Şimdi Ara

FC MOBİLE ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar FC Mobile ana konusu olmadığı için bu konuyu açtım. ios ve android mecrasında bu oyunu oynayan arkadaşlar gelişmeliri burada paylaşabilirler. ana konu daha sonrasında detaylıca düzeltilecektir. herkese hayırlı olsun.

• yeni toty geliştirme oyuncuları açıklandı

FC MOBİLE ANA KONU
  • arkadaşlar aranızda hiç mi bu oyunu oynayanınız yok  

• 2014ten beri oynardım sonra hem üniversite sınavı hem de oyunun tamamen her gün aynı etkinlik oyna puan kazan oyuncu al sistemine dönmesi sebebiyle bırakmıştım daha da geri dönmedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

İki aydır oynuyorum, ama yakında bırakırım gibi.

Antrenman yaptıracak oyuncu alamıyoruz marketten, zaten bir oyuncuyu 25 dereceye yükseltmek için minimum 25 milyon jeton gerekiyor. Tüm takımı kuracaksın, üstüne 300 milyon harcayıp marketten kart toplayıp antrenman yaptıracaksın filan... Çok zor. Paket alıyorsun içinden her daim en dandik (düşük seviyedeki) oyuncular çıkıyor, ya da satılamazlardan ve uyduruklardan çıkıyor jetona bile çeviremiyorsun.

P2W'lerle yarışılmıyor.

Bedava oynayanlarla da yarışılmıyor gerçi. Hele şu "Cevher kazan" kısmındaki adaletsizlikle mümkün değil. Avrupa ve ABD'deki oyuncular 600-700 bin cevher kazanıyor oradaki tekliflerden, bize de anca çarkı çevir, ankete katıl vs. diyip 45-50 elmas teklif ediyorlar :)) O adamların açtığı paketlerle yarışabilir misin, tabii ki hayır.

Takım bu, şu an her ne kadar hepsi 100 üzeri olsa da antrenman yaptırılmadığı için faydasızlar. Minimum 15-20 yapılması lazım hepsinin. Ama marketten toplu kart alımı yapmak imkansız (bronz, gümüş, altın vs. fark etmiyor).

FC MOBİLE ANA KONU

• bl@ckh@wk kullanıcısına yanıt

Valla haklısın Avrupa’yla yada Araplarla rekabet imkansız ve oyun çok adaletsiz. Bende vakit öldürmelik oynuyorum artık bi yerden sonra rutine bağlıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki ayda anca 5 gen yükseltebilmişim takımı FC MOBİLE ANA KONU Antrenman olayını halletim ama çok şükür. (Jairzinho, Zidane ve Arnold'a 3-5 bir şeyler atmam lazım sadece. Diğerleri full.)

FC MOBİLE ANA KONU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG Mobile [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Güzel kadro olmuş şimdi çözüm biriktiriyorum bende ballondor ronaldo yada gullit alabilmek için

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Gullit 4 milyar jeton. Neredeyse benim kadro değeri.   97'lik kartıyla 4 ay filan oynadım, çok iyiydi. 105'i düşünemiyorum. Paketten filan çıkmazsa imkansız.

Ronaldo'nun Ballon d'Or kartı (102) da pazara çıkmadı, nasıl alıcan?

Hocam jeton kasmaya devam edeceğim. Zaten paketlerden çıkmıyor.

ya gullit ya ronaldo alacağım FC MOBİLE ANA KONU 

ikisine yetmez o kadar jetonum

• Bu ne saçma oyun 105ler 102ler havada uçuşuyıor. Daha demin messiyle taç tarafından adam plase ile gol attı. Def yapmak zulüm. Hakem desen ne faul ne penaltı veriyor. Göz göre göre yedi beni. Kartlardan hiçbir şey çıkmıyor. Yazık günah emeğe yazık. Bir de efotballı deneyeceğim. Bakalım o nasılmış.

• hidensa H kullanıcısına yanıt

102-105 falan çok zayıf artık hocam millet 110 larda takılıyor. klasik pay to win e döndü oyun para vermeden bi yere kadar gidebiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: hidensa

Bu ne saçma oyun 105ler 102ler havada uçuşuyıor. Daha demin messiyle taç tarafından adam plase ile gol attı. Def yapmak zulüm. Hakem desen ne faul ne penaltı veriyor. Göz göre göre yedi beni. Kartlardan hiçbir şey çıkmıyor. Yazık günah emeğe yazık. Bir de efotballı deneyeceğim. Bakalım o nasılmış.

Oyun bu sezon sıfırlanmadığı için yeni başlayanlar çok dezavantajlı başlıyor (onların da paket açmada şansını artırmışlar dengeleyebilmek adına).

Açtığınız paketlerde iyi jetona satabileceğiniz kartlar çıkarsa, kart iyi de olsa ihtiyacınız da olsa satıp takımı dizmeye bakın. İlk etapta iyi bir takım yapıp cilayı sonra çekin :) Takım iyi olmadıktan sonra anlamı kalmıyor 1-2 iyi kartın.

Jeton biriktirip marketten 97-98 genlik kartların 5. derece (sarı) versiyonlarını alıp antrenman seviyesini 30'lara getirmeye bakın ilk etapta. O kartlar güncellere göre hem ucuz hem de iyi. (Rüdiger, Inaki Williams, Gullit vs. çok uzun süre kullandım.)

Kullanmadığınız ve satamadığınız kartları fişlerle takaslayın, uzatmalar bölümünden 12.500'lük paketlerde deneyin şansınızı.

Base (1. derece) kart almamaya özen gösterin. Marketten her daim sarı (5. seviye) versiyonunu alın kullanmak istediğiniz kartın.

91 gen Mascherano'ları ise al-satlarda kullanmaya gayret edin. Özellikle yeni etkinlikler öncesi jeton biriktirip yüksek genli bir kartın 1. seviyesini alıp 5. seviyeye getirip satarsanız dakikalar içinde milyarlık olabilirsiniz :) Bir kişi gördüm X'te; Ballon Dor 105 Gullit kartını 2.5 milyar jetona alıp 19 tane Mascherano basarak 5. seviyeye getirip 5.5 milyar jetona sattı. (Bu iş sadece yeni etkinliklerin ilk birkaç gününde kârlı, sonra elde patlayabilir) 500 komisyon gitti kaldı 2.5 milyar kâr. Tertemiz :)

Oyuncu ararken de bu siteyi kullanbilirsiniz. İstatistikleri, özellikleri, fiyatları vs. görünüyor: https://renderz.app

Benim 11 ve yedekler de şu hale geldi.

FC MOBİLE ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 14 Aralık 2024; 18:38:43 >

• Bu arada elimde 4-5 tane Pepsi kodu var. 94gen Son + 100K jeton veriyor hep.

Kişi başı 5 kod kullanım limiti var kampanyada, ben ulaştığım için kullanamıyorum. İsteyen olursa yazsın. 31 Aralık son gün.

Mascherano ile takaslarken iyi oluyor :)

FC MOBİLE ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 14 Aralık 2024; 19:6:19 >

Çok sağolun hocam ben baya sinirlendim ama bağımlısı oldum oyunun Ama bazı bugları var. Mesela bir görev var lige gir diye on kere lige girdim ödülü alamadım ayrıca yazdım ama sorun yok dediler. :) lakin çok kart açtım hiç iyi bir oyuncu vermedi. Ayrıca bir sorum olacak :) yanlışlıkla pas veya şuta basınca iptal nasıl ediliyor hocam bir türlü bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 16 Aralık 2024; 10:20:0 >

Lige katılma görevinde yaşadığınız problem bug gibi görünüyor, ben bir şey diyemem o yüzden.

Paketlerde ise genelde en düşük veya ona yakın genli kartlar çıkıyor, yüksek genli kart çıkma ihtimali düşük. Bir de şansa yüksek kart çıkartırsan sonra zaten en az 1 ay rezil paketler açıyorsun (bunu da sistem üzerinden ayarlamışlar bence. Harcanan paraya, çıkardığı kartlara göre hesapların şansı açılıyor ya da kapanıyor). Size husui değil :) 3K'lık satılamazlar ve 4K'lık satılabilir paketleri açıyorum ben sadece. Diğerleri israf gibi geliyor.

Yanlışıkla basma olayını ise pek yaşamıyorum, yaşadığımda da oyuncu topa dokunmadan önce topun yönünü değiştiriyorum ya da pasa bastıysam şuta, şuta bastıysam pasa basıyorum :) Ama anlık olduğu için her zaman değişmiyor.

Sadece şut tuşuna yanlışlıkla basarsanız, basmayı bırakmayın sonuna kadar basmaya devam edin ve yön tuşunu sağa ya da sola çekin, o zaman şut atmıyor topu ayağıyla rakibin sağına ya da soluna çekip çalım atıyor.

• Son birkaç günde 3 tane promosyon kodu saldılar piyasaya. Sonuncusu çok iyi, 99 üstü kart çıkmış hemen hemen herkese, bana da 101 Dybala çıktı (ama MOO kullanmadığım için Uzatmalar'da takaslayacağım). Belirli süre kullanılabiliyor bunlar, o yüzden kullanmadıysanız kullanın.

- CLUBCLASH2024

- SPS1

- GRANDEFINAL

Aşağıdaki siteye girip, EA hesabınızla giriş yapıp, kod bölümüne yukarıdaki üç kodu teker teker yazıp kullanabilirsiniz.

https://redeem.fcm.ea.com

FC MOBİLE ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 16 Aralık 2024; 17:16:15 >

Hocam tekrardan merhabalar. Hocam yine bir bug oldu. Görev için reklam izlemem lazım ama izleyemiyorum. Diyor ki şuanda mevcut reklam yok diyor. Dünde oldu sildim yükledim olmuştu. Şimdi yine aynısı var. Bu sorunla hiç karşılaştınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 18 Aralık 2024; 8:0:25 >

Bug'dan ziyade o an sana izletecekleri reklam bulamıyorlar ya da bölgesel sınırlama filan var, belli süre zarfında belli sayıda reklam izletebiliyorlar.

Herkese oluyor o ara ara. 3-5 dk sonra geliyor yeni reklam.

Yok hocam bu genel sorun gibi ertesi günü oldu reklamlar gelmedi. Herhangi bir görevde reklam izletmedi. İlk başta sildim yükledim düzeldi. Bugünde aynısını yaptı bu seferde önbelleği sildim sadece. Düzeldi. İnternette biraz araştırdım bu sorunu yaşayan çok kişi varmış. Neyse burada kalsın da belki işini gören olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 18 Aralık 2024; 16:0:25 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.