Şimdi Ara

FC MOBİLE ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu da bahsettiğim tablette oluşturduğum yeni çıldırtma takımım :)

Takım geni 96, hepsi sarı versiyon. Henüz sadece 10 antrenmanlılar. Ama 102-104 genli takımları yenmeye başladım.

FC MOBİLE ANA KONU

FC MOBİLE ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 28 Aralık 2024; 12:27:29 >

• bl@ckh@wk kullanıcısına yanıt

Hocam bilgiler için çok teşekkür ederim. Geçen antreman yaparken bronz ve altın arasında mi xp oranlarını keşfetmiştim detaylı olması iyi oldu. Dediklerinizi uygulayacağım ilk başta gold dizicem eksik yerlere ama tabi maliyeti de kurmam lazım. Çünkü hesapta sallasam 250 m var. Bakıp dizayn edeyim bir hocam . Ayrıca bir sorum olacaktı hocam. Bu dudek var 81 ovrlik yükseltme kartı o nerelerde kullanılıyor ?

• hidensa H kullanıcısına yanıt

Dudek kartının görevi Mascherano ile aynı.

Mascherano 90+ genli kartların derece yükseltmesinde kullanılıyor, Dudek ise 80+ genli kartların.

Biriktir, marketten 89 genli kartlar satın al, 92-93 yapıp sat. Başka bir şeye yaramaz.

(Geçen 89 Bah aldım 9 milyona, 4 tane Dudek basıp 93'e yükseltip markette 15 milyona sattım ben.)

Hangi kartın hangi derecesi ne kadar alınıp satılıyor şu sol üstteki açılır kısımdan görünüyor, bilmiyorsanız. Ona göre kart bakar alırsınız.

FC MOBİLE ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 28 Aralık 2024; 14:17:14 >

Sağolun hocam. Biliyorum o sekmeyi hatta bazı oyuncular var garip bir şekilde temeli sarısından daha pahalı anlam veremedim onlara :D

• İkinci hesabı ikon takımına çevirdim, yavaş yavaş antrenmanlarını yükseltiyorum.

100+ genli adamlar çıldırıyor Teke Tek'te 97'lik takıma kaybedince FC MOBİLE ANA KONU  Ana hesap sarmamaya başladı artık, günlük görevleri tamamlayıp bırakıyorum kenara.

FC MOBİLE ANA KONU

FC MOBİLE ANA KONU

Hocam öncelikle size teşekkür ederim. :) Tavsiyeniz üzerine oyuncular aldım onlara antreman bastım. Asıl kadrom 4 3 3 ama 4 2 4 üde kullanıyorum. 4 2 4 Çok zevkli bir taktik bol gollü geçiyor tek sıkıntısı defans çünkü orta saha boş kalıyor malum iki kişi zor tutuyor. Boşlukta affetmiyorlar. 4 3 3 malum standart taktik bunda defansım daha iyi. İstatistik olarak 4 3 3 te çok daha iyi oynuyorum. Valla sayenizde efsane 1 e çıkacağım 2 maç kaldı :) Şimdi şu kadroyu yendim göbeğim çatladı ama 2 1 yendim. Lakin oyuncu almaktan para suyunu çekti acilinden bir orta saha ve kaleciye ihtiyacım var ama para yok :) 4 klık paketlerden adam akıllı oyuncu çıkarsa satıp kadroyu tazeleyeceğim.

FC MOBİLE ANA KONU

FC MOBİLE ANA KONU

FC MOBİLE ANA KONU

• hidensa H kullanıcısına yanıt

İlk baştaki kadroyu görünce "aha adamın kanına girdin, gitti parayı bastı oyuna" dedim :) Çok iyi kadro, binlerce lira para harcamıştır kurmak için. Zor iş o adamı (çok kötü oynamıyorsa) yenmek, helal. FC MOBİLE ANA KONU 

Rica ederim ne demek. FC MOBİLE ANA KONU 

Kaleci için şimdilik çok para harcayamıyorsan 91'lik Yashin'in sarı derecesini (96 gen) alabilirsin, benim üstteki kadroda kullandığım. 35 milyon jeton. Full antrenman basınca şu istatistiklerde canavar olacak, ki şu an 13 antrenmanlı hali bile gayet iyi iş çıkartıyor. Gen daha yüksek olsun dersen de 99'luk Schmeichel'a bakarsın.

Not: 190'dan kısa kalecilerin alayı tırt (Yashin hariç) oyunda, çıkarsa direkt sat kullanma hiç.

FC MOBİLE ANA KONU

Stoper için de fiyat/performans olarak Bombito'nun 99'luk kartını önerebilirim. Onun da sarı derece kartı 170 milyon civarı.

Paketlerden çıkanları satıp kendine uygun oyuncu alma işi de gayet mantıklı, ben de yapıyorum. Çözdün işi sende artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 2 Ocak 2025; 23:0:3 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.