Şimdi Ara

FEEL HURRİCANE 1E ALTERNATİF KASA VARMI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞUAN KULLAN DIĞIM FEEL HURRİCANE 1 KASADAN SIKILDIM VE DAHA GÖSTERİŞLİ MODA UYGUN ATX 120MİL KADAR KASA ARIYORUM BANA GÖRÜŞLERİNİZLE YARDIM EDERMİSİNİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nismogy -- 13 Temmuz 2006; 20:22:42 >

• Kendi kasanı kendi haya gücün ve zevkine göre mod lamayı düşündün mü?
  • düşündüm hocam ve bana daha büyük bir kasa lazım olduğunu anladım feel h1lerin arkasına sadece 1tane 120mm fan takılıyor ve boy olarak epeyi kısa ayrıca ekrean kartım sığmıyor kasaya!pcı-x e ekran kartı takınca ucuna mönütörün parçasını takamıyorsun!ben biraz uğraştım taktım ama olan mönütörün vga çıkışına oldu
  • En büyük hayalim;
    ilerde bir Tt Kandalf a sahip olmak.
    Çok çalışmam lazım. Çok

Tsunami de olur.....
  • dün bu konu ile ilgili epey yorum yapıldı ama COOLER MASTER CENTURİON 5 30-35 ytl daha ekle al hiç değilse canını sıkmaz adam gibi bir kasan olur
  • öyle bi kasa yok
  • bi dremel'le kesmeyi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Feel Hurricane 2 Kasa
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pek alakasız olacak ama yine feel'in meshcool modeli kasalar var bence modelleri sade ve çok güzel
  • ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: posıtıve

dün bu konu ile ilgili epey yorum yapıldı ama COOLER MASTER CENTURİON 5 30-35 ytl daha ekle al hiç değilse canını sıkmaz adam gibi bir kasan olur

Kesinikle doğru karar.
  • sağlam sade bi kasa istiyosan bi ta 250 al
    kullan ama mod içinse
    kandalf al ve içine istedigini sığdır
  • kasaların lordu tt armor ya da cm stacker bütün kasalara alternatif
  • Tavsiye edilecek tek bir mark var oda Thermaltake hem büyük hem geniş hemde karizmatik.
  • COOLER MASTER CENTURİON 5 pencereli modelini öneririm

(siyah parliement mavi olanı bence şık)
  • http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?brand=Recom&group=B%DDLG%DDSAYAR_KASA
    bu nasıl arkadaşlar bide bu kasa hakkında yorumlarınızı alalım
  • ev arkadasım kullanıyor.şekli gercekten müthiş fakat küçük..kasa içinde rahat hareket etmek zor..
  • arkadaşlar 2 msj üstte anlatılan kasalar bu işlere yeni başlayan arkadaşlarmızın ilgisini çekebilir ancak pc işlerine daldıkça o kasaları atacak yer arayacaksınız bilginiz olsun

http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?brand=Recom&group=B%DDLG%DDSAYAR_KASA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 14 Ağustos 2006; 1:38:14 >
  • Atacak yer arama olayıını biraz daha açarsan sevinirim. atacak yer arıcaksınız diyip nedenini söylememek iyi bi yonlendirme değil.
  • şöyle söyliyeyim o zaman, bu tür plastik içerikli jan janlı kasalar genellikle ucuz ve giriş seviyesi kasalardır pc işlerine henüz giren ve kaliteden çok show amacı güden kasalardır ancak pc müktelaları olarak dış görünüş önemlidir bunun yanında kalitede arıyoruz saç kalınlığı--boya kalitesi-işçiliği- kutu içeriği--aksesuarlar (psu varmı yokmu) ben sizlere cm centurion5 önerdim hatta eski kasamın resminide buraya koyayım

FEEL HURRİCANE 1E ALTERNATİF KASA VARMI??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.