Şimdi Ara

Feederler Lig Çıkartmıyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunsandroses18

3 sayfa run tamamlamak kaç ip ister tahminen ?

3. sayfa rünü satın almakla beraber 11 k.ama sayfan varsa sayfanın içini doldurmak 5-6 k civarı
  • tier 2 rünlerle ranked girersen teemo mid yaparsan sonuç bu olur
  • baltacılar burda yine..
  • Arkadaşlar derdim neden boyle oldugu degil tekrar soyluyorum tavsiye verin vermeyen baltalamasın gerek yok post kasacam diye boş boş konuşmanın .
  • 1-) Rünlerin tam değil rünlerini tamamlayıp girmeliydin. Sezon 3'ün sonu yaklaşıyor muhtemelen orada kalırsın gibi. Gelecek sezon rünlerini tamamlayıp gir. Bu şekilde hem kendi oyununu hem de başkalarının oyununu rezil etmemiş olursun.
    2-) Her koridor için en az beş şampiyonda iyi oynarsan senin için iyi olacaktır. Neresi kalırsa orada oynayabilmelisin.
    3-) Farmın çok ama çok az. 31 dakika süren bir oyunda 100 farma ulaşamamışsın. Bunu geliştirmen lazım bir şekilde.
    4-) Kendinle çelişmişsin. Feederlar lig çıkartmıyor demişsin bende iyi olmadığımı biliyorum demişsin. İyi olmadığın için çıkamıyorsun zaten sorun orada işte. Belki de başkaları senin yüzünden çıkamıyordur ha? Daha fazla normal oyun oynayıp kendini geliştirmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 14 Eylül 2013; 21:57:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

O ss koyduğun oyun 31 dk sürmüş ve 100 Farm bile yapamamışsın speller op zaten hem de mid gitmişsin teemoyla sen rankeda adım atma bence

Kardeş ne yapmayacagımı soyleme ne yapacagımı soyle onun dışında post kasmaya hacet yok

buildlerin op. tavsiyem 1 ay boyunca stream izlemek işkence gibi gelicek ama bişiler öğrenirsin
  • Feeder olayı sadece bir bahane önceden oyuna ilk başladıgım zamanlar bende bronz düşmüştüm ve bende feederler yüzünden diyordum ama şimdi anladım ki öyle degil miş oyunu gerçekten ögrenince cok rahat taşıyabiliyorsun
  • Merhaba, lolkingden profiline baktım ve hiçbi oyunda 100+ farm yapamadığını gördüm. umarım bronz5e düşersin, hayırlı akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

Merhaba, lolkingden profiline baktım ve hiçbi oyunda 100+ farm yapamadığını gördüm. umarım bronz5e düşersin, hayırlı akşamlar.

sen dk başı 15 yapıyosun
  • Dostum feeder olayını çok abartmışsın ben yaklasık 1500 normal oyun sonrası ranked başladım ve şu an gold4deyim gold3e tam 4 kere çıktım tekrar düştüm demekki benim şimdilik sınırım gold4 bekliyorum mesela normal oyun atıp yeni şampiyonlar alıyorum şimdi yeni rüne sayfaları alıcam ve sezon4'te yepyeni bi başlangıç yapıcam öncelikle teknik ve tecrübe kazanmalısın item buildden tut koridorda duruşuna kadar tecrübe çok önemli daha çok yolun var hemen platin olmayı planlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davy_JonesSs -- 14 Eylül 2013; 22:07:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

quote:

Merhaba, lolkingden profiline baktım ve hiçbi oyunda 100+ farm yapamadığını gördüm. umarım bronz5e düşersin, hayırlı akşamlar.

sen dk başı 15 yapıyosun

Aynen qnq
  • quote:

Post kasma eleman . Sana burda gerek yok
  • Graves BotRK oldu...

Teemo'ya ben as bot birde Nashor alırım, geri kalan her şey için mastercard.
    Bence doğru gitmişsin. maske falan core item diyolla.
  • Elon zaten düşük ölümüne ranked gir sezon bitene kadar. Belki şansın yaver gider. Yeni sezonda da hero yerine rünlere ağırlık verip, normal oyun oyna ve last hit ve farmını geliştir. Eğer yeni sezonda bronzda takılırsan çıkman daha zor olur.
  • quote:

quote:

yalnız post kasmak değil o. 100 den fazla farm yapamamışsın ne bekliyosun gold olmayı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

quote:

quote:

yalnız post kasmak değil o. 100 den fazla farm yapamamışsın ne bekliyosun gold olmayı mı?

Danışıklısıda çıktı ...

Düşünceleriniz için teşekkür ederim . Uzatmaya gerek yok
  • İzlenimlerime göre sende pek iyi değilsin dostum teemosun 31 dk süren maçta 99 farm nedir ya

200 u aşkın farm yapman gerekirdi

Teemoya gezgin çizmesimi

Bismillah

ÇOK EKSİĞİN VAR NORMAL GAME AT

Yanlışlarını listeliyorum
    -Farm
    -Bot
    - Summoner spellsler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 14 Eylül 2013; 22:52:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam dikkate alacagım

@gmtalha_44
  • quote:

Teşekkür ederim hocam dikkate alacagım

@gmtalha_44

Dostum dur sana yardimci olacağım

Oncelikle sıkıntin farm last hit yapmaya çalış bu farm olayi teemo için çok kolaydir farmin 15-16 da 100 olmaso gerek ben 11 de 100 yapıyorum.

Gezgin çizmesi değil sihirbaz papuclari çıkman gerekirdi

Gelelim Summoner spellsler icin sıçra bariyer koyman gerekirdi

Ilk olarak iitemin dorans ring olsun ilk basende nashorun dişi başla

Ilk skill q aç early gamede işine çok yarayacak adami dürtmelisin sürekli q skili ile şunu unutmaki e skili teemonun en önemli skillerindendir ilk e fulle

Teemonun en can alıcı noktasina gelelim mantarlar senin en önemli silahın mantarlarino sürekli adamlarin güzergahina koymaya çalış
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.