arkadaşlar öndeki büyük fan çok tozlandı birtürlü açamıyorum açmanın bi yolu var mı??
Ön kapak açılır
Ama dikkat etmen gereken bir husus var ön kapağı çok kuvvetli çekeceksin yoksa açılmaz
Gerisini halledersin
Ön kapak açılıyor yani dert etme orasını sen biraz kuvvetli çek
zorladım baya olmadı şimdi ya Allah dedim çektim geldi :D eyvallah saolasın
aslında zorda olsa war yan kapakları aç sağlı sollu üçer den altı tane diş war bir pense yardımıyla dişleri nazikçe sık ve ileri it (tabi hepsini teker teker yapıyosun ) bu arada anakarta takılan kabloları çıkarmayı unutma yapamazsan bi kaç güne resimli olarak gösterebilirim .selamlar...
quote:
Orjinalden alıntı: karahisar
aslında zorda olsa war yan kapakları aç sağlı sollu üçer den altı tane diş war bir pense yardımıyla dişleri nazikçe sık ve ileri it (tabi hepsini teker teker yapıyosun ) bu arada anakarta takılan kabloları çıkarmayı unutma yapamazsan bi kaç güne resimli olarak gösterebilirim .selamlar...
eyvallah saolasın zorladım baya çıktı sonunda
caporzo aynı kasadan bendede var nasıl actınız anlamadım assagıda bosluk var fanın yanı tabanda oradan mı cektınız ? bırde benım ondekı fan yalpalayarak donuyor onu duzeltebıldınız mı ? takarken takmak kolay mu ?
quote:
Orjinalden alıntı: Mortal_Abas
caporzo aynı kasadan bendede var nasıl actınız anlamadım assagıda bosluk var fanın yanı tabanda oradan mı cektınız ? bırde benım ondekı fan yalpalayarak donuyor onu duzeltebıldınız mı ? takarken takmak kolay mu ?
üst kısmı metal aksamdan şiddetli şekilde çekiyosun direk geliyo ama saglam çekmek gerek daha sonra aşagıdaki büyük fanın 4 tane tırnagı var onları açıp fana ulaşıyosun oldukça basit geri toplamak 20 sn almaz çıkarırken kuvvet gerektiriyo sadece. fan bende de yalpalıyo 3 arkadaşımda daha var aynı kasadan onlardada yalpalıyo