Şimdi Ara

feat ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şarkı-şarkıcılardaki feat. ne anlama geliyor bi türlü anlayamadım.
    nerdeyse hepsinde var

• Yapay Zekanın Yanıtı

Feat (ft) Ne Demektir?

Müzik endüstrisinde "feat" veya "ft", "featuring" (birlikte sunma) anlamına gelir. Bir şarkı veya albümde, "feat." kısaltması, başka bir sanatçının veya grubun konuk olarak yer aldığını gösterir.

Örneğin, "Sanatçı A feat. Sanatçı B" şeklinde bir başlık, Sanatçı A'nın şarkısında Sanatçı B'nin konuk olarak yer aldığı anlamına gelir. Bu işbirliği, sanatçıların hayran kitlelerini bir araya getirmelerine ve yeni dinleyicilere ulaşmalarına yardımcı olur.

"Feat" kısaltması genellikle şarkı başlıklarında, albüm kapaklarında ve müzik akış platformlarında kullanılır. Şarkıyı kimin seslendirdiğini ve kimin konuk sanatçı olduğunu açıkça belirtmeye yarar.

Sonuç olarak, "feat" veya "ft" kısaltması, müzikte bir şarkıda veya albümde konuk sanatçıların yer aldığını gösteren yaygın bir terimdir. Bu işbirlikleri, sanatçıların hedef kitlelerini genişletmelerine ve müzik endüstrisindeki görünürlüklerini artırmalarına yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadasım o kısaltmanın yanındakı ısım asıl sarkıyı soyleyenın duet yaptıgı kısıdır mısafır sanatcı gıbı yanı o parcada

• in türkish düet anlamına geliooo
    mesela şu an türkiyede burcu güneş ile cezanın yaptığı olay gibi
  • ok anladım çok sağolun merak etmiştim bu nedir die
  • HORTTTTTTTTTTTTT
  • 7,25 senelik hort.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

HORTTTTTTTTTTTTT

sanırım hort rekoru kırdın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    take care ne demek?
    20 yıl önce açıldı
    Kappa ne demek
    10 yıl önce açıldı
    I'd ne demek?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.