Şimdi Ara

Feel Hurricane Mod Sticker Çalışması Resimler Güncellendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
22.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok temiz bir iş çıkarmışsın,helal olsn arkadaşm,güle güle kullan
  • kardeş ellerine sağlık çok güzel olmuş

benim kasada aynısı ama modifiyesiz düz haliyle

nasıl bu hale getircem malzemeleri nerden bulcam maliyeti ne kadardır nerelerden bu malzemeleri temin edebilirim vs. bilmedigim için ugrasmıyorum...

ama hakaten çok mükemmel olmuş 1-2 ay sonra belki bende aynı bu şekil kasamı yapmaya başlarım...
    tabi bu konudada yardımcı olursan memnun olurum

wallaha hayran kaldım sayfadan çıkmak istemiyorum

• Öyle biraz zor bulursun kasayı komple alacaksın fanını alıp gerisini çöpe atacaksın aynı şekilde bulman imkansız
  • Dostum çok teşekkür ederim yorumların için tabiki yardımcı olurum ama benim tavsiyem bu kasaya modifiye yapma hurricane 2 al derim sana veya yan plexi büyültmen daha iyi sonuçlar çıkarır tam anlamıyla içi gözükmüyor feel hurricane kasa modelinde
  • bulamazsın arkadaşım öndeki fanın aynısından ancak feel hurricane kasa alıp ön tarafraki fanını söküp geri olan kısmını ataman gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

Dostum çok teşekkür ederim yorumların için tabiki yardımcı olurum ama benim tavsiyem bu kasaya modifiye yapma hurricane 2 al derim sana veya yan plexi büyültmen daha iyi sonuçlar çıkarır tam anlamıyla içi gözükmüyor feel hurricane kasa modelinde

yok dostum buna yapmak ıstıyorum :)
    diger modeli sevmedim o yuzden almadım onu :D

yada daha klas bisimi alsamda onamı modifiye ceksem

yani aklımda kasa falan almayı hic dusunmedim
    sadece elimde olan kasayı biraz modifiye etmek istiyorum o kadar

ama tabi ne gerekli nerden ne kadara alınır bilmedigim icin su an askıda

• Orjinalden alıntı: Clup_Hell

Dostum çok teşekkür ederim yorumların için tabiki yardımcı olurum ama benim tavsiyem bu kasaya modifiye yapma hurricane 2 al derim sana veya yan plexi büyültmen daha iyi sonuçlar çıkarır tam anlamıyla içi gözükmüyor feel hurricane kasa modelinde

valla dostum türkiyede mod ürün bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişi bulduklarınla yetinmelisin ben bu kadar bulabildim bu kadar yapabildim elimden gelen budur sende öyle yapmalısın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 8 Şubat 2008; 21:41:06 >
  • hmm
    nerelerden arastırıp buldun
    toplam ne kadara maal oldu... ?
    ve ne kadar zamanını aldı....

birde bu topic altında yaptıklarını resimli olarak sırasıyla adım adım anlatırsan ben ve benım gıbı arkadaslara yardımcı olmus olursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLuP_HeLL_61 -- 8 Şubat 2008; 23:41:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clup_Hell

hmm

birde bu topic altında yaptıklarını resimli olarak sırasıyla adım adım anlatırsan ben ve benım gıbı arkadaslara yardımcı olmus olursun...

3 ayı buldu çeşitli sitelerden fireball hepsiburada felan ya önüme geleni aldım sonuç bu bilgisayar komple 3 milyara mal oldu neredeyse

• güzel olmuş kardeş emeğine sağlık çok iyi
  • yapıştırmalar bana pek güzel gelmedi doğrusu kötü durmuş
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Clup_Hell

hmm

3 ayı buldu çeşitli sitelerden fireball hepsiburada felan ya önüme geleni aldım sonuç bu bilgisayar komple 3 milyara mal oldu neredeyse

hmm 3 ay idare eder bi sure :)
    tabi malzemeler cabuk bulunsa şıp diye 1 haftada biter ama işte samanlıkta iğne aramak gibi bişi :S :D

birde su an zaten makinamın kendisi 2bin ytl :)
    bu malzemelerle beraber ne kadar olur... ???

• quote:

Orjinalden alıntı: no_exam

yapıştırmalar bana pek güzel gelmedi doğrusu kötü durmuş

Arkadaşım ben kırıkkalede oturuyorum gel bakalım kırıkkaleye ne bulabilirsin hiç bişi bunları bulduğuma şükrediyorum şöyle bir laf vardır meyve veren ağaç taşlanırmış

• hmm 3 ay idare eder bi sure :)
    tabi malzemeler cabuk bulunsa şıp diye 1 haftada biter ama işte samanlıkta iğne aramak gibi bişi :S :D

birde su an zaten makinamın kendisi 2bin ytl :)
    bu malzemelerle beraber ne kadar olur... ???

ya tam olarak 2 milyar sistemin desek 2.5 milyarı gözden çıkarmalısın kaliteli ürün alacaksan
  • Yapmayın byle şeyler canımız çekicek gene.şaka bi yana harika olmuş kardeşim.ön tarafada bitane coolmaster mussketer al süper olur
  • Biraz maliyet durumları berbat sonra alıcam teşekkür ederim kardeşim yorumların için
  • quote:

ya tam olarak 2 milyar sistemin desek 2.5 milyarı gözden çıkarmalısın kaliteli ürün alacaksan

hmm anlasıldı :))
    tskler ;)
  • Ne demek
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: no_exam

yapıştırmalar bana pek güzel gelmedi doğrusu kötü durmuş

Arkadaşım ben kırıkkalede oturuyorum gel bakalım kırıkkaleye ne bulabilirsin hiç bişi bunları bulduğuma şükrediyorum şöyle bir laf vardır meyve veren ağaç taşlanırmış

bana göre hiç yapıştırma yapmasan daha iyi olur.

Yapıştırma derken anakartın ekran kartını logoları ve üstteki alev deseni hem güzel bşiey yapmak istersen forumda stiker yapımı vardı onun gbi yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İug -- 10 Şubat 2008; 2:33:44 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.