Şimdi Ara

Feederler Lig Çıkartmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi degilim oyunda hatalarım olabilir yardımcı olursanız sevinirim ..

Ancak boyle tipler yuzunden kume dusmekten korkar oldum ranked girmekten korkuyorum ..

Ne yapmalıyım Allahını seven yardım etsin ..

NOT : Dediğim gibi oyunda iyi değilim pek. Önerilerinizi zevkle kabul ederim .

• nick boşa saklamışsın
  • bak kendin ağzın ile söylüyorsun iyi değilim diye neden rank giriyorsun. biraz normal oyunlarda deneyim kazanıp rank girdiğin zaman oyunu daha iyi ve deneyim ile oyuna başlayacaksın kazanman için 1 adım önde olacaksın. belkide takımını taşıyacaksın.
  • olsun usta. yardımcı olmak isteyenlerle gorusurum zaten .. DHde de var Her konuya atlayıp laf koyma cabasında olanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

bak kendin ağzın ile söylüyorsun iyi değilim diye neden rank giriyorsun. biraz normal oyunlarda deneyim kazanıp rank girdiğin zaman oyunu daha iyi ve deneyim ile oyuna başlayacaksın kazanman için 1 adım önde olacaksın. belkide takımını taşıyacaksın.

Şu anda o düşüncedeyim usta zaten . Tecrübe icin oynuyorum Tavsiyen için teşekkürler
  • O ss koyduğun oyun 31 dk sürmüş ve 100 Farm bile yapamamışsın speller op zaten hem de mid gitmişsin teemoyla sen rankeda adım atma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

O ss koyduğun oyun 31 dk sürmüş ve 100 Farm bile yapamamışsın speller op zaten hem de mid gitmişsin teemoyla sen rankeda adım atma bence

Kardeş ne yapmayacagımı soyleme ne yapacagımı soyle onun dışında post kasmaya hacet yok
  • Run tamamlamadan gir. Sonra "feeder var .s.s" yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunsandroses18

quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

O ss koyduğun oyun 31 dk sürmüş ve 100 Farm bile yapamamışsın speller op zaten hem de mid gitmişsin teemoyla sen rankeda adım atma bence

Kardeş ne yapmayacagımı soyleme ne yapacagımı soyle onun dışında post kasmaya hacet yok

Yapacağın şey rankeddan uzak durmak

• Bana ilk kez söylediklerinde kızmıştım ama...Hakediyorsun !
  • İnternet yavaş olduğundan editlemeyi beklemedim ilk mesajı. Rünlerini tamamla. Bu çok önemli. Yaklaşık 3-4 rün sayfan olsun. Adc & Apc & Jungler & Support en basitinden. Ben 750 normal win sonrasında ranked'a başladım. Tecrübeler daha önemli rünlerden tabii. Bence en az 300 win yapıp öyle adımını at büyük dünyaya :)
  • kızmıyorum usta. Ben kabul ediyorum zaten seviyemi iyi de biliyorum onda sıkıntı yok. Konuyu açma sebebim çok havada zaten farkettiysen bi yandan da tavsiyeler istiyorum anlayacagın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

İnternet yavaş olduğundan editlemeyi beklemedim ilk mesajı. Rünlerini tamamla. Bu çok önemli. Yaklaşık 3-4 rün sayfan olsun. Adc & Apc & Jungler & Support en basitinden. Ben 750 normal win sonrasında ranked'a başladım. Tecrübeler daha önemli rünlerden tabii. Bence en az 300 win yapıp öyle adımını at büyük dünyaya :)

Zaten sezon 4 başlayacak o kadar çekinmeli miyim bu surecte rankedden??
  • Bakmadim ama runlerin tam degilse sakin ranked girme sonra bronzedan nasil cikarim konusu acilmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: Deimos.

Bakmadim ama runlerin tam degilse sakin ranked girme sonra bronzedan nasil cikarim konusu acilmasin

eyvallah
  • Sırf runelarına bakarak bile ranked girmemen gerektiğini rahatlıkla söyleyebilirim.
  • HellRazor H kullanıcısına yanıt
    3 sayfa run tamamlamak kaç ip ister tahminen ?
  • Yardım etme amaçlı bilgiler vereceğim sana . herolarını ve rünlerini yaz yeterli.
  • Sende iyi değilsinki millete laf atıyosun karşm.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.