kardeşim öncelikle modun mükemmel belkide bulunduğun konum itibariyle en iyisini başardın forumdaki herkes istanbul veya başka mega kentlerde oturmuyor malesef doğal olarakta plexi kesim yapma şansı olmuyor ve bunlardan biride benim şanlıurfanın bi ilçesinde oturuyorum ve bende mod yapmaya karar verdim eger bende en az bu çalışma kadar iyi bir çalışma çıkarırsam ne mutlu bana büyük bişey başarmışım demektir..
quote:
Orjinalden alıntı: tupacamaru
kardeşim öncelikle modun mükemmel belkide bulunduğun konum itibariyle en iyisini başardın forumdaki herkes istanbul veya başka mega kentlerde oturmuyor malesef doğal olarakta plexi kesim yapma şansı olmuyor ve bunlardan biride benim şanlıurfanın bi ilçesinde oturuyorum ve bende mod yapmaya karar verdim eger bende en az bu çalışma kadar iyi bir çalışma çıkarırsam ne mutlu bana büyük bişey başarmışım demektir..
bence tupacamaru çok doru demiş herşeyin bulunması zor olan yerde böle bi mod çıkarmak gyet iii bnce devmını bekleriz .. madem uv boya işine girdin bence kondnstör, anakarttaki psif soğutuculrı falanda boya derim çok hoş durucğından emin olabilisin bu benm kasam bi bak istersen alttki resmlerehttp://forum.donanimhaber.com/m_20247035/tm.htm
göz kamaştırıcı ellerine sağlık
offff bittim ya mükemmel olmuş ellerine sağlık valla canım çekti
Tşk ederim arkadaşlar hepinize msn adresim emrecazoglu@hotmail.com eklerseniz her türlü sorularınızı cevaplarım birbirimize danışırız daha güzel işler çıkarırız hepinizi sewiyorum sizlere layık olmaya çalışacağım
Tşekkür ederim ewet olmuyor küçük şehirlerde kırıkkaledeyim malesef ama ankarada yakın olmasına rağmenbulamadım bulamadım sana kolay gelsin tşk ederim
Sanırım biraz korkuyorum o kısımları boyamaya sorun çıkıcak diye tşk ederim yorumun için
çok güzel ve şık olmuş ama feel2 de bu uygulamalar dehşet olurdu dijital musketer in gözükmesi lazım
Ah parasızlığın gözü kör olsun ben THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR kasa düşünüyorum ama para yok
quote:
Orjinalden alıntı: emmoo14
Ah parasızlığın gözü kör olsun ben THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR kasa düşünüyorum ama para yok
doğru söze ne denir..
hiç bir şey denmez
cok guzel olmus ızmırde oturuyorum elektrıkcıyım lambadan vs anlarım az bı turlu uv lamba bulamadım yaa bıde hazır plexılı yan kapak satan varmıdır
gayet güzel olmuş tebrik ederim... wallpaper çok güzelmiş bizimle paylaşır mısın?
çok güzel olmuş eline sağlık.
fireball sitesinde mevcut arkadaşım bütün istediklerin
tabiki googleden tokyo drift yaz büyük resimler seçeneğini etkin kıl karşı tarafına düşücektir ok
ışıklar filan hersey çok güzel olmuş
plexi işçiliği uv ve ışıklandırma çok güzel olmuş eline sağlık
Tşekkür ederim arkadaşlar
plexide yapılan işi göremedim ama neysebu arada ellerine sağlık!