Şimdi Ara

Feel Hurricane Mod Sticker Çalışması Resimler Güncellendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
22.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ısıklar hos olmus... en onemlisi ledler gibi insanın gozunu rahatsız etmiyo...
  • dostum tebrık ederım gercekten 10 numara bısey olmus ısıklandırmaya kasadakı guzellıge asık olmamak elde degıl kasanın hakkını wermıssın gercekten super elıne koluna saglık ve ısıklandırma superrrr dıcek bısey yok
  • Teşekkür ederim arkadaşlar
  • Cok sade ve cok sık bi kasa olmus cok guzel gozukuyo
  • Tşk ederim Chackal
  • erman abi plexinin simetrisi boyutları ve kasa kapağına bağlama şekli güzel olmuş
  • yanlış yere attın mesajıj sanırım ben erman değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

plexide yapılan işi göremedim ama neysebu arada ellerine sağlık!

erman abimin bu yazdığına cevap olarak yazdım. sana lafım yok güzel olmuş
  • Çok güzel olmuş, güle güle kullan.

Aşağıda ki uv ne marka?
  • cok gusel olmus ya bıde boyanın markası ne acaba hocam cok deısık durmus turuncu acaba kullandıgı ısıktan dolayımı..?
  • güzel olmuş güle güle kullan
  • emeğine sağlık .....süper
  • ellerinize sağlık güzel çalışma. Benim tavsiyem ışklı bellek soğutucular var onalrdan takarsanız o kısım da parlayacak...
  • gerçekten harika olmuş
    bülent ablamızın dediği gibi; fevkaladenin fevkinde
  • quote:

erman abi plexinin simetrisi boyutları ve kasa kapağına bağlama şekli güzel olmuş

Zaten bu kasa pencereli gelmiyormu.

Bu arada çok güzel olmuş. Bende istiyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 6 Şubat 2008; 18:04:11 >
  • Güzel Olmuş. [Tebrikler.gif]
  • Tamam arkadaşım teşekkür ederim
  • Arkadaşım teşekkür ederim yazdığın için hagi uv den bahsediyorsun anlamadım aama uv ılıklar revoltec uv sata kablosu akasa uv ıde kablosuda akasa uv 8 cm kapak fanı nanoxıa ultraviole boya olarak duck henkel turuncu boya kullandım yorumlarınız için hepinize tşk edeirm
  • Ewet arkadaşım feel hurricane kendinden pencereli olarak geliyor
  • Ya şu hurricane kasanın önündeki fand gibi bişiy nasıl bulabilirim. hiç bir yerde yok . firebal da var ama sadece fan önündeki tel ızgara oturtacağım yuva ve bombe kenarlık hazır olsa fena olmaz . pimaştı çelik macundu uğraşacak pek vaktim yok. gerçi tel ızgarayada razıyım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.