Şimdi Ara

feel hurricane 1 yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öndeki büyük fan çok tozlandı birtürlü açamıyorum açmanın bi yolu var mı??

• Ön kapak açılır

Ama dikkat etmen gereken bir husus var ön kapağı çok kuvvetli çekeceksin yoksa açılmaz

Gerisini halledersin

Ön kapak açılıyor yani dert etme orasını sen biraz kuvvetli çek
  • zorladım baya olmadı şimdi ya Allah dedim çektim geldi :D eyvallah saolasın
  • aslında zorda olsa war yan kapakları aç sağlı sollu üçer den altı tane diş war bir pense yardımıyla dişleri nazikçe sık ve ileri it (tabi hepsini teker teker yapıyosun ) bu arada anakarta takılan kabloları çıkarmayı unutma yapamazsan bi kaç güne resimli olarak gösterebilirim .selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karahisar

aslında zorda olsa war yan kapakları aç sağlı sollu üçer den altı tane diş war bir pense yardımıyla dişleri nazikçe sık ve ileri it (tabi hepsini teker teker yapıyosun ) bu arada anakarta takılan kabloları çıkarmayı unutma yapamazsan bi kaç güne resimli olarak gösterebilirim .selamlar...

eyvallah saolasın zorladım baya çıktı sonunda
  • caporzo aynı kasadan bendede var nasıl actınız anlamadım assagıda bosluk var fanın yanı tabanda oradan mı cektınız ? bırde benım ondekı fan yalpalayarak donuyor onu duzeltebıldınız mı ? takarken takmak kolay mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mortal_Abas

caporzo aynı kasadan bendede var nasıl actınız anlamadım assagıda bosluk var fanın yanı tabanda oradan mı cektınız ? bırde benım ondekı fan yalpalayarak donuyor onu duzeltebıldınız mı ? takarken takmak kolay mu ?

üst kısmı metal aksamdan şiddetli şekilde çekiyosun direk geliyo ama saglam çekmek gerek daha sonra aşagıdaki büyük fanın 4 tane tırnagı var onları açıp fana ulaşıyosun oldukça basit geri toplamak 20 sn almaz çıkarırken kuvvet gerektiriyo sadece. fan bende de yalpalıyo 3 arkadaşımda daha var aynı kasadan onlardada yalpalıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.