Oyun dediğin gibi P2W (Kazanmak için para öde diyen), ama diğer oyunlara oranla çok da fark yok F2P (Para yatırmadan oynayan) için. Sen kart çıkmamasına takmışsın :) Ben senden uzun süredir oynuyorum, bana da çıkmadı :) Açtığım her paket en alt seviyedeki kart neyse onu veriyor. Yapacak bir şey yok. Al, derece yükselt, sat. Bunun sayesinde 106'lık takım kurdum ben. Şu an en yüksek genli takımlar 110 zaten. 4 puan da çok değil. Ama tabii ki insan sinirleniyor 110 Gullit-Van Basten-Jairzinho filan görünce millette :))) Günlük görevlerini oyna, antrenman bas, al-sat yap, fazla kasma hocam. Teke Tek'te de derecesiz oyna, baktın sinirlerine dokunuyor çık maçtan kaybın olmaz. Düzgün insanlarla oynamak zevkli oluyor yenilsen de. Ben de bi ara silmenin eşiğine geldim, hatta sildim de, sonra daha iyisini bulamayıp döndüm e-maille bağlamışım Allahtan. Şimdi kasmadan, beklentisiz oynuyorum. Canım sıkılırsa çıkıyorum oyundan. Sen bilirsin tabii yine. Devam edersen gelirsin lige. Sadece ben ve benim ikon takımı var ligde ==> DH_Mobile |
FC MOBİLE ANA KONU (4. sayfa)
-
-
Şöyle bakınca baya bir saçmalamışım sinirden :D sildim mesajı. Lakin hocam benim derdim kartlardan kötü çıktığı değil o mesajı yazmadan önce son 4 maç o kadar absürttü görsen sinirden gülerdin. Ya tamam anlarsın her vurduğun gol olmaz arada bir kalenin önünden de kaçar da o 4 maçta da olmaz ki defans birbiriyle çarpışıyor kaleci alkollü gibi davranıyor. Biraz ara vereceğim daha sinirliyim oyuna :D Bir de şu da var. Yeni güncelleme gerçekten de çok kötü olmuş adamlar pas veremiyor senaryoyu göstere göstere yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 12 Ocak 2025; 22:47:6 > -
Evet güncelleme sıkıntılı. Ben pasta değil de şutta sıkıntı yaşıyorum, butonla değil parmakla sürükleme şeklinde atıyordum şutları. İçine etmişler, direğe vuruyor ya da üstten auta atıyor (bazen stadın dışına gidiyor nerdeyse). Çok şikayet var X'te, düzeltirler büyük ihtimalle.
Sen TOTY'den önce dönme hocam :)
-
Liglerle ilgili yaşanan sıkıntı için telafi paketi vermişler.
103 Kaka
Mascherano
3000 cevher
-
Grupta herhangi bir aktif ligi olan iletişim kanalı olan ekip varmı 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bol bol cevher kasın toty etkinliğinden önce. bence bu oyunun en iyi oyuncuları toty kartları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X