Bildirim
Feel Hurricane Paneli Nasıl Yapabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ßiLqiSayar MaL. Satan yere gidip Cıkma FeeL Ön Kapagını ßuLaßıLırSın Yada ön tarafa Fan KoymakSa MakSatın Forum'u gez ßir chok Örnek var -
quote:
Orijinalden alıntı: OoZzZzYy
ßiLqiSayar MaL. Satan yere gidip Cıkma FeeL Ön Kapagını ßuLaßıLırSın Yada ön tarafa Fan KoymakSa MakSatın Forum'u gez ßir chok Örnek var
Hangi dil oluyor bu acaba sorması ayıp ? -
Şimdi dostum aynısı gibi birşey yapmak cok zor tabi.
ama ön paneli 12cm kesip 12 lik pimaş borusu takabilirsin, daha sonra macun zımpara ve boyadan sonra şekillenmiş olur kasan -
http://resim.donanimhaber.com/m_41067865/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41067865 bnm modum anlatımı uzun ama anlaşılır -
İlginizden ötürü herkese teşekkür ediyorum.
@wahdet3tr: Şimdi geziyorum, konunuzu sorularım olursa, tekrar rahatsız edebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: unicornn
Şimdi dostum aynısı gibi birşey yapmak cok zor tabi.
ama ön paneli 12cm kesip 12 lik pimaş borusu takabilirsin, daha sonra macun zımpara ve boyadan sonra şekillenmiş olur kasan
Bunları yapmam için örnek göstereceğin bir konu veya bir yazı var mı? Linkini verirsen sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X