Şimdi Ara

Feederler Lig Çıkartmıyor.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gunsandroses18

Arkadaşlar derdim neden boyle oldugu degil tekrar soyluyorum tavsiye verin vermeyen baltalamasın gerek yok post kasacam diye boş boş konuşmanın .

vaktin varsa holthoth adlı bir türk oyuncu a-z bütün şampiyonları oynamaya başladı belki en iyisi değil ama en azından türkçe yayın yapıyor.
    ne yapman gerektiğini hangi itemleri çıkman gerektiğini falan görürsün.
    http://www.twitch.tv/holythoth

• MrVayne kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadasım izleyeceğim
  • öncelikle başlığı değiştir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

1-) Rünlerin tam değil rünlerini tamamlayıp girmeliydin. Sezon 3'ün sonu yaklaşıyor muhtemelen orada kalırsın gibi. Gelecek sezon rünlerini tamamlayıp gir. Bu şekilde hem kendi oyununu hem de başkalarının oyununu rezil etmemiş olursun.
    2-) Her koridor için en az beş şampiyonda iyi oynarsan senin için iyi olacaktır. Neresi kalırsa orada oynayabilmelisin.
    3-) Farmın çok ama çok az. 31 dakika süren bir oyunda 100 farma ulaşamamışsın. Bunu geliştirmen lazım bir şekilde.
    4-) Kendinle çelişmişsin. Feederlar lig çıkartmıyor demişsin bende iyi olmadığımı biliyorum demişsin. İyi olmadığın için çıkamıyorsun zaten sorun orada işte. Belki de başkaları senin yüzünden çıkamıyordur ha? Daha fazla normal oyun oynayıp kendini geliştirmelisin.

+1 Adam Tavsiyenin dibini vermiş bir kulak ver.

• 1- runesuz girme
    2-bütün koridorlara hakim oluncaya kadar oyna
    3- teemoyla yaptıgın farm çok az (midde bide)
    4-feederlarla lig çıkılmıyor diyorsunda seninde hataların bol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunsandroses18

kızmıyorum usta. Ben kabul ediyorum zaten seviyemi iyi de biliyorum onda sıkıntı yok. Konuyu açma sebebim çok havada zaten farkettiysen bi yandan da tavsiyeler istiyorum anlayacagın

Ranked soloq için tavsiyeler yazan bir site vardı yabancı fakat ismini hatırlayamıyorum işi yaramaz fakat yinede öyle yerlere bakabilirsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.