Şimdi Ara

FEEL HURRICANE kasa resimleri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir karsılaştırma yapalım
    kasalar
    http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=VA4000BWS
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=KAS.AK112AOP03 (not aopen in camlı olanını hersaba katın )
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=KAS.AK112OEM63

saydıgım şıklar hangi kasa icin daha mantıklıdır ??
    1. ic hacim
    2. sıcaklıkları
    3.kullanışlıgı
    4.grontu
    5.psu(istege gore)

• bu neonları en uygun nerdne alıyoruz arkadaşlar ne kadar fiyatları
  • arkadaşlar kasayı ankara da demo bilgisayardan aldım. www.demo.com.tr
    neon ışıklar mavi bilgisayar da ikilisi takım halinde 13-14-usd civarında sese duyarlı neon lambaların PCI slotuna takılan bracketi var. Bu bracket sayesinde sese duyarlılığı ayarlayabiliyorsun. istersen ışıkları komple düğmesinden kapatabiliyorsun bu fiyata oldukça fonksiyonel. 4 pin psu kaynağından elektrik alıyor.... ayrıca ankarada fireball bilgisayarda da sağlam kasa aydınlatma ürünleri var...

http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?Group_ID=Overclock_KasaM

• quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

bu kasa aopen lardan küçük

YUH DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM HYDRA....

BENİM ESKİ KASAM AOPEN Dİ... ŞİMDİ FEELHURRİCANE SİYAH KULLANIYORUM BU ÇOK DAHA BÜYÜK...

HATTA BENİM ESKİ KASAYA SOĞUTUCU BLOK SIĞMAMIŞTI BUNA SIĞDI...
  • kasa gerçekten güzel geçen emmimde aldı baya iyi kasa geniş +oldukça sessiz siyah renkte ve neonlar çok iyi fan ayar controller i var sağ tarafta onu elleyince neonların parlaklığıda deişiyo ben tavsiye ediyorum feel ı
  • alacam abi tamadır kafaya koydum
    ama biraz bekleyecek
    yaza doğru iki üç ay sonra
    para bitti lan bende
    her türlü uv ışık falan var bi kasa eksik
    daha da neon alacam yani onlar daha parlak yaw ben niye uv aldım ki

bu demo da online alışveriş yapan var mı lan güvenilirse burdan alırım ben
  • Dostum ben Demo ya gittiğimde online alışveriş yapmadıklarını veya bir sorun olduğunu söylemişlerdi. Telefon açıp teyit et istersen zira hatırlamıyorum...
  • Bir resim daha.....

• Hocam hakikaten o kasanin ici ne öyle. tamam kasan iyi hos da biraz toparlayiver. O kablolari falan bagla gizle bi yerlere. Hem bu sadece göz zevki icin degil isi meselesi icinde etkili olur ve performasi az da olsa etkiler.
  • hocam o gördüğün kasa o halde darmadağınıkken ısı 35 C . Toplasak kim bilir kaç derece olacak...
    Şaka bir yana haklısın dostum. Ama olmuyor işte topluyorum iki gün sonra komple ya boardu söküyorum, ya işlemci fanına bir şey yapıyorum derken kablo mablo düzeni kalmıyor. Ahhh kurcalma alışkanlığımdan bir kurtulsam şu kasayı bak nasıl derli toplu yapacağım o kabloları toplyacağım ama olmuyor işte... Sende haklısın...
  • alex şu kasanın kapağının içinin fotorafını da çekip koysana buraya siyahla bi karşılaştırma yapacam da
  • ürün aynı sadece renk farkı var resimle olacak iş değil yakından bakmalısınız, ancak Aerocool marka kasalar bu kasalara benzetilmiş, psu olmadan satılıyor ve arkada egzoz fan görevi gören yerde 120 like yerine 80 lik fan yeri var fan bile yok o yüzden alırken dikkat edin
  • Orijinal dizayn aerocool'a aittir,feeller taklid sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

ancak Aerocool marka kasalar bu kasalara benzetilmiş
  • chembro gaming bomb bundan kat be kat daha güzel bu ne ya

ayrıca psu kötüyse değmez
  • evet buların psu çok dandikmiş.
  • en azından 25$+kdv ye alınan kasların psu larından daha iyi.
  • psu önemli deği ki ya o kadar
    burdaki kaç kişi psusunu yakmış şimdiye kadar
    çalıştırsın yeter kardeşim benimkinden iyidir içi bomboş yaw
  • Demo Bilgisayarda Feel Hurricane (Gümüş) ve PSU'suz ==> 59$ + KDV
    Acaba bu firmaya güvenilir mi?? Sitesinde online satışlar açık görünüyor. Sorun olduğuna emin misiniz???
  • dostum ben internetten sipariş vermek istedim. Bana sitemizde problem var dediler. Bilemiyorum en güzeli firmaya telefon açıp sorman olacak sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.