Şimdi Ara

Feel Hurricane Mod Sticker Çalışması Resimler Güncellendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
22.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim çok güzel olmuş eline sağlık yanlız ben neon ve uv neonların bide sese duyarlı neonların ne renk olduğunu merak ediorum saygılar çok hoş olmş tekrardan bide kaçtane neon kullandın
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

quote:

Orjinalden alıntı: baho8282

mod guzel olmus eline saglik. o yandaki sticker kaca mal oldu.

Sticker bir arkadaş reklamcı o yüzden o yüzden para vermedim ama 25 ytl yte felan mal oluyor yorumun için tşk ederim adamım

tamam bı reklamcı turuna cıkayım bende teşekkür ederim.
  • İlk önce tşk ederim kasa içinde 4 adet uv neon zaten tek renk olur uv ler yani mor sese duyarlı ccfl neon ise kırmızı renk kullandım iki tane 31 cm ok
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

quote:

mod guzel olmus eline saglik. o yandaki sticker kaca mal oldu.

Sticker bir arkadaş reklamcı o yüzden o yüzden para vermedim ama 25 ytl yte felan mal oluyor yorumun için tşk ederim adamım

tamam bı reklamcı turuna cıkayım bende teşekkür ederim.

O zaman şimdiden kolay gelsin sana

• Gerçekten güzel olmus Ellerine sağlık
  • Tşk ederim dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: HoBo`

Gerçekten güzel olmus Ellerine sağlık
  • GÜZEL OLMUŞ BENDE YENİ PC TOPLUCAM MOD İÇİN YARDIM İSTİYORUM ALACAĞIM KASA =A Open NOUVEAU ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAGE.PKCN

GÜZEL OLMUŞ BENDE YENİ PC TOPLUCAM MOD İÇİN YARDIM İSTİYORUM ALACAĞIM KASA =A Open NOUVEAU ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Bence daha güzel seçmelisin iç hacmi büyük olmasına dikkat et armor veya stacker kasalar gibi tşk ederim
  • çok çok güzel çalışma çok orjinal olmuş herkesin yapabileceği türden bir feel mod olmamış tebrik ederim kardeşim seni
  • yaklaşık 9-10 aylık konuyu hortlattın.
  • kasan çok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle kullan bu arada bir monitör değişimi var ortada heralde :D
  • aynı kasa bendede var degıstırmeyı dusunmuyorum cok orjınal ve gusel bı kasa,arkadasta ole bı mod yapmıskı resmen ınsanı gaza getırıyor,ozellıkle kasa ıcı
    elıne saglık
  • fena olmamış kasa modun fakat blueorb fx i önündeki fan kapatıyor pleki glass ı yuvalarından söküp tersine monte edersen eğer böylece cpu fanını ön plana çıkarmış olursun bununla beraber ekran kartına da ekstra soğutma sağlamış olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: october27

fena olmamış kasa modun fakat blueorb fx i önündeki fan kapatıyor pleki glass ı yuvalarından söküp tersine monte edersen eğer böylece cpu fanını ön plana çıkarmış olursun bununla beraber ekran kartına da ekstra soğutma sağlamış olursun.

Arkadaşlar bu kasayı satalı aylar yıllar oldu artık yeni kasa tt armor sitede var resimleri bi kaç ekleme yaptım yeniden güncelliyeceğim
  • güzel çalışma ellerine sağlık...
  • çok güsel olmuş kardeşim bütün bunlar bnm sene sonu yapacağıım moda zemin hazırlıyor : ))
  • quote:

Orjinalden alıntı: bibibi90

çok güsel olmuş kardeşim bütün bunlar bnm sene sonu yapacağıım moda zemin hazırlıyor : ))

Tşk ederim ewet bence iyi takip et daha iyi ve pro. yapan arkadaşlar var onlardan yardım alabilirsin
  • gercekten cok güzel olmuş emege saygı
  • Hakikaten Muhteşem Bir Çalışma Olmuş
  • arkadaşım işe sigara ile başlamışsın anlasışlan.güzel olmuş ellerine sağlık

Feel Hurricane Mod Sticker Çalışması Resimler Güncellendi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.