Şimdi Ara

Feel Hurricane Mod Sticker Çalışması Resimler Güncellendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
22.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 10 Şubat 2008; 11:54:32 >
  • Arkadaşlar video eklemek istiyorum ama youtube kaydetmiyor neden olabilir veya nereye kaydedebilirim başka bildiğiiniz bir site varmı
  • güzel bir çalışma olmuş arkadaşım eline sağlık feel 2 me bende birşeler yapmak istiyorum neler yapacagıma karar veremedim fikrini almak isterim ne dersin kasa sade
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knight_eagle

güzel bir çalışma olmuş arkadaşım eline sağlık feel 2 me bende birşeler yapmak istiyorum neler yapacagıma karar veremedim fikrini almak isterim ne dersin kasa sade

Arkadaşım ilk önce kasanın içindeki kablo vs. onları toplamakla başla derim sana daha sonra boyamalısın içini ve arka tarafı gri renk olması lazım kasanın orayı sitaha boya uv kullan derim sana daha alımlı duruyor ışıktan ve egsoz fanı ve yandaki yani kapaktaki 12 cm lik iki tane fan yuvası var feel 2 lerde oralarda uv 12 cm fan takarsan emin olki kasan çok deli ve dehşet durur
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

quote:

güzel bir çalışma olmuş arkadaşım eline sağlık feel 2 me bende birşeler yapmak istiyorum neler yapacagıma karar veremedim fikrini almak isterim ne dersin kasa sade

Arkadaşım ilk önce kasanın içindeki kablo vs. onları toplamakla başla derim sana daha sonra boyamalısın içini ve arka tarafı gri renk olması lazım kasanın orayı sitaha boya uv kullan derim sana daha alımlı duruyor ışıktan ve egsoz fanı ve yandaki yani kapaktaki 12 cm lik iki tane fan yuvası var feel 2 lerde oralarda uv 12 cm fan takarsan emin olki kasan çok deli ve dehşet durur

tavsiyelerini değerlendireceğim arkadaşım sağol uv boya kullanmayı düşünüyorum zaten siyah uv boya var mı ve siyah uv ısıgı nasıl yansıtacak siyah sonuçta renkleri soguracak.....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

quote:

tavsiyelerini değerlendireceğim arkadaşım sağol uv boya kullanmayı düşünüyorum zaten siyah uv boya var mı ve siyah uv ısıgı nasıl yansıtacak siyah sonuçta renkleri soguracak.....

Abi yok ya siyahın uv si nasıl olsun turuncu mavi yeşil ve mor var benim bildğim ama turuncu kullan derim sana

• hocam elıne saglık cok hos olmus helkı renkler bır bırını tamamlamıs...hayırlı olsun.. bısey sorjam sese duyarlı uw florasanı nerden buldum ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boksorburak -- 19 Şubat 2008; 18:29:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: boksorburak

hocam elıne saglık cok hos olmus helkı renkler bır bırını tamamlamıs...hayırlı olsun.. bısey sorjam sese duyarlı uw florasanı nerden buldum ????

Kardeş piyasada yok ben göremedim istersen 30 ytlye kırmızı veya üç renk olarak yollayabilirim markası cooler master sese duyarlıdır msn adresim emmoo14@hotmail.com
  • emre kardeşim bana gönderdiiğin tt iflash fanı aldım ve kasaya taktım görenin ağzı açık kaldı(bizim burada böyle bişey olmayınca:)) eyvallah kardeşim ayrıca emreyle alışveriş yapmak isteyenlere ben kardeşime kefilim...
  • güzel kasa güzel modifiye helal olsun yakışmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: tupacamaru

emre kardeşim bana gönderdiiğin tt iflash fanı aldım ve kasaya taktım görenin ağzı açık kaldı(bizim burada böyle bişey olmayınca:)) eyvallah kardeşim ayrıca emreyle alışveriş yapmak isteyenlere ben kardeşime kefilim...

Canım TAHSİN abim eyvallah inan gözlerimi doldurun bu mesajınla güle güle kullan çok teşekkür ederim biraz gürültülü bir fandır ama güzeldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

güzel kasa güzel modifiye helal olsun yakışmış

TEŞEKKÜR EDERİM
  • çok güzel olmuş kardeş bazılarına iyi örnek oluyosun....?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djkika

çok güzel olmuş kardeş bazılarına iyi örnek oluyosun....?

Çok teşekkür ederim kardeşim eyvallah
  • kardeşim kasan guzel ama biraz daha kabloları toplamaya çalış ozaman daha guzel olucaktır eminim
  • hangi kablodan bahsediyorsun arkadaşım ortada kablo namına bir şey yok şaşırdın sanırım
  • kardeş kasanın öntarafındaki fann etrafındaki plastik gri renkte olan onuda kızmızı ( kasanın içini boyadığın ) renkte yapsan dahamı iii durur diyorumm??
  • quote:

Orjinalden alıntı: corhi

kardeş kasanın öntarafındaki fann etrafındaki plastik gri renkte olan onuda kızmızı ( kasanın içini boyadığın ) renkte yapsan dahamı iii durur diyorumm??

Aslında olabilir bende düşündümde boyamak çok zor arkadaşım sabır isteyen bişi o yüzden elleyemedim korkuyorum sanırım
  • çok çok güzel olmuş emmoo kardeş eline sağlık baktıkça insana ilham geliyo çok başarılı temiz bir çalışma
  • quote:

Orjinalden alıntı: djkika

çok çok güzel olmuş emmoo kardeş eline sağlık baktıkça insana ilham geliyo çok başarılı temiz bir çalışma

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.