Şimdi Ara

FED EX+PLAYASİA(Bİ GARİPLİK VAR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SONY_55

Peki arkadaşlar fedexsiz aldığımız zaman ne ilen geliyor buraya ve kaç günde geliyor..

kaybolabilir 10 gunde gelebilir 30 gunde de gelibilir ve de uyduruk bir pakette geliyor siparisin zarar da gorebilir secim senin

ptt ile economi seklinde geliyor

bir de ems var o da fedex e gore az daa ucuz ama 3 ile 5 gun arasi geliyor

ve de ups var en pahalisi o da fedex ile ayni zamanda getiriyor bu yuzden onlara diyyorum hic kimse ups secmez

• bende dün akçam Dual Shock 3 + Unreal Tournament III siparişi verdim sabah baktım hemen yollamışlar, ekonomik box ı seçtim daha önceden fedexle alıyordum bide böyle deneyelim bakalım inşallah haftaya elimde olur.
  • arkadaşlar UPS ile alın 49 dolar ödeyin 1-2 days içinde gelsin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 17 Aralık 2007; 20:44:20 >
  • ya fedexle 3 yada 4 oyun alsak sorun olurmu sanki olmazmış gibi geliyor bana ya hem bayram da war gümrükte sorun olmaz ki zaten fedexdekiler genelde gümrüge takılmıor
  • ben cod 4 aldım playasia'dan en son olarak;
    6. gün geldi oyun...
    şans mıdır bilmem ama çok memnun kalmıştım...
    tabiiki air booble; yani en ucuz seçenek ile!
  • 6 günde baya iyi gelmiş. fedex e 29 dolar veriyosun 3 günde normal postaya 3 dolar veriyosun 6 günde getiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

6 günde baya iyi gelmiş. fedex e 29 dolar veriyosun 3 günde normal postaya 3 dolar veriyosun 6 günde getiriyor.

Bence o arakdaş çok şanslı . Ben COD4 için 11 gündür bekliyorum
  • Ben geçen sene yılbaşında verdiğim siparişi tam 22 gün bekledim en sonunda PTT ye gittim , siparişimi kayıt altına almayı unuttukları için dağıtıma vermemişler asiadan 10 günde gelen paket bi 10 günde PTT de boş boş beklemiş bi daha fed ex kulanırm artk..........
  • bende 7 aralık ta COD4 siparişi verdim benimde 11. gün bugünn :) sabır sabır ya sabır ... ahahah
    quote:

Orjinalden alıntı: NumanB

quote:

6 günde baya iyi gelmiş. fedex e 29 dolar veriyosun 3 günde normal postaya 3 dolar veriyosun 6 günde getiriyor.

• Ben 46 günde gelen paket bilirim

Kaybolmada kaybolmuyor, geliyor ama nezaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: greyhound

bende 7 aralık ta COD4 siparişi verdim benimde 11. gün bugünn :) sabır sabır ya sabır ... ahahah
    quote:

Orjinalden alıntı: NumanB

quote:

Aynı gün sipariş etmişiz greyhound ... aynı oyunlar hatta

bende birde Eye o Judgement var ama pakette ... istanbul gibi merkezi yerede 11 günde gelmiyorsa zaten diyecek söz yok ...

Bir dahaki sefere fedex

• Arkdaşlar burda ne yazıyor....
    quote:

Please note that this indicator may fluctuate for regular stocked items. It may occur that an item was marked as reserved earlier but has sold in the meantime, leading to a change of displayed status. However, we are sending out orders on a first-come first-serve basis.
  • quote:

Arkdaşlar burda ne yazıyor....
    quote:

Please note that this indicator may fluctuate for regular stocked items. It may occur that an item was marked as reserved earlier but has sold in the meantime, leading to a change of displayed status. However, we are sending out orders on a first-come first-serve basis.

senınle alakalı degıl,

urun stokta olup olmadıgını, yoksa nasıl sırayla gonderıldıgını soyluyor, senın sıparıs su anda stokta... GT5 degıl mı?
  • quote:

quote:

Lütfen unutmayın ki bu gösterge düzenli stok ürünlerinde değişiklik gösterebilir . ...................................... . Siparişler ilk gelen alır (kapanın elinde kalır)mantığında çalışıyormuş .

çevirmeyede çok gerek yok ilk ve son cümle yeter zaten , KFY ninde dediği gibi ürün stokta ise gerek yok bu cümleye .

ben ürünü sipariş ettikten 2 3 saat sonra shipped olmuştu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumanB -- 18 Aralık 2007; 13:24:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KFY96

quote:

quote:

senınle alakalı degıl,

urun stokta olup olmadıgını, yoksa nasıl sırayla gonderıldıgını soyluyor, senın sıparıs su anda stokta... GT5 degıl mı?

Evet dostum gt5.Yani oyunu daha göndermemişler..
    Hocam sağolasın yarıdmın için..

• gondermıs olmalı lazım,

order status da ne yazıyor?

"received" , "preparing" ya da "shipped"?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KFY96

gondermıs olmalı lazım,

order status da ne yazıyor?

"received" , "preparing" ya da "shipped"?

Preparing order
    böyle yazıyor
  • daha gonderılmemıs, urun hazırlanıyor demek o... Bugun yola cıkar...
  • GT5 çince ve japonca değilmi arkadaşlar ? ingilizcesi varmı play-asia da veya piyasada ??
  • yaw bende 13 aralıkta verdım hala belıyorum air buble la
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.