plexide yapılan işi göremedim ama neysebu arada ellerine sağlık!
SENIN KADAR CAMUR ATAN BIRI GÖRMEDIM YAW YAPMIS BEYENMIYOSAN YORUM BILE YAZMA YOK SU SÖLE OLMUS YOK BU BÖLE OLSUN COK PES OYNUYON GALIBA HARD FILAN SENIDE GÖRDUK NE IKIDE BIR CAMUR ATIYON
quote:
Orjinalden alıntı: djkika
çok çok güzel olmuş emmoo kardeş eline sağlık baktıkça insana ilham geliyo çok başarılı temiz bir çalışma
Teşekkür ederim kardeş yardımcı olabilirim sana oke
quote:
Orjinalden alıntı: 87akin-izmir
quote:
Orjinalden alıntı: ermanunal01
plexide yapılan işi göremedim ama neysebu arada ellerine sağlık!
SENIN KADAR CAMUR ATAN BIRI GÖRMEDIM YAW YAPMIS BEYENMIYOSAN YORUM BILE YAZMA YOK SU SÖLE OLMUS YOK BU BÖLE OLSUN COK PES OYNUYON GALIBA HARD FILAN SENIDE GÖRDUK NE IKIDE BIR CAMUR ATIYON
Arkadaşlar kavga etmeyin yaw
kavga etmıyorum senıde savunmuyorum sadece yaptıgı davranısı yuzune vurdum okadar
quote:
kavga etmıyorum senıde savunmuyorum sadece yaptıgı davranısı yuzune vurdum okadar
ok adamım o zaman sağol yinede
cıdden kasanı cok beyendım yaa kasanın ıcını uv turuncuyamı boyadın sen mor neon sarı gözukuyoo bende boyıcamda kırmızı mı daha ıyı gıder kararsızım ayrıca astar atmak sart sanırım bı astar ıkı boya bayada tutar yaa
harbi helal olsun kasanı cok beyndim icim gitti resmen :D ama harbiden cok güzel yapmıssın feel kasayı bnm eski pcde feel hurrıcane 2 ydi. cok güzel kasalar cok fanvar cok ses cıkarıyomu bari bnm eski kasadan öle bi ses cıkıyorduki bunuda merak ettim cıkıyomu die
quote:
cıdden kasanı cok beyendım yaa kasanın ıcını uv turuncuyamı boyadın sen mor neon sarı gözukuyoo bende boyıcamda kırmızı mı daha ıyı gıder kararsızım ayrıca astar atmak sart sanırım bı astar ıkı boya bayada tutar yaa
Adamım ben astar felan atmadım direk geçtim uğraşmadım fazla ama çok tuttu 30 ytl boyalar çok iyior 3 tüp gitti oraya
quote:
Orjinalden alıntı: sarisinan
harbi helal olsun kasanı cok beyndim icim gitti resmen :D ama harbiden cok güzel yapmıssın feel kasayı bnm eski pcde feel hurrıcane 2 ydi. cok güzel kasalar cok fanvar cok ses cıkarıyomu bari bnm eski kasadan öle bi ses cıkıyorduki bunuda merak ettim cıkıyomu die
Teşekkür edderim ilk önce ewet çıkıyor ama fan kontrol var ön tarafta sessiz ortamda fanları bazen kısmak zorunda kalabiliyorum
güzel olmus kardesim eline saglık
Teşekkür ederim arakdaşım
kasa çok güsel olmus usramm walla eline sağlık :) ama keşke bu yaptığın işlmelerii adım adım resimleseydin :( bisde bişiler kapardık :)
quote:
Orjinalden alıntı: aziz.alptekin
kasa çok güsel olmus usramm walla eline sağlık :) ama keşke bu yaptığın işlmelerii adım adım resimleseydin :( bisde bişiler kapardık :)
Kardeşim çok sağol sen yeterki iste biraz daha uğraşıyorum kasayla bitsin adım adım yayınlıcam fotoları merak etmeyin sticker yapıyorum kasanın yan bölümüne
pm atan visor
quote:
Orjinalden alıntı: visor
pm atan visor
Bu ne şimdi
arkadaşlar bu kardeşiminiz konusunu lütfen olur olmaz mesajlar ile kirletmiyelim....emmoo kardeşim seni tekrardan tebrik ederim...çok iyi bir iş çıkartmışsın valla.hele birde bu renk uyumu süper
quote:
Orjinalden alıntı: ermanunal01
arkadaşlar bu kardeşiminiz konusunu lütfen olur olmaz mesajlar ile kirletmiyelim....emmoo kardeşim seni tekrardan tebrik ederim...çok iyi bir iş çıkartmışsın valla.hele birde bu renk uyumu süper
Teşekkür ederim ermanunal01
hocam bu senin ilk modunsa, bundan sonra yapacaklarını düşünemiyorum. gerçekten çok hoş...
quote:
Orjinalden alıntı: aozer0085
hocam bu senin ilk modunsa, bundan sonra yapacaklarını düşünemiyorum. gerçekten çok hoş...
Teşekür sağolasın yorumun için ewet ilk çalışmam ama bitmeyecek ankaraya dükkan açmayı düşünüyorum zaten bilgisayarcıyım bu iş üzerinde duracağım çünki çok hoşuma giden bir şey yapması inan daha zevkli fikirlerim güzel olduğunu düşünüyorum ve yorumların %99 güzeldi armor soft modla tekrar aranıza döneceğim
walla hocam cidden hoş olmuş:) devamını bekleriz ilki buysa bende en yakın zamanda başlayayım şu mod işine