İki promosyon kodu daha düştü. Süresi bitmeden kullanın. (https://redeem.fcm.ea.com) - FCPROFEST (1250 cevher + oyuncu) - HOLIDAYGIFT (Standart paket) |
FC MOBİLE ANA KONU (2. sayfa)
-
-
Hocam bir sorum olacaktı size. Misal veriyorum mordan kırmızıya derece yükseltirken yükseltme başarısız olursa ne oluyor ? Oyuncu kartı mı yok oluyor ?
-
Mascherano'larınız ziyan olur, oyuncu kartınız olduğu gibi kalır.
Ben ilk dönemlerimde çok ziyan ettim; kırmızıdan sarıya yükselteceğim 10 tane lazım 8 tane var elimde, yüzde 80'i görüp bastım güm gitti. Aynısını 9 taneyle yaptım güm gitti :)
Yüzde 100'ü görmeden basmayın.
Hatta yukarıda dediğim gibi diş sıkıp marketten sarı kartını almaya bakın, elinizdeki Mascheranoları da jeton kazanmak için (marketten al-yükselt-sat yaparak) kullanın.
-
Yukarıda anlatmaya çalıştığım şey şu;
Singo'nun 103'lük kartını 379 milyona aldım.
9 tane Mascherano harcayıp 107 gene çıkardım.
610 milyona sattım.
Yüzde 10'luk komisyonu düşünce dakikalar içinde 170 milyon kâr etmiş oldum. Ki ben bunu acil jeton ihtiyacım olduğu için alırken en pahalı, satarken en düşük ücretten vererek yaptım. Biraz beklesem 200'e yakın olabilirdi kâr. Ya da etkinliğin ilk gününde yapsam bu işlemi... Böyle böyle büyüyor millet.
(Mascherano'ların tanesi en az 30 milyon edecek şekilde yapmalı bu ticareti, ben dediğim gibi acil jeton ihtiyacı sebebiyle 19 milyona vermiş oldum tanesini)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 21 Aralık 2024; 15:55:23 >
-
Hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
-
Hocam bşr sorum daha olacak size :) beni mazur görün hocam satış yapacağım ama üst sınırla alt sınır var yani 100 milyon yukarısına veremiyorum 94 milyona da veremiyorum. Ama bu oyuncu yakın Zamanda 150 milyona kadar satılmış. Bu normal bir durum mu hocam ? Kim belirliyor bu sınırları ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 22 Aralık 2024; 20:1:29 > -
Sistem belirliyor. Alt sınırın altında, üst sınırın üstünde satamaz/satın alamazsınız.
İki saatte bir değişiyor her kartın alt ve üst sınırları.
Yeni kartlar çıktıkça da eski kartların değerleri düşüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 22 Aralık 2024; 20:16:11 > -
Yeni promosyon kodu:
- HOLIDAYCHEER
-
kış ekinliğinden 103 kaleci howard geldi hocam
yükseltip kullanmaya değer mi sizce ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: premiumbeyinkış ekinliğinden 103 kaleci howard geldi hocam
yükseltip kullanmaya değer mi sizce ?
Şu an hangi kalecinin, kaçıncı seviye kartı var elinde?
Bir de Howard satılabilir mi?
-
hocam howard satılamaz çıktı. sarı seviye ispanya kalecisi costa var. euro kartı olan. 104 gen 30. seviye
howard a masç basmaya değer mi
-
Portekizli demek istedin sanırım. Eğer oysa, Howard daha iyi.
Hem özellik bakımından hem boy bakımından (1.90'nın altındaki kaleciler yetersiz kalıyor oyunda)
Ben prensip olarak artık satılamaz kartlara harcamıyorum Mascherano'ları, jetonum yok diyorsan basabilirsin.
Eğer jetonun varsa 99 Schmeichel'ın sarı seviyesini al (market fiyatı 300 milyon civarı şu an), 30 antrenman bas; Howard'ın 30 antrenmanlı haliyle kafa kafaya geliyor. Kartı bayadır kullanıyorum ben, memnunum.
19 tane Mascherano da harcamamış olursun Howard'ı sarı seviyeye getirmek için.
-
hocam 2 milyar jeton varda kaleciye para vermek istemiyorum.
oos zico 103 turnuva kartı
slk ronaldinho 103 turnuva kartı
bunlardan birisini upgrade etmek istiyorum
-
Ya anlamış değilim 107 108 ovr çıktığı zaman karşıma ne hikmetse seken toplar hep adamlara gidiyor :D bazısı da bir taktik bulmuş ceza sahası ile orta saha arasında güçlü şut atıyor. Ama füze gibi gidiyor hepsi de gol oluyor. Bunu nasıl yapıyorlar bilen var mı arkadaşlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: hidensa
Ya anlamış değilim 107 108 ovr çıktığı zaman karşıma ne hikmetse seken toplar hep adamlara gidiyor :D bazısı da bir taktik bulmuş ceza sahası ile orta saha arasında güçlü şut atıyor. Ama füze gibi gidiyor hepsi de gol oluyor. Bunu nasıl yapıyorlar bilen var mı arkadaşlar?Şut tuşunun fonksiyonları var. Falsolu atıyor, aşırtma atıyor, zbam diye abanarak atıyor...
Senin bahsettiğin şut tuşunu kaleye doğru çekip turuncu olana kadar tutarak oluyor. Teke Tek'te pek alan bırakmıyorlar benim oynadıklarım ama AI'ye karşı çok kullanıyorum.
-
Onu biliyorum hocam ama anlık vuruyorlar normalde sert şutu süresi var herhalde ovr yüksek ondan. 1 ay bile olmadı ben başlayalı ama çok fark var diğer oyuncularla ben efsane 3 teyim ama karşıma hep 106 ve üstü oyuncular geliyor. Yani benim bekim mücadeleye giriyor adamın ayağında top var benimkisi düşüyor :D çok fark var. Ronaldo 106 mıydı kartı ne 3 kere kornerden kafa golü attı adamları ona çekmeme rağmen . Milletin takımlarında hepsi en az 25 antrenmanlı. Benim takımım da bir 25 bir 20 antremanlı var. Antreman için oyuncu bulamıyorum takımımda kalmadı. Çok olay var böyle canımı sıkmaya başladı çok güzel oynasam bile yetersiz kalıyor takım.
Dereceli oynamayacağım artık. Son bir ay veriyorum. Kış etkinliğinde adam akıllı oyuncu vermez ise bırakacağım 1 ay sonra.
Oyuna para yatırılmadan iyi ilerlenmiyor onu anladım ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 28 Aralık 2024; 1:47:57 > -
Ayarlar ==> Oyun Mekaniği ==> Sert şut yakınlaştırması. Burayı pasif hale getirip bir dene istersen. Ben pek fark göremedim, kamera yakınlaştırması olmuyor ama süre aynı sanki.
Diğer dediklerine gelecek olursam; daha önce de dedim, bu oyunda antrenmansız kart boş kart. İlk 11'inin tamamı 110 gen kartlardan oluşsun ama hepsi antrenmansız olsun, diğer taraftan 90-95 aralığında kartlardan oluşan bir 11 olsun ama hepsi 25-30 antrenmanlı olsun; ikinci takımın kazanma şansı çok daha fazla. Ara ara denk geliyordur, hususi bu şekil takım kurup yüksek genli takımları yenerek milleti sinir eden tipler var :) Ben de tablette sıfırdan takım kurdum aynı şekilde 200 milyonluk takım ama hepsi sarı kart, antrenmanlarını yavaş yavaş yaptırıyorum. Fullediğimde çıldırtacağım milleti, bu kadar dandik oyuncularla bu oyunu nasıl oynuyor diye
Son olarak oyuncu alırken de hız ve fizik çok önemli. Asla 80'in altında fiziğe sahip oyuncu alma mesela. Bir tarafta Inaki Williams kartı diğer tarafta Messi olsun; Inaki'yi alırım. Messi'de omzu koyup yıkıyorlar çünkü, ama Inaki ayakta kalıyor.
Bir de senin takımı atsana buraya, merak ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 28 Aralık 2024; 2:54:7 >
-
Şunu Teke Tek'te orta sahadan atmıştım uyuzun birine. Karaktersiz bala 2 tane gol atmış habire top çeviriyordu, aldım orta sahadan yapıştırdım en sonunda :)
Şunu da Kış Etkinliği'nde attım az önce. Sana örnek olsun diye hazırlamıştım, biliyormuşsun zaten :) Boşa gitmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 28 Aralık 2024; 2:52:18 > -
Bana iki takım gelmişti biri galatasaray kadrosu kurmuştu hepsi gold 25 ti diğeri de fenerbahçe kadrosu kurmuştu gold 25ti hatta arda gülerde vardı :D yalan yok yendiler. O kadar maç attım unutamıyorum o iki takımı :D
kadrom da kış etkinlik oyuncuları var ama geçici bu ay hepsini takasa vereceğim. Henryi almayı hedefliyorum :) İki tane taktiğim var. Kaleci olarak bir de 99 luk loris var onu kullanmıyorum çok kolay goller yiyor. Takımda vini çok iyi ama karşıda 103 üstler ve 25 antrenmanlılar olunca tek başına fayda sağlayamıyor. Kim iyi ama bazen absürd hatalar yapıyor. İşin garibi 99luk lucio etkinlikten çıkan 103 stoperden daha iyi oynuyor :D Bakalım hocam umarım bu ay güzel kartlar çıkarda nefes alırım biraz.
-
İlk kadrodan 4, zorlarsan 5 tane kullanılabilir/iyi kart var. Onların da iki tanesi antrenmanlı. Mevkisinde oynamayan oyuncular da var. Sıkıntı yaşaman, zorlanman çok çok normal. Daha fazla yaşaman lazım hatta anlattıklarına bakılırsa :) Ama iyi oynaman kapatıyor demek ki açığı.
https://renderz.app/24/players
Buradan bakarsın oyunculara. Pozisyon, gen seviyesi, fiyat vs. filtreleyebiliyorsun. Sana uygun olanlardan en az 7-8 tane sarı seviyede oyuncu alman lazım. Dediğim gibi ilk etapta gerekirse düşük genli (93-94-95 vs.) kartların sarı versiyonlarını al, antrenmanı bas. Yüksek genli kartlar iyi, ama çok çok da fark yaratmıyor. Takım geni yükseltiyor daha çok.
Antrenman yaptıracağın kartları da marketten alacaksın, sadece paketlerden ve görevlerden çıkan oyuncularla mümkün değil takımı full antrenmanlı yapman.
Ben 67-68 gen kartları topluyorum, tanesi 30K jetona denk geliyor ortalama. (En ucuz yollusu bu, yoksa daha çabuk ama daha pahalıya da alabilirsin). 70-80 gen kartları marketten almak daha pahalı, en temizi bronz kart toplamak. Jeton bol bende diyorsan aynısını gümüş ya da altın kartlarla daha çabuk yapabilirsin tabii.
Burada kartların ne kadar Training XP verdiği görülüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X