti, hırs... hepsi var.

Sneijder , Manu için %90 olmayacak gibi. Ama bu sistemde ona yer olmayışı, aklının karışık olup takıma yeterince katkı verememesinden ise, gitmesi çok da kötü olmaz.( bu yılki maicon un yeterince iyi olmaması örneği gibi) Başkan, gelen parayı Tevez için kullanacak. ekleme: tabiki transfer gerçekleşirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 1 Ağustos 2011; 23:35:57 >

• quote:

İnşallah oluruz hocam , önce şu Milanla 6 ağustosta oynayacağımız süper kupayı alalım müthiş moral olur

Alıntıları Göster
    Ben Inter'in 2 sene önceki başarılara aldandığını düşünüyorum. Zira kadrosu çok yetersiz ve kısır geliyor bana. Mesela takımda kanat özelliği taşıyan kimse yok bana göre. Ve hala o sistemle başarılı olmaya çalışıyor. Hala Pandev gibi Milito gibi oyuncular bu takımın kilit oyuncuları ve bence problem burada.

Cesar
    Maicon Lucio Samuel Chivu
    Motta Cambiasso
    Eto Sneijder Pandev
    Pazzini

Mesela bu takımın her mevkisinde bir eksiklik var. Çok iyi 2 kanat oyuncusu alınıp Eto forvete çekilip Cambiasso'nun yanına iyi bir orta saha lazım. Zira takıma ne adam akıllı 4-4-2 ne 4-3-1-2 ne de 4-2-3-1 oynatabilirsin bu oyuncularla. Nereden tutarsan elinde kalıyor. Ben geçen senekinden fazlası olmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyodor Dostoevsky -- 2 Ağustos 2011; 0:38:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Ben Inter'in 2 sene önceki başarılara aldandığını düşünüyorum. Zira kadrosu çok yetersiz ve kısır geliyor bana. Mesela takımda kanat özelliği taşıyan kimse yok bana göre. Ve hala o sistemle başarılı olmaya çalışıyor. Hala Pandev gibi Milito gibi oyuncular bu takımın kilit oyuncuları ve bence problem burada.

Cesar
    Maicon Lucio Samuel Chivu
    Motta Cambiasso
    Eto Sneijder Pandev
    Pazzini

Mesela bu takımın her mevkisinde bir eksiklik var. Çok iyi 2 kanat oyuncusu alınıp Eto forvete çekilip Cambiasso'nun yanına iyi bir orta saha lazım. Zira takıma ne adam akıllı 4-4-2 ne 4-3-1-2 ne de 4-2-3-1 oynatabilirsin bu oyuncularla. Nereden tutarsan elinde kalıyor. Ben geçen senekinden fazlası olmaz diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    İnterin kadrosu yeterli bence. Adam gibi teknik direktörleri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Connor.Kenway

İnter iyice şampiyonluk potasına girdi.

Alıntıları Göster
    evde orjinal formam bile var ekle beni de
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.