Şimdi Ara

fedex gümrük (lütfen yardım gümrüğe mi takıldım ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    05:22
    Teslim istisna
    İSTANBUL TR
    Istasyonunda Paketi, kurye sevkinden sonra geldi
    17:20
    Yerel FedEx tesisinde
    İSTANBUL TR
    05:19
    Uluslararası gönderi açıklaması - İthalat
    İSTANBUL TR
    05:18
    Transit olarak
    İSTANBUL TR
    Temizlenmesi için mevcut Paket
    05:14
    Hedef tür tesiste
    İSTANBUL TR

şu anda ne yapmam lazım ??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fedex Uluslararası Gönderi Serbest Bırakma: Gümrüğe Takılıp Takılmadığınızı Anlama

Uluslararası bir gönderi beklerken "uluslararası gönderi serbest bırakma" mesajını almanız, gönderinizin gümrükte tutulduğu anlamına gelebilir. Gümrüğe takılıp takılmadığınızı anlamak için aşağıdaki adımları izleyin:

• Fedex'in Gönderi Takip Sistemini Kontrol Edin: Gönderinizin durumunu https://www.fedex.com/tr-tr/home.html adresinden takip edin. "Serbest bırakma bekleniyor" ifadesini görürseniz, gönderiniz gümrükte beklemektedir.
    • Gümrük Vergisi Ödenip Ödenmediğini Kontrol Edin: Gümrük vergisi olmayan gönderiler doğrudan serbest bırakılır. Ancak belirli bir değerin üzerindeki gönderiler için gümrük vergisi ödenmesi gerekebilir. Fedex'ten gümrük vergisiyle ilgili bir fatura alıp almadığınızı kontrol edin.
    • Fedex ile İletişime Geçin: Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala gönderinizin durumundan emin değilseniz, Fedex'in müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

"Uluslararası Gönderi Serbest Bırakma" Ne Demektir?

Uluslararası gönderi serbest bırakma, gümrük işlemlerinin tamamlanarak gönderinin alıcıya teslim edilmeye hazır olduğu anlamına gelir. Gümrük işlemleri, ithal edilen mallar için vergi ve vergilerin ödenmesini ve diğer yasal gerekliliklerin karşılanmasını içerir.

Gönderiniz Gümrüğe Takılırsa Ne Yapmalısınız?

Gönderiniz gümrüğe takılırsa, serbest bırakılması için gümrük vergilerini ve diğer ücretleri ödemeniz gerekebilir. Fedex veya gümrük yetkilileri ile iletişime geçerek ne kadar ödemeniz gerektiğini ve ödeme yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Ödemeyi yaptıktan sonra gönderiniz serbest bırakılacak ve size teslim edilecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şimdi ne yapmam lazım
     fedex gümrük (lütfen yardım gümrüğe mi takıldım ?)
  • bende aldım 2 kez uluslar arası gönderi ithalat serbest bırakma yazmıştı kesin bilgi için fedexi ararsın yarın 4440606 bu arada paket tutarı ne kadardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahin Görünümlü Doğan

bende aldım 2 kez uluslar arası gönderi ithalat serbest bırakma yazmıştı kesin bilgi için fedexi ararsın yarın 4440606 bu arada paket tutarı ne kadardı

100.4 $ lık kıyafet almıştım. 75 euro 105 dolar yapıyor şu an. gümrükten geçmiş olması lazım ama neden Delivery exception (teslim istisna) yazdı anlamadım. sizinkinde öyle yazınca herhangi bir problem oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebay.abd

quote:

Orijinalden alıntı: Şahin Görünümlü Doğan

bende aldım 2 kez uluslar arası gönderi ithalat serbest bırakma yazmıştı kesin bilgi için fedexi ararsın yarın 4440606 bu arada paket tutarı ne kadardı

100.4 $ lık kıyafet almıştım. 75 euro 105 dolar yapıyor şu an. gümrükten geçmiş olması lazım ama neden Delivery exception (teslim istisna) yazdı anlamadım. sizinkinde öyle yazınca herhangi bir problem oldu mu ?

bendede öyle yazmıştı fedexi aradım paketiniz mng kargoya teslim edildi yarın sizde demişti sen bi ara yarın yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah bakalım yarın bi ararım umarım bi problem çıkarmazlar. tşk bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.