Şimdi Ara

Feci patladım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Hemen konuya geçiyorum.

12.10.2024 tarihinde Comnet şirketine geçiş yapmıştım. Sonra biliyorsunuz adamlar kapatıp gittiler. Şuan tam olarak 2 ayım dolmuş durumda. Farklı bir iss'ye geçiş yapmak istiyorum ancak hepsi bana minimum 3 ay limitinden söz ediyorlar. Ne kadar dil döksemde, adamlar kapattı gitti bu ayrı bir durum vs vs söylensem de sonuç ne yazık ki değişmedi.

Uzaktan çalışıyorum ve internet kısacası benim her şeyim. Mobil erişim noktasındaki geçişme maalesef tempoma yetişemiyor ve şuan çok kötü gidiyor dolayısıyla.

Bana ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Baska bir firmadan yeni abonelik basvurusu yaptınız mı?

• İşleriniz için kullanıyorsanız bir altyapı sorgulaması yapın. Eğer adresinizde boş port var yazıyorsa başka bir firmadan sıfırdan kurulum yaptırın.

Ancak forumda gördüm birkaç arkadaşın 90 gün süresi dolmadan da geçişi sağlanmış. Garip bir durum işiniz rast gitsin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe R.A. -- 12 Aralık 2024; 17:39:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK Comnet olayı için 3 ay kuralını kaldırmış. İstenilen firmaya geçiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 12 Aralık 2024; 19:38:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıymetli dostlar öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim. 90 gün kuralının kaldırıldığını duymadan önce ben Türknet ile yeni abone olarak anlaşmaya vardım. Şansıma da 90 gün kuralı kaldırıldı aynı zamanda. Sağlık olsun diyelim Türkneti 2 ay ücretsiz 1 ay ücretli olacak şekilde kullanıp eğer memnun kalmazsam biricik canım Gıbırnet'e tekrar geçiş yapacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.