Şimdi Ara

FEEL Tornado

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FEEL Tornado kasa almayı düşünüyorum(PSU'suz). Görünüşü çok hoşuma gitti.Acaba aranızda bunu kullananlar var mı? Varsa herhangi 1 şikayetleri oldu mu ve de son 1 soru daha...İşçilik ve Malzeme kalitesi FEEL Hurricaneler gibi düşük mü?_? Yanıtlarınız için şimdiden çooook teşekkür ederim.....

• Kasa ancak ses problemi çıkarır.Başka problem çıkarmaz.Süs kapaklı kasaları almanızı önermem.
    Kapaksız feel2 öneririm.
  • evet feelin fanları acayip sesli ancak fan kontrolcüler ile sessizlik sağlayabilirsin ama onun dışında çok şık ve güsel bi kasa
  • yokya fell in fanları düzenli olarak temizlendiğinde ses çıkarmıyor
  • bak ben bunu alacam: feelden kaliteli. bunuda düşün istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_6959217/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoGo -- 7 Mayıs 2006; 14:54:24 >
  • feel'in kasa fanları sesli diyenler acaba feel kasa kullanmışlar mı hayatlarında sormak isterim (ciddi ciddi)
    ben ses duymuyorum ama sağır da değilim demek ki burada bir çelişki var ve bunu yapan ben değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

bak ben bunu alacam: feelden kaliteli. bunuda düşün istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_6959217/tm.htm

Hmm senin kasa da güzelmiş. Ama şu anda kasa seçimimde GAF ( Gönül Akma Faktörü) ile hareket ettiğim için ve de FEEL'lara hayranlığım olduğundan büyük ihtimalle FEEL alıcam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Feel Hurricane 2 Kasa
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • feel ın fanları bencede gayet sessizler tek kötü yanı traktörle kafa kafaya giden power gürültüsü oda power fanını değştirdiğiniz anda bitiyor gayet sessiz bir kasa bence
  • Power fanından kastın power supply'ın fanı mı? Ben kasayı PSU'suz alıcam, yanına 500-600W arası iyi bi PSU almayı düşünüyorum sessizlerinden...
    quote:

Orjinalden alıntı: Solitude

feel ın fanları bencede gayet sessizler tek kötü yanı traktörle kafa kafaya giden power gürültüsü oda power fanını değştirdiğiniz anda bitiyor gayet sessiz bir kasa bence
  • feel'de ses yapan tek şey powerın fanı. başka bir power takınca fark ortaya çıkıyor. yani sessiz bir kasa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.