Şimdi Ara

Fedora 3 64 bit Kurulum Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Bilgisayarıma Fedora 3 64 bit dvd versiyonunu indirdim. dvd ye yazdım. Herşey güzel.
    Sonra bilgisayarı yeniden başlattım dvd ile boot ettim gene herşey güzel.
    gel gelelim karşıma bi ekran çıkarttı ve bana dedi ki linux u kuracağın kaynak sürücü hangisi?
    Ben de doğal olarak Ordaki seçeneklerden Local CDROM seçeneğini seçtim. Fakat bana demez mi seçtiğin sürücüde
    Fedora Core3 ile ilgili bişeye rastlanmadı diye. Fıttırdım. Ordaki diğer seçenekleri de seçtim ama bi işe yaramadı.

Acaba benim bilmediğim bişeyler mi var. Lütfen bana bu konuda yardımcı olun. Kurayım şunu.
    (Not iso dosyasını Nero ile DVD ye yazdım. Sonra belki olur diye RecordNow programıyla yazdım. İki tane HDD var. Biri SATA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkamcankaya -- 30 Aralık 2004, 19:04:44 >

• Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Kaç gündür şunun inmesini bekliyodum. İndi bu sefer de yukarda anlattığım problemle karşılaşıyorum. Lütfen bilen birileri çıksın. Kurmak istiyorum şu meredi.
  • iso dosyası fake olabilir
  • Kendi yansılarından indirdim. Fake olması imkansız gibi bişey....
  • peki kurulum öncesi bir test var, cd içeriğini kontrol ediyor onu yaptınız mı?
  • Yok öyle bişey yapmadım. Aslında karşıma öyle bi seçenek de çıkmadı. Bi bakayım
  • öncelikle donanımınız 64 bit mi?
    siz fedoranın DVD sürümünü indirdim ve yazdım sonra kurulum seçeneğini CDROM yaptım diyorsunuz.DVD formatında yazılanı CDROM olarak okuyamazsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.