Şimdi Ara

Fear a rakip olucak oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Feardan sonra aradigim oyunu buldum . Konusu eski bir asker olan kahramanimiz hapisaneye duser. Zaten gecmisinde denek olarak kullanilmistir. Kahramanimiz sinirlenince devsirip yaratik oluyo ... davami daha bekleyin . Daha 2 bolume ulasabildim

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

Fear a rakip olucak oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_ebac -- 22 Mart 2006; 17:50:08 >

• bu oyun mu faer a rakip olcakk
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

bu oyun mu faer a rakip olcakk

neden ? konusu baya bir garip . goruntuler fena degil .
  • ebac sen nezamadır oyun piyasasını takip ediyosun 1hafta kadar oldumu

bu oyun fear dan once cıktı ole pek bişide yok cıldırıp sekil değiştirmeden baska bi numara yok oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

ebac sen nezamadır oyun piyasasını takip ediyosun 1hafta kadar oldumu

bu oyun fear dan once cıktı ole pek bişide yok cıldırıp sekil değiştirmeden baska bi numara yok oyunda

yaw belki dx motoru 8.0 olabilir ama , yeni cikan oyunlarda korsana karsi kurulmus olan data koruma sistemi bundada vardi . Deamon tool sagolsun. Yeni versiyonu olmasin . Cunku FEARda gecerli degildi bu data koruma ayaklari
  • dandik bir zombi oyunundan ibaret gozukuyor bu oyun FEAR in yanindan bile gecemez...
  • grafikleri bnmde hosuma gitmedi. bu tarz grafikleri süper olan bi oyun biliomusunuz?
    f.e.a.r ı bitirdm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gözünü seviyim bu oyunun neresi F.E.A.R'a rakip olcak????senaryonun alakası yok ve grafikler hiç tatmin edici görünmüyor gözüktüü kadarıyla....ne biçim kan efekti beo öle.....fikrine saygılıyım ama kesinlikle katılmıorm
  • Bu birincisi mi?Birincisini oynamıştım oldukça sürükleyiciydi.O zaman değeri pek bilinmemişti.Fear'la tarz olarak çok farklı bir oyun. Bu bir kere TPS.İkisini kıyaslamak yanlış.İkincisinin de şu aralar çıkması lazım.
  • feardaki gibi arada bir hayal urunu yaratiklar gorunuyor. FEAR dx 10 kullaniyordu neredeyse . Bu dx8 kullanmis . Cunku oyunun bazi yerlerinde oyun iyice kalabaliklasiyor. FEAR 10 asker geldigi zaman kasmalar oluyordu ...
  • konusunu bilmiyorum ama grafikleri çokta iç açıcı değil.
  • grafikler iyi değil (en azından f.e.a.r. dan) bence yanından bile geçemez
  • hocam tarzlar farklı bu third person fear fps ,ayrıca bu oyun çıkalı 4-5 ay oldu okadarda eski bir oyun değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruozel -- 23 Mart 2006; 3:16:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.